Şimdi Ara

İndirimli Mobil İnternet Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş otomatik olarak başlamayacak korkma, sen onaylarsan turkcellin gönderdiği mesajı ancak o zaman onaylanır.
  • Okudugum kadariyla 2 ay kullandiktan sonra ucuncu ay da normal tarifeden kullanmak zorundayiz. Cunku yazida baya bi kelime oyunu yapmislar. Bu iste bisey var gibi geliyor bana. Cunku turkcell indiriMlerinin cogunda kisi sinirlamasi koyuyor.
  • Bende katıldım bu kampanyaya. 1. ay bitip 2. ayın 100 mb'ı yüklendikten sonra IPTAL yazıp 2260'a mesaj göndererek kampanyadan çıkacağım. 2 ay indirimli olarak kullanmış olacağım. 3. ayda normal ücretten kullanmak gibi bir zorunluluğumuz yok. Orada anlatılmak istenen, aboneliğin otomatik yenilendiği ve 2 ay indirimliden sonra abonelik iptal edilmez ise normal fiyattan devam edileceğidir. İsteyen 2 ay indirimli kullanıp paketten çıkabilir.
  • açıklama için teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Bende katıldım bu kampanyaya. 1. ay bitip 2. ayın 100 mb'ı yüklendikten sonra IPTAL yazıp 2260'a mesaj göndererek kampanyadan çıkacağım. 2 ay indirimli olarak kullanmış olacağım. 3. ayda normal ücretten kullanmak gibi bir zorunluluğumuz yok. Orada anlatılmak istenen, aboneliğin otomatik yenilendiği ve 2 ay indirimliden sonra abonelik iptal edilmez ise normal fiyattan devam edileceğidir. İsteyen 2 ay indirimli kullanıp paketten çıkabilir.
  • bende üye oldum cepten nete bakalım nasıl olacak 2. aydan sonra iptal etmeyi düşünüyorum
  • Arkadaslar simdi aylik 100mb yetmezse ay icinde gunluk internet paketi takviyesi yapabiliyor muyuz?
  • mükemmel kampanya yaptı türkcell. yine türkcell
  • hiç gerek yok zaten beleş
  • 100MB'dan kaç MB kota kaldığını hangi numaradan kontrol ediyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

100MB'dan kaç MB kota kaldığını hangi numaradan kontrol ediyoruz?

kontörlü ise *456# faturalı ise "kalan mb" yazıp 2260 a
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

quote:

100MB'dan kaç MB kota kaldığını hangi numaradan kontrol ediyoruz?

kontörlü ise *456# faturalı ise "kalan mb" yazıp 2260 a

"Accumulator information lange3" yazıyor. Paket aktif değil anlamı mı çıkıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

hiç gerek yok zaten beleş

• quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

*456*3# yazın, arama tuşuna basın.

Teşekkürler, 100.06 MB diyor.

0.06 MB da neyin nesi acaba diye düşünmeden edemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Cabası.

Boşverin, kullanın.

quote:

Teşekkürler, 100.06 MB diyor.

0.06 MB da neyin nesi acaba diye düşünmeden edemiyorum.

100.06MB = 100MB + 60KB

Tam olarak 100 MB vermiyolar yani
  • ben bu paket ile ne kanka msn ile nede ceptemsn'le bağlanabiliyorum. Vodafone de sorunsuz olarak ikiside bağlanıyor...

Bu konuda benden başka sorunu olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiésto

ben bu paket ile ne kanka msn ile nede ceptemsn'le bağlanabiliyorum. Vodafone de sorunsuz olarak ikiside bağlanıyor...

Paketle ne alakası var bağlanamamanızın ? Demekki ayarlarınız yok veya yanlış.
    internet boşluk tel modelinizi yazıp 2222 ye gönderin gelen ayarı kaydedip onunla bağlanın kankamsn e.
    Size normal windows live messenger programını tavsiye ederim.Oda wap adresi olan (yasininyeri.wen.ru) adresinde mevcut.
  • Günlük alıyordum gecen vazgeçtim ben de aldım aylık paketi iki ay kullanıp iptal ederim yine günlük kullanım alırım
  • Ben 1 ay kullanmak istiyorum sadece. Bir ay kullanıp iptal etme gibi birşey var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiésto

ben bu paket ile ne kanka msn ile nede ceptemsn'le bağlanabiliyorum. Vodafone de sorunsuz olarak ikiside bağlanıyor...

Ben de bağlanamadım gariptir. Telefon içindeki yerel msn ile de bağlanamadım. Yine de Turkcell'den kaynaklandığını düşünmüyorum.
  • İnternet ayarlarına bakın Turkcell Internet olarak yapılandırın. Bende bir problem yok her yere hızlı şekilde bağlanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.