Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç sanmıyorum ama inşallah yaparlar öle bısey
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikel_bilgisayar

örgütlü bir topkum olsaydık
    örneğin "adsl kullanıcıları topluluğu"
    ve telekomda bu tür gelişmeler olunca
    sonra sözcümüz tvlere çıkıp
    "ya indirim yapın yada bütün adsl kullanıcıları 1 ağustosdan itiraben üyeliklerini iptal edecektir" açıklaması yapılsaydı
    2 ağustosda tüm ülkede sınırsız 1mb bağlantı 20 ytl olabilirdi

yukarda küçük bir hayal kurdum :)

Dedigin , ki hepimizin dilegi budur ,işler bu sekilde giderse,tt hepimizin baglantısını bok etmeye devam ederse kesinlikle kacınılmıcak bir olaydır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

@KillForYou!

Foruma politika karışmadan mesajları sildiğin için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: jailbreak

quote:

"ya indirim yapın yada bütün adsl kullanıcıları 1 ağustosdan itiraben üyeliklerini iptal edecektir" açıklaması yapılsaydı

Dedigin , ki hepimizin dilegi budur ,işler bu sekilde giderse,tt hepimizin baglantısını bok etmeye devam ederse kesinlikle kacınılmıcak bir olaydır.

Türkiye Internet Kullanıcıları Derneği'ne ne olduğunu bilen var mı? Sitelerine girmeye calisincahttp://www.tikd.org/ hata mesajı veriyor...

• böyle beklemekte cok koyuyoy ınsana
  • Tekelin egemen olduğu piyasalarda maalesef bu şekilde kalitesiz hizmet ve yüksek bedellere mahkum oluyoruz!
  • arkadaşlar ben hiçbişey anlamadım şimdi ne oldu hız arttımı neyin fiyatı düştü bende 3gb kotalı 512 var eğer 256 sınırsızın fiyatı düştüyse ona geçeyim...
  • Arkadaşlar burayı bi okur musunuz?

http://www.ntvmsnbc.com/news/348002.asp

• quote:

Orjinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Orjinalden alıntı: mtaylan

quote:

Orjinalden alıntı: jailbreak

quote:

Türkiye Internet Kullanıcıları Derneği'ne ne olduğunu bilen var mı? Sitelerine girmeye calisincahttp://www.tikd.org/ hata mesajı veriyor...

nolacak, kepeng çekip kaçtı düttürüler

• quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

arkadaşlar ben hiçbişey anlamadım şimdi ne oldu hız arttımı neyin fiyatı düştü bende 3gb kotalı 512 var eğer 256 sınırsızın fiyatı düştüyse ona geçeyim...

Resmi sitede yayınlanmadan birşey diyemeyeceğim. Öğleden sonra yayınlanacakmış, sabret biraz.
  • Türk Telekom bugün yaptığı açıklama ile daha önce 512 Kilobit olan limitli ADSL'deki alt sınırın 1 Ağustos'tan itibaren 1 MegaBit olarak uygulanacağını duyurdu.

Türk Telekom’un yeni uygulaması sayesinde, kotalı internet bağlantısına sahip tüm internet kullanıcıları için ADSL iki kat hızlanıyor: 3, 6 ve 9 gigabayt limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, geçtiğimiz dönem 512 kilobit olan temel internet bağlantısı 1 megabite (1024 kilobit) çıkıyor. Böylece kotalı internet kullanıcıları önümüzdeki dönemde şimdikinden 2 kat daha hızlı internet bağlantısına kavuşacak. Bağlantı hızları artarken kota büyüklüklerinde herhangi bir değişik olmayacak.

Türk Telekom Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Dr. Paul Doany, uygulamanın birbiri ardına gelecek yeni hizmet ve indirimlerin bir öncüsü olduğunu belirtirken, önümüzdeki dönemde Türkiye’nin internete bağlanma yolları ve fiyatlandırmalarında devrim niteliğinde değişiklikler olacağını belirtti.

http://www.tubiderbd.com/index.php?module=news&news_id=5282&cat_id=1

• ya kardeşim bunun neresi indirim adam zam yaptık diyo açık açık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar burayı bi okur musunuz?

