Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vroot ile denemedım fakat root genius ile yaptım yaklasık bi 8-9 dk bekledikden sonra root yaptı . şimdi de tsunami rom kuracagım fakat yapamıyorum. nasıl olacak bu işlem
  • tamamdır hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolinkov -- 