Şimdi Ara

İndirimsiz kostüm almak mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mafya graves alasım var ama indirimde değil 800 rp çekmem lazım almak için değer mi sizce riot var ama çok alasım geldi

• beleşe almışık bi ara
  • Sevdiysen al gitsin.
  • ozel kostum olsa tamamda bu kostumde bence indirimi bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki indirime girer diye beklemek ne kadar mantıklı oda tartışılır

1 sene belki hiç girmiycek belkide haftaya girecek bilemiyoruz ki
  • Al gitsin beklenir mi o kadar süre belki aylar sonra girecek

• Begeniyorsan alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun zevk icindir ve zevk icin gerekli ise indirimsiz ultimate bile alinir. Eger size keyif veriyorsa RP lere acimayin. Bu konuda indirim beklemek de beklememekde tamamen keyfi bir istir. Kesinlikle mantikli olup olmadigini dusunmeyin, cunku zevk icin harcanan paraya mantik ile bakarsaniz para, hatta zaman bile harcamamaniz gerekir.
  • havuz partisi alınabiliyor mu beyler?
  • alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

havuz partisi alınabiliyor mu beyler?

Evet
    mafyanın o kadarda çok büyük numarası yok.

• degil
  • Bayağıdır girmiyor o skin indirime. Bekle bence. Hem o zaman alınca ayrı bir tat katıyor. Ben Kazanova Jayce'i 8 Ay beklediğimi bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 8 Ocak 2015; 13:12:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevk için kar amacı gütmek bence mantıksız. Sonuç olarak hoşuna giden ve keyif alacağın bir skin için indirimi beklemek gerekmiyor. Ne zaman indirime gireceği ile alakalı bir chart oluşturulmuştu bir ara göz at istersen yinede.
  • bende türkiye oylamalarında rengarı alamamıştım içimde kalmıştı. tr de indirime gireceğini de sanmam bi ara alsam mı ki :)

• Bence indirimsiz al daha kıymetli ve özel oluyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Bu oyun zevk icindir ve zevk icin gerekli ise indirimsiz ultimate bile alinir. Eger size keyif veriyorsa RP lere acimayin. Bu konuda indirim beklemek de beklememekde tamamen keyfi bir istir. Kesinlikle mantikli olup olmadigini dusunmeyin, cunku zevk icin harcanan paraya mantik ile bakarsaniz para, hatta zaman bile harcamamaniz gerekir.

konu kilit üye ban. hatta şu yazıyı bölümün girişine asalımda bi daha şunu alcam değermi değmezmi bilmemne diye sorup durmasın gençlerimiz
  • Sakın alma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda en cok bu konular gozume carpiyo, bide tr de fiyatlar daha ucuz diye duydum hani harciycagin para 100 lira 200 lira bide 800 rp demissin anlamadim niye bu kadar kasiyosunuz almak istiyosan al hayatim niye ugrasiyosun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.