Şimdi Ara

İndirimli elektrik kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz artık 133 TL ve üstü fatura ödeyen herkes dilediği enerji firmasından elektrik alabiliyor. Sizlere bir kaç firmayı derledim. Devamını http://www.elektrikhesapla.com/ sitesinde bulabilirsiniz

Cerean Enerji

Bir Fiba Holding kuruluşu olan Cerean Enerji, ciddi referanslara sahip enerji firması olarak öne çıkıyor. Abonelerine 2 yıl boyunca zamanlanmayan elektrik garantisi veren firmanın aşağıda santralleri ve referansları hakkında bilgi bulabilirsiniz. Kolay kullanımlı bir web sitesi sahip olan Cerean enerji ye online olarakta başvuruda bulunabilirsiniz.
    Sanko Enerji

Bir çok alanda faaliyet gösteren Sanko Enerji, elektrik üretiminde de etkin olarak rol alıyor. Sanko enerjinin santrallerini sıralayacak olursak
    Sanibey Barajı
    Güç: 317 MW
    Yıllık Üretim: 1 milyar kWh
    Cevizlik Hidroelektrik Santrali
    Güç: 92 MW
    Yıllık Üretim: 330 milyon kWh
    Çatalca Rüzgar Santrali
    Güç: 60 MW
    Yıllık Üretim: 185 milyon kWh
    Kalkandere Hidroelektrik Santrali
    Güç: 36 MW
    Yıllık Üretim: 150 milyon kWh
    Kızılağaç Hidroelektrik Santrali
    Güç: 7 MW
    Yıllık Üretim: 30 milyon kWh

Aksa Enerji

Aksa enerji 2036 MW elektrik üretme gücüne sahip, Türkiye’ nin en güç enerji firmalarından biridir. Enerji üretiminde yerli kömür ve rüzgar tribünleri kullanan Aksa enerji, son günlerde Çin firmasıyla yapmış olduğu işbirliği ile öne çıkıyor.
    Firmanın 2014 yılında üretim hedefleri 4.000 mw gücüne çıkartmayı hedeflemekte.
    Yenilenebilir enerji alanında 1400 MW
    Hes santrallerinde 800wm hedefleri bulunmaktadır.

Firmanın indirimli fiyatları elimize ulaştığında buradan paylaşılacaktır.

İpragaz enerji

Türkiye’nin 50 yılı aşkın tecrübeli firması İpragaz, indirimli elektrik konusunda da bir hayli iddialı olarak sektörde güçlü olarak yer almaktadır.

İpragaz elektrik sektöre en etkili şekilde giren firmalardan biri. Turkcell kampanyası ve online işlem menüsü ile rakiplere göre çok daha hazır gözükmekte.

İpragaz elektrik Turkcell kampanyası ile her ay 1 gb internet kazanıyor.

Ayrıca ticarethaneler Tedaş faturaları üzerinden her ay %8.33 daha az elektrik masfrafı ödüyor. Bu da ortalama yılda 1 fatuea daha az ödenmesine denk gelmektedir.

Aşağıda ki tablodan İpragaz elektirk ve tedaş elektrik arasındaki fiyat farkını inceleyebilirsiniz.

İndirimli elektrik hakkında detaylı yazıya http://www.elektrikhesapla.com/indirimli-elektrik-nedir/ başlığından ulaşabilirsiniz

• hangisi olursa olsun istisnasız hepsi aynı boruyu sokuyorsa araştırmanın dışına çıkıp anın hazzını yaşayın 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ziraat elektronik kampanyası
    2 yıl önce açıldı
    Zubizu Kampanya ve Fırsatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.