Şimdi Ara

Satılık Asus Eee PC 1000H Netbook 375 TL - Hediye Logitech Mouse ve 10 Adet DVD Film Kargoda Benden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık Asus Eee PC 1000H Netbook 375 TL - Hediye Logitech Mouse ve 10 Adet DVD Film Kargoda Benden

Satılık Asus Eee PC 1000H Netbook 375 TL - Hediye Logitech Mouse ve 10 Adet DVD Film Kargoda Benden

Fiyat 375 TL - Kargo gideri bana aittir.

Takas ve pazarlık teklif etmeyiniz.
    Resimde görünen 10 adet Dvd film ve logitech kablosuz mouse hediyesidir. Resimlere eklemeyi unuttuğum kendi boyutlarındaki omuz taşıma çantasıda hediyemdir.
    Havale - Eft mukabilinde Mng kargo ile adresinize teslim, kargo ücreti tarafıma aittir.
    Pc yi 31 Aralık 2008 günü satın aldım. 2 aydan az garantisi kaldı. Faturası ile beraber göndereceğim.
    Ürün şahsıma aittir. Çok temiz kullandım. Yorulmamış, bilinçli kullanılmış bir pc dir. HP Pavillion DM1 alacağım için satıyorum. Pc nin içi kesinlikle açılmamış, tamir görmemiştir. Ölü piksel yoktur.

Ürün belalan52 isimli DH üyesine satılmıştır.

Ürün özellikleri ;

model : asus eee pc 1000h
    XP işletim sistemi
    10 inch ekran
    160 gb hdd
    1 gb ddr2 ram
    intel mobile atom cpu & chipset
    wifi 802.11 b-g-n
    10-100 ethernet
    1.3 mp kamera
    bluetooth
    3 adet usb 2.0 girişi
    1 vga
    hafıza kartı slotu
    3.5mm jack üzerinde mikrofon girşi ve Stereo kulaklık çıkışı
    Batarya ; 6 Hücreli Li-ion

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 6 Kasım 2010; 15:40:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürün belalan52 isimli DH üyesine satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 6 Kasım 2010; 15:39:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.