http://www.ntvmsnbc.com/news/348002.asp

ne gündü o yaaa... halen dünmüs gibi basıyorum kalayı
  • @REM1903: yani çoğu kişi biliyordur zaten de mesela electronics arkadaşımda söylemiş orda 1 saatte 200 mb download yapıcam die. bu ayrı bir durum bu tamamen irade meselesi ama işin teknik yönünden bakılırsa atıoyurm bu gün 512 kullnıcısınız ve gün boyunca 20 siteye girdiniz, yarın 1024 oldunuz ve aynı sitelere tekrar girdiniz kotanızda bir değişiklik olmıycaktır. Forumdaki bir kaç arkadaş böyle düşündüğü için bunu yazdım.
    He 1024 e 3gb kota normalmi dersen ki tam anlamıyla komedi derim. Eğer limitli bir tarife olayı illa olucaksa en az 10gb olmalı.

not: 256k kullanıcısıyım.
  • ya boyle bı sey olamaz adamlar resmen sınyal werıyo sınırsızı kaldırcaz dıye bı de ıyı bı seymıs gıbı bahsedıyor..hadı onu gectım bıde dıyo ıstıyen 256 sınırsızda kalabılır öle bı dusuncemızde var...salak mı lan bu ınsanlar...dıycek laf bulamıyorum....

• quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

@REM1903: yani çoğu kişi biliyordur zaten de mesela electronics arkadaşımda söylemiş orda 1 saatte 200 mb download yapıcam die. bu ayrı bir durum bu tamamen irade meselesi ama işin teknik yönünden bakılırsa atıoyurm bu gün 512 kullnıcısınız ve gün boyunca 20 siteye girdiniz, yarın 1024 oldunuz ve aynı sitelere tekrar girdiniz kotanızda bir değişiklik olmıycaktır. Forumdaki bir kaç arkadaş böyle düşündüğü için bunu yazdım.
    He 1024 e 3gb kota normalmi dersen ki tam anlamıyla komedi derim. Eğer limitli bir tarife olayı illa olucaksa en az 10gb olmalı.

not: 256k kullanıcısıyım.

Kimsenin böyle düşündüğü yok zaten. İnternet kullanan çoğu kişi bu basit hesabı yapabilir Korktuğumuz durum çoğu kişinin farkına varamadan kotasının doluvermesi. Uyarın için teşekkürler.

Ayrıca ben de 256 kullanıcısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 19 Temmuz 2006; 14:10:46 >

• ya işte salak olanlar veya bunu hiç bilmeyenler inanır düşüncesiyle yüzü güle güle yaptık biz diyor :)

böğle bunlara kanıcak cağda değiliz artık en azından internetle uğraşan insanalr kanmaz herkez şimdi bakın foruma alay ediyor bunlarla bunu yaptık ettik diyen admı ben haberlerde görsem kanalı değiştirirm artık tmamıyla kaideye alınmıcak karşısındaki kendinden akıl olarak zayıf gören bi insan sonucta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 19 Temmuz 2006; 14:18:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

Türk Telekom bugün yaptığı açıklama ile daha önce 512 Kilobit olan limitli ADSL'deki alt sınırın 1 Ağustos'tan itibaren 1 MegaBit olarak uygulanacağını duyurdu.

Türk Telekom’un yeni uygulaması sayesinde, kotalı internet bağlantısına sahip tüm internet kullanıcıları için ADSL iki kat hızlanıyor: 3, 6 ve 9 gigabayt limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, geçtiğimiz dönem 512 kilobit olan temel internet bağlantısı 1 megabite (1024 kilobit) çıkıyor. Böylece kotalı internet kullanıcıları önümüzdeki dönemde şimdikinden 2 kat daha hızlı internet bağlantısına kavuşacak. Bağlantı hızları artarken kota büyüklüklerinde herhangi bir değişik olmayacak.

Türk Telekom Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Dr. Paul Doany, uygulamanın birbiri ardına gelecek yeni hizmet ve indirimlerin bir öncüsü olduğunu belirtirken, önümüzdeki dönemde Türkiye’nin internete bağlanma yolları ve fiyatlandırmalarında devrim niteliğinde değişiklikler olacağını belirtti.

http://www.tubiderbd.com/index.php?module=news&news_id=5282&cat_id=1

offf buda ekinalan gibi sıkmaya basladı yandık walla yandıkk

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.