Bildirim
İndüksiyon sorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
A değil mi cevap
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
B hocam çözümde de düzgün bir açıklama yok yukarı taraf + olduğu için L ve O - dir diyor ama konu anlatımlarında falan böyle bir şey bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mest oldum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
burda ne yaptınız hocam
Öncelikle soruyu daha net anlaşılması için aralik sayısını arttırdım. Şimdi bildiğimiz üzere bu sistem için biz e yi bwl.l /2 den buluyoruz. Simdi küçük birimlerden ilerledigimizde 1 birim uzunluk icin e 2 birim uzunluk için 4e 3 birim uzunluk için 9e 4 birim uzunluk için 16e olacak. Şimdi bu e değerlerini gösterdiğimiz zaman yukarıda +8e aşağıda - 8e olmak üzere belirlediğimiz nokta bizim için sıfır olacak(sonuçta e dediğimiz şey potansiyel fark 8-(-8)=16e) soru buradan geliyor zaten yönü anlamışsınızdır. Nötr bulduğumuz noktanin üstü + aşağısı - potansiyel farkla yüklenmiş kabul ediyoruz. Ama dediğim gibi özel bir soru
Halil hocama sevgiler (eski fizikçim)
Özel bir soru ama bir kişinin kendi başına keşfetmesi biraz zor
Güzelmiş hocam teşekkürler
Pat diye A yapılacak soru iyimis
hocam bunun için soruda uzunlukları eşit vaya büyük diye belirtmesi daha doğru olmaz mıydı?
Yukarıda eşit bölmeli yazıyor hocam
Rica ederim
görmemişim sağolun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X