Şimdi Ara

Satılık Siemens S 55 Cep Telefonu 20 TL Yanında Hediye 4 Adet DVD Film Kargosuda Benden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık Siemens S 55 Cep Telefonu 20 TL Yanında Hediye 4 Adet DVD Film Kargosuda Benden

Satılık Siemens S 55 Cep Telefonu 20 TL Yanında Hediye 4 Adet DVD Film Kargosuda Benden

Telefonu 2003 yılında eşime hediye olarak almıştım, ne telefondu ama o zamanlar. Çok uzun süre kullanılmadı. 2 haftadır ikinci hattımla kullanıyorum, şarjı 3-4 gün aralığında gitmektedir. Kozmetik olarak çok çok iyi durumdadır. Çalışmasında hiçbir problem yoktur. Telefon tamir görmemiş, içi açılmamıştır. Resimde görüldüğü üzere şarj aleti ve resimdeki dvd hediyeleriyle birlikte gönderilecektir.

Son ama son Fiyat 20 TL KARGO GİDERİ BANA AİTTİR.
    Pazarlık ve takas teklif etmeyiniz.
    Havale - Eft mukabilinde Mng kargo ile adresinize teslim, kargo ücreti tarafıma aittir.

Ürün 575m isimli DH üyesine satılmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 5 Kasım 2010; 8:36:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürün 575m isimli DH üyesine satılmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kendisine teşekkür ederim. Ürün resimde göründüğü kadar temiz ve düzgün çalışıyor..
    Mng'den kaynaklı ufak bir pürüz çıktı ancak onu da aramızda hallettik..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.