Şimdi Ara

indirimPLUS Günün 1 TL Ürünü, Mimo Pilli Masaj Aleti 1 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine 1 TL fırsatı adet sınırlı arkadaşlar

Bu ürün indirimPLUS Günün 1 TL ürünüdür.

Her kullanıcı sadece 1 adet ürün satın alabilir.

Ürünün kargo ücreti Aras Kargo ile Tüm Türkiye'ya 3,45 TL olup kargo ücreti müşterilerimize aittir.

İade ve değişimlerde kargo ücreti müşterilere aittir.

indirimPLUS Günün 1 TL Ürünü, Mimo Pilli Masaj Aleti 1 TL

• ürünün sayfası açılmıyor, sepete ekleyemedim..
  • tek kelime ile yuh, siteye giris yapmadan urune bakar iseniz urun gorunuyor, satin almak icin sepete ekleyin butonu cikiyor. ancak giris yaptiktan sonra urun kayboluyor :)) bu ne Allah askina.
  • Ben ekledim simdi sepette duruyor satin alsam mi almasam mi karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufozgiray2 -- 9 Ocak 2012; 11:14:35 >
  • Urun sayfasini aciktan sonra ikinci bir sayfa daha acip ordan login olup sepete ekle diyince benim de ekledi. ancak ayni ikileme ben de dustum.. alip napcam arkadas bunu, bir zamanlar su makarna suzgeci gibi alet vardi, ayni sekilde 5 tl den satilirdi, o malzemeyi alip da kullanan var mi merak ediyorum. bu da sanki oyle brisey . 1 liralik cop.
  • Aldim bitane bakalim nasil bisey
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

tek kelime ile yuh, siteye giris yapmadan urune bakar iseniz urun gorunuyor, satin almak icin sepete ekleyin butonu cikiyor. ancak giris yaptiktan sonra urun kayboluyor :)) bu ne Allah askina.

üstad ben şu anda satıl aldım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet exsplorer kullanarak açılıyor
    ben bir adet sipariş verdim
  • 1 TANE KAPTIM SAYFA İE DEN AÇILIYOR SADECE OBURKU TARAYICILARDAN AÇILMIYOR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan123

1 TANE KAPTIM SAYFA İE DEN AÇILIYOR SADECE OBURKU TARAYICILARDAN AÇILMIYOR..

Yahu sadece banamı kıyak yaptı bu site
    Ben chrome'dan açtım ve aldım
  • 1TL lik 3,5TL kargo ödeyeceğinize gidin A101' den alın daha iyi.
  • USB' den çalışması saçma geldi bana
    ben almadım
    Zaten buna pil de dayanmazz
  • bende aldım beyler 39 adet kaldı. bu arada kargo parası da almadı bunlar. sadece 1 tl çekti kk dan? ne iş :)
  • 4,50tl satıldı zaten yazık bide 39 tl yazmış.

kargo ile aynı paraya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 9 Ocak 2012; 11:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

bende aldım beyler 39 adet kaldı. bu arada kargo parası da almadı bunlar. sadece 1 tl çekti kk dan? ne iş :)

kargoyu ürün gelince kargo elemanına ödiceksin
  • ben daha öcneden almsıtım saçma sapan birşey usbden calısması guzel ama :D bir faydası varmı derseniz hiç bir işe yaramıyuor :D
  • çok komık bunlar ya fiyat önce 29,90mış sonra 39,90 olmuş sonrada 1 tl olmuş..

bu işte yine kargo var

3tlve daha fazla karego odenıp alınacaksa mantık yok bu işte ..
  • 1 TL'yi belli günlerde promosyon amaçlı yapıyorlar, adetide 100 falan gibi sınırlıyorlar. Birde her bir müşteri 1 adet alabiliyor sınırlama olmasa daha güzel olacaktı eşe dosta da alırdık o zaman hakaten bedava gibi bir şey olurdur. ben 3 defa 1 TL lik ürün aldım ürünler güzel, kargo 3,5 TL kapıda ödedim. yani 4,5 TL'ye 8 -15 TL lik ürünleri almış oldum fakat çabuk bitiyor sabah girmek lazım almak için
  • bende aynı aletten var bitenekadardan 10 tl ye almıştım. usbden çalıştırıyorum. pillede çalışıyor ama buna pil dayanmaz. pil kullanmanızı önermiyorum.

çok kullanınca içindeki motorun yağ kokusu geliyor ama sorun yok. verdiği titreşim biraz rahatlatıyor. bunun dışında pek işe yaradığını söyleyemem
  • Güzel fiyat aliexpress'de bile 2.75 USD'ye satılıyo, buyincoins 3.75 usd ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.