Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet root olmadan orjinal rom yukleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu cihaza neden dosya atamıyorum
    Usb hata ayıklama aktif
    usb kablo bağladığımda ilk seçenek seçili (usb Belleği)
    root yaptım sürücüler kurulu ama "G" sürücüsünü görmesine rağmen açmıyor
    Help me...
  • rasim535 R kullanıcısına yanıt
    mtp yi seçin sıkıntısız atarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben kendime Tcl Idol X+ s960 aldım. fakat gelmesi uzun sürdü baya. bende beklemek istemedim türkiyeden kendime başka telefon aldım. Şu an elimde sıfır imei kayıtlı olarak duruyor. Cihaz bana 750 tl ye geldi beyaz ve pembe iki adet kılıfı ile beraber. isteyen varsa 850tl ye verebilirim. Lütfen pazarlık mesajları atmayın. Bu telefon 8 çekirdek ve süper bir ekrana sahip. Bu paralara ülkemizden alacağınız telefonlar belli. Almak isteyen arkadaş pazar günü istanbulda elden teslim alabilir

http://teknogazete.net/HaberDetay/teknoloji/16/tcl-idol-x-s960-inceleme

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

mtp yi seçin sıkıntısız atarsınız.

MTP'yi seçtim ama sürücü görmüyor o zamanda
    driver kurulumunu yaptınızmı? gece eve geçince root rom driver yükleme vs.. yazacağım hocam.

• Umarim istedigin fiyata satabilirsin.

• Umarim istedigin fiyata satabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: murattikir

06.01.2014 tarihinden beri kullanıyorum. tek şarj sorunu yaşıyorum. öteki türlü bu telefonu mükemmel bir telefon. gps 2 sn sabitliyor. kamerası cok kaliteli. kesinlikle tavsiye ederim. :)

GPS için ekstradan birşey yaptınız mı?
  • İlerde lazım olacak bir kaç site adresi

http://www.chinaphonearena.com/forum/Forum-iNew-V3

http://www.needrom.com/phone-roms/inew/

http://colonelzap.blogspot.de/2014/01/inew-v3-cwm-recovery-image-update.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasim535 -- 8 Haziran 2014; 12:25:22 >

• v.1.0.9 romdan 1.0.8 roma geçiş yaparak GPS sorununu çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

v.1.0.9 romdan 1.0.8 roma geçiş yaparak GPS sorununu çözdüm.

1.0.8 de şarz problemi varmı. Şarz, GPS ve kamera sorunu olmayan bir ROM önerimiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 8 Haziran 2014; 14:26:25 >
  • nuher N kullanıcısına yanıt
    1.0.8 gps fix yüklerseniz foto ve gps çözülür. adamavi arkadaşımız thunderbolt romunun şarjını metetmişti ben tsunami romdan memnunum iki romda 1.0.8 in üstüne kuruluyor. Tercih sizin.

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

1.0.8 gps fix yüklerseniz foto ve gps çözülür. adamavi arkadaşımız thunderbolt romunun şarjını metetmişti ben tsunami romdan memnunum iki romda 1.0.8 in üstüne kuruluyor. Tercih sizin.

1.0.8 gps fix yükledim ama üzerine thunderbolt nasıl yüklenecek
    Anladığım kadarıyla CWM ile yapılacak
    Anlatım olursa onu da rest edeyim.
    Bakınız
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92435251&p=19#92928527

• Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var yardımcı olabilerseniz çok müteşekkir olurum.
    Telefonumda 1.0.4 yüklü 1.0.8' e geçmek istiyorum.Bütün driverleri ve romu indirdim.Fakat yükleyemedim.Telefon kapalıyken bilgisayarda aygıt yöneticisinde diğer aygıtlarda MT65XX PreLoader yanıp sönüyor.(Sebebinin bu olduğunu düşünüyorum)Ekranda MT65XX göründüğü anda üzerine tıklayıp sürücüyü yükle diyerek yüklüyorum.Ama yanıp sönmeye devam ediyor.Bilgisayarı yeniden başlatıp tel bataryasını söküp takıyorum yine değişen bişey yok.Usb portlarının ve kablonun arızalı olma ihtimaline karşı 3 farklı bilgisayar ve kabloda denedim yinede yükleyemedim.Acaba sıkıntı telefondamı yoksa bir yerde hatamı yapıyorum!
    Yukarıdakı işlemleri adimavi ve kasai arkadaşımızın anlatımlarına göre yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mch26

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var yardımcı olabilerseniz çok müteşekkir olurum.
    Telefonumda 1.0.4 yüklü 1.0.8' e geçmek istiyorum.Bütün driverleri ve romu indirdim.Fakat yükleyemedim.Telefon kapalıyken bilgisayarda aygıt yöneticisinde diğer aygıtlarda MT65XX PreLoader yanıp sönüyor.(Sebebinin bu olduğunu düşünüyorum)Ekranda MT65XX göründüğü anda üzerine tıklayıp sürücüyü yükle diyerek yüklüyorum.Ama yanıp sönmeye devam ediyor.Bilgisayarı yeniden başlatıp tel bataryasını söküp takıyorum yine değişen bişey yok.Usb portlarının ve kablonun arızalı olma ihtimaline karşı 3 farklı bilgisayar ve kabloda denedim yinede yükleyemedim.Acaba sıkıntı telefondamı yoksa bir yerde hatamı yapıyorum!
    Yukarıdakı işlemleri adimavi ve kasai arkadaşımızın anlatımlarına göre yaptım.

Bende çok uğraştım ve anlatımlarda eksiklikler tespit ettim.
    Uğraştığınıza göre dediklerimi anlayacağınızı umuyorum.
    Flashtool araçını çalıştırdınız ve MT6582_Android_scatter dosyasını gösterdiğiniz halde yazılımı atmıyorsa
    resimdeki işlemleri yapın ve telefonun açma tuşuyla birlikte ses yükseltme tuşuna basılı tutun yükleme başlayacak.
     iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..

videoyu dikkatli takip ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasim535 -- 8 Haziran 2014; 18:53:57 >

• Cevapladığınız için teşekkür ederim Rasim Usta.Konu hakkında bir kaç yazı okudum ve video izledim ama bunu görmemiştim.Şu an işteyim eve gidince ilk işim bunu denemek olacak.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.