Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500TL iki sim kart kayıtlı ve TR garantili (nereden garantili) olması bana pek mantıklı gelmiyor. Satıcıyı biraz sorularla yorun derim ben.

Basit hesap yaparsak toplu alımda 140$'a alınsa 300TL eder, gümrükleme ve imei kaydı her bir slot için 100TL olsa maliyet 500TL eder bir kar ve garanti gideri henüz koymadım, biraz mantıksız geldi.
  • adimavi kullanıcısına yanıt
    Kardeş ithalatçılar telefon kaydı için 75 Kr gibi komik rakam ödüyorlar.Bizim gibi 120 TL ödemiyorlar.Bu telefon resmi ithalatla geldi ise alınabilir aslında.
  • Gümrükleme konusunda da bilgi verebilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

1.1.4 çıkmasını bekliyorum, bence şimdilik stock rom ile kullan çıkınca görüşlerimi yazarım.

Muratai arkadasımız 1.1.4'ü yüklediğinden bahsetmişti ama farklı bir rom olabilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gümrükleme konusunda da bilgi verebilir misiniz.

Cihazin uzerine ve icine quatro yazmakta ve made in Turkey diyor demekki montaj Turkiyede yapilmiş. Ben de siparis ettim cihazi yolda geliyor garantisi de Quatro 1453 yorumlari konusunun altind

• quote:

500TL iki sim kart kayıtlı ve TR garantili (nereden garantili) olması bana pek mantıklı gelmiyor. Satıcıyı biraz sorularla yorun derim ben.

Basit hesap yaparsak toplu alımda 140$'a alınsa 300TL eder, gümrükleme ve imei kaydı her bir slot için 100TL olsa maliyet 500TL eder bir kar ve garanti gideri henüz koymadım, biraz mantıksız geldi.

Saticiyi skistirmaktan beter ettim sipariş ettigimden beri 10mesaj attim toplam iki yanit aldim biri evet imei kayitli cihaz 2 . bugun kargoyabverilir

• needrom üzerinde bulunan 1.1.4 resmi sürüm değilmiş, resmi sürüm için bekliyoruz.
  • ahmetreha61 kullanıcısına yanıt
    Cihaz gerçekten inew v3 müymüş acaba?
  • mesaj attım ürünün sanayi bakanlıgından 2 yıl garantisi var dedi. erkayasan diye bir firma imiş garantisini veren.
  • Açıkçası gümrükleme ile ilgili bilgim yok.Bu 75 Kr olayını da bir ara TİB'in sitesinde görmüştüm.
  • arkadaşlar bir sorum olacak sizlere. Faeamobileden f2s sipariş verecektim fakat türkiyeye değil arabistanda yaşayan yakınımın evine fakat firma şunu söylüyor biz sadece paypal hesabının kayıtlı olduğu adrese gönderebilirz diyor şimdi bu durumda bn kendi adıma tekrar arabistan olarak paypal açsam para iadesinde sorun yaşar mıyım veya türkiye banka hesabımı kabul eder mi şimdiden teşekkürler. orda kalan akrabama paypal aç desem açmaz bu tür işlerden anlamadıkları için kabul etmezler çözüm önerisi olan var mı ? türkiyeye gönderemiyoruz dior
  • royalclass18 R kullanıcısına yanıt
    Kardeş paypal hesabındaki adresini Arabistan'daki akrabanın adresi ile güncellemeyi denesene.
  • hocam onu araştırdım hesabı silip yeni hesap açmak gerekiyormuş paypal ile ilgili yabancı forumlarda o şekilde yazıyor.
  • Düzenleme: Yurtdışında 350tl Mükemmel fiyat...

İnceleme için teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 31 Mayıs 2014; 22:33:18 >
  • Şunu deneyebilecek bir yiğit var mı

http://vimeo.com/96438334
  • quote:

Thunderbolt mu yoksa 1.0.8 mi tam emin değilim ama pil olayı aştı kendini şu an 54 saat geçti 34% pil duruyor. Eski romlar telefon boşta iken pili sömürüyordu ve pil yüzdesi stabil değildi 15%'den sonra birden 5dk içinde telefon kapanabiliyordu, şu an hem pil yüzdesi stabil iniyor hemde pil gereksiz tüketmiyor.

Edit: 67 saat sonra 25% pil varken şarja taktım

Hocam dün akşam thunderbolt kurdum tavsiyeni üzerine ama sabah sajdan çıkarttım 10 dk da %80 e indi batarya gerçi gps i açık unutmuşum omu etkiledi bilmiyorum ama cihazla ilgili tek sıkıntım pil süresi şuanda yoksa gerisi bu fiyata bedava diyebilirim. GG dan puan avantajix 490 a maloldu bana telefon.

Düzeltme : Kusura bakma hocam Thunderbolt yerine tsunami kurmuşum :) ama bunuda oldukça beğendim . Thunderbolt ta bazı sıkıntılardan bahsedilmiş şimdilik tsunamide kalacağım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 3 Haziran 2014; 17:24:53 >

• quote:

needrom üzerinde bulunan 1.1.4 resmi sürüm değilmiş, resmi sürüm için bekliyoruz.

kardesim bu güncellemeleri yapmak için root gereklimi ?? veya yükleyince garantiden cıkarmı??
  • 80% ye 1 saat icinde dusuyor sabah habet okurken sonra 2 gun devam ediyor. Tsunamide de boyle mi.

Orjinal rom guncellemesi garantiden cikarmaz. Rootun garantisen cikardigini soyleselerde benim eski motorolayi hep unrootsuz gonderdim garantiye adamlar acmadan rom guncelleyip gonderdi hep.

Icime sinsin dersen unroot yaparsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adimavi kullanıcısına yanıt
    şuan 5 saat 19 dk dır pilde ve %56 ya düşmüş halde 2. şarjı daha bu arada. Thunderbolt la ilgili sıkıntılar yazmışlar sizde bir sıkıntı mevcurmu hocam.
  • quote:

80% ye 1 saat icinde dusuyor sabah habet okurken sonra 2 gun devam ediyor. Tsunamide de boyle mi.

Orjinal rom guncellemesi garantiden cikarmaz. Rootun garantisen cikardigini soyleselerde benim eski motorolayi hep unrootsuz gonderdim garantiye adamlar acmadan rom guncelleyip gonderdi hep.

Icime sinsin dersen unroot yaparsin.

Peki root atmadan guncelleme imkanimiz varmi ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.