Şimdi Ara

İndirimli Mobil İnternet Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • istediğin zaman kapattırabilirsin, problem yok
    quote:

Orjinalden alıntı: InTeRTEcH

Ben 1 ay kullanmak istiyorum sadece. Bir ay kullanıp iptal etme gibi birşey var mı?
  • arkadaslar kktc de kullanimda gecerlimi bu mb lar
  • Ben de bu kampanyadan yararlanarak 100MB'lık internet paketi aldım. Cevap olarak gelen mesajda bir linke tıklayıp ordan internete girmemi söylüyordu. Eğer oradan girmezsem, normal bir şekilde browserdan CEPTEN INTERNET kullanarak girersem yapacağım veri alışverişi kampanya dahilinde olacak değil mi?
  • 2 kez farklı tarıhlerde mesaj gonderdım tepki vermedıler.
    faturam kesıldı onlıne ıslem merkezınden baktım ınternet paketı tanımlanmamıs :(((
  • Yararlı olabilir...
  • Ben kampanyaya kayıt olmak ancak internet paketimi şimdi kullanmak istemiyorum.. Temmuz ayında kullanmak istiyorum.. 30 Hazirandan önce kayıt olup daha sonra da istediğim zamanda kullanabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim.. Böyle bir şey mümkün mü?

Net yazıp 2233'e gönderdim..

"İnternet paketi aboneliğiniz ilk iki ay 30, sonraki aylarda 65 kontör oalrak ücretlendirilecektir. Lütfen bu mesajı EVET yazarak onaylayınız" diye mesaj geldi..

Bu mesajı EVET yazıp onaylarsam internet paketim hemen tanımlanacak mı? Ben şimdi değil 2 ay sonra kullanmak istiyorum.. Yoksa sadece kayıt için mi EVET yazıp gönderiyoruz..

Daha önce kampanyaya katılan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 27 Mayıs 2009; 15:46:27 >
  • bugün bir arkadaşım günlük 30 mb internet paketi aldığını söyledi 8 kontöre ama bu daha uygun ancak hesaplarsak 30 mb günlük kullananlar için iyi olabilirmiş...aylık 1gb paket de alınabilir onun yerine tabi ki...
    ben bugün iptal edeceğim bu paketi 4.5 mb kadar kaldı daha fazla girip faturaya daha fazla yazdırmak istemiyorum
  • bu paketi kullanmak belirli bir telefon sınıfı kullanmak gerekiyormu mesela wap ayalrıyla kullanılabilirmi
  • Bu servisi kullanıyorum. wmobile ile ancak son zamanlarda bir sorun var. Bağlantı kurduktan bir süre sonra gprs üzerinden data alıp verme duruyor fakat bağlı gözüküyor. daha önce olmuyordu. nedendir bir fikri olan varmı ?
  • benimde merak ettiğim bir konu var

ilk 2 ay 30 kontör diyor

şimdi benden 30 kontör aldı ikinci ayda mı tekrar 30 kontör alacak yoksa bu 30 kontörün içinde 2 ay bağlanabiliyorum.
    ona göre iptal ettirecem veya devam edecem bir 30 kontöre daha gerek yok pek kullanmıyorum zaten..
  • ii o zaman 1 ay yeter sağolasın :)
  • Bu kampanyayı uztmak için neler yapabiliriz.Çok faydalı bir kampanya oldu,benim 2. ay'ım ayın 22 sinde doluyor da.
  • turkcell internet kullanımı düşük olduğu için teşvik amaçlı yapıyor bunu. 3G geldikten sonra cepten internete bağımlı bir abone kitlesine sahip olmak onunda işine gelio
  • Arkadaşlar bu pakete abone olduktan sonra 30 günlük süre bitti diyelim abonelik otomatik olarak mı tekrar başlıyor. Aboneliği başlatmak için ayrıca bir işlem gerekiyormu?
  • Mesaj gönderdiler,kampanyayı 2 aydan 3 aya çıkarmışlar.Bugün 2 aylık sürem doluyordu 1 ay daha indirimli kullanmaya devam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: **BLL**

Arkadaşlar bu pakete abone olduktan sonra 30 günlük süre bitti diyelim abonelik otomatik olarak mı tekrar başlıyor. Aboneliği başlatmak için ayrıca bir işlem gerekiyormu?

İndirimli kampanya sormadan devam ediyor.İndirim bitince devam etmek isteyip istemediğini sana soruyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: o_avs

quote:

Orjinalden alıntı: **BLL**

Arkadaşlar bu pakete abone olduktan sonra 30 günlük süre bitti diyelim abonelik otomatik olarak mı tekrar başlıyor. Aboneliği başlatmak için ayrıca bir işlem gerekiyormu?

İndirimli kampanya sormadan devam ediyor.İndirim bitince devam etmek isteyip istemediğini sana soruyorlar.

Geçen mayıs ayının 22 sinde abone oldum şimdiye kadar kullanıyordum bir sorun çıkmadı. Dün gece nete girdim yaklaşık 2 mb kadar dolaştım. Tarayıcıdan çıktım sonrasında kalan kontoru gösterdi tamı tamamına 160 kontorum gitmiş Müşteri hizmetlerini aradım. sabah aramamı söyledi. sabah aradım başka bir temsilci ile görüştüm. Kampanya bitimine kadar paketin otomotik yenileceğini söylemesine rağmen benim 30 günlük sürem dolmuş ve o esnada yeni paket başlamadan ben neti kullanmışım. Böyle birşey olabilir mi arkadaşlar.

• 3 ay olarak uzatıldı :) normalde 2 ay olarak söylenmişti ama dün gelen msjda bir ay daha uzatıldğığı yazıyor indirimli internetin.

http://forum.donanimhaber.com/m_32494323/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.