vallahi güleceğim yoktu, ifade ettiğin şeyleri 5. sınıf iken düşünüyordum en son, sorgulamanın en ilkel formu gibi bir şey bu. Değiştiremeyeceğin şeyler hakkında boş boş konuşup "sorgulamak" kisvesi altında ilkokul çocuğu seviyesinden bozma fikirlerini ifade ederek sorguladığını zannetmeye devam et. Bazıları da bu foruma fazlasın falan yazmış, inşallah kinayedir. Arkadaşlar yaptığınız "sorgulamalar" bu kadar kıt olmamalı, biraz daha geniş düşünmeniz lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 7 Kasım 2024; 21:32:58 > |
İneklik yapmanın lüzumu yok (2. sayfa)
-
-
Laf sokmaya çalışmaktan başka bir şey yapmıyorsun, söylediklerim yanlışsa yanlış de
Ucube,5.sinif diyorsun anca,harbi çok geniş düşünüyormuşsun -
anladığım kadarı ile milyar dolar servet kalsın onu yiyeyim istiyorsun. doğarken piyango sana vurmamış, milyonda birlik ihtimali düşünüp ağlamanın lüzumu da yok. risksiz bir şekilde ilerleyip sadece ders çalışarak vasıfsız birinden 7-12 kat daha fazla para kazanacaksın bir de o açıdan bak. beğenmiyorsan da risk al başka şeylerle uğraş.
-
yanlış işte, basbayağı saçmalık hatta
patron mu oldun da ahkam kesiyorsun? Onu geçtim mühendislik de okumuyorsun, burada mühendisler hakkında yazdığın şeylerin doğruluğu bile tartışmaya açık. Ne mühendis ne de patronsun, bu konular hakkında ahkam kesip ineklik yapmayın diye millete tavsiye dağıtıyorsun, rastgele birisi bu saçmalığa inanıp senin dediğini uygulamasın diye yazıyorum, yoksa görmezden gelirdim bu konuyu. İneklik yapmayınmış, yeri gelir GPA'deki 0.1 puan bile işe girerken önünü kapatır sen gelmişsin burada zattiri zort tadında laf kalabalığı yapıyorsun, tepki verince de "laf sokuyorsun" oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 7 Kasım 2024; 21:49:12 > -
Diğer arkadaş da sen de tartışmanın ne olduğunu öğrenememişsiniz,ben bir fikir belirttim katılırsin katilmazsin ve bu fikirle ilgili bir yorum yaparsın halbuki siz olayı kişisel yerlerden hakaret etmeye çeviriyorsunuz,burda sabaha kadar bu saçmalığa devam edebiliriz de lüzumu yok -
hocam seni severim biliyorsun, nerde hakaret ettim?
sorun ne o halde anlat dinleyelim?
-
Olm senin mantigina göre ben tıp okuduğum için hayatta tıptan başka hiçbir şeyle ilgili yorum yapmamam lazım
Ben ne diyorum sen hala 0.1 gpa ile işe girersin diyorsun konu o mu bir kere yazdığım şeyi düzgün okusana -
Sorun benim zengin bir ailede doğup doğmamam değil,ben niye zengin değilim diye ağlamak için de açmadım konuyu
Sorun bu sistemin saçmalığı,ha burda konuşarak degistiremeyecegiz ama muhabbet ediyoruz burdakiler sınavda derece yapmış zeki cocuklar bir gün de ders çalışmayı bırakıp bu gerçek üzerine düşünün diyorum. -
Hocam komunist misin
-
Yok bir şey değilim ama eve baya felsefe kitabı yigdim tıptan ve uyumaktan vakit kalsa okumayı düşünüyorum -
Yav bunlar boş işler bi tane seveceğin karı bul milyar dolar servete bedel
-
Yazdığın şey dolaylı olarak dediğime çıkıyor ve evet eğer tıp okuyorsan başka meslekler hakkında bilip bilmeden konuşmaman lazım. Diyeceklerim bu kadar, anlamak isteyene.
-
Üsttaddan şu sözü hatırlatalım yukarıda kalmış. Para muhabbeti harbiden de bayıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X