Merhaba arkadaşlar, Yaptığım aramalarda bunun gibi bir hata görmediğim için yeni konu açma gereği duydum. Yaklaşık 6 aydır bu cihazı kullanıyorum ve gayet memnunum. Son 15 gündür paspas yapmadığını fark ettim. Mop takılı, su haznesi takılı, herhangi bir hata vermiyor ama paspas hiç ıslanmıyor. Su haznesi kapağını açınca sağdan soldan su akıtıyor bir tıkanma yok ancak kapatıp cihaza taktığımda seviye ne olursa olsun paspasa su geçmiyor. Bu arada hazneye sadece su koyuyorum. Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı? |
Robot Süpürgeniz Su Vermiyorsa:
Xiaomi Robot Süpürge Su Vermiyor İçin Çözümler
"Xiaomi robot süpürge su vermiyor", "Xiaomi vacuum mop pro su vermiyor" veya "robot süpürge su vermiyor" gibi sorunlarla karşılaşıyorsanız, paspas özelliğinin düzgün çalışmadığı anlamına gelir. Bu sorunun birkaç olası nedeni olabilir ve aşağıdaki adımları izleyerek çözebilirsiniz:
- Su haznesini kontrol edin: Su haznesinin dolu olduğundan ve doğru şekilde takıldığından emin olun.
- Su pompasını temizleyin: Su pompası tıkanmış olabilir. Temizlemek için bir iğne veya benzeri bir nesne kullanın.
- Su kanallarını temizleyin: Suyun paspas bezine ulaşmasını engelleyen tıkanıklıklar olabilir. Kanalları temiz bir bezle silin.
- Paspas bezini değiştirin: Paspas bezi yırtılmış veya aşırı kirlenmiş olabilir. Temiz veya yeni bir bez takmayı deneyin.
- Yazılımı güncelleyin: Süpürgenin yazılımı güncel değilse, paspas özelliği düzgün çalışmayabilir. Süpürgenin yazılımını güncelleyin.
Viomi V5 Pro ve Roidmi Eve Plus için Özgün Çözümler:
"Viomi v5 pro su vermiyor" veya "roidmi eve plus paspas yapmıyor" sorunları için aşağıdaki ek adımlar gerekebilir:
- Viomi V5 Pro için: Su haznesini tamamen çıkarın ve yeniden takın.
- Roidmi Eve Plus için: Paspas moduna geçtiğinizden emin olun. Ayrıca, su haznesini çıkarıp tekrar takmayı deneyin.
Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra robot süpürgenizin paspas özelliği düzgün çalışmalıdır. Sorun devam ediyorsa, üreticiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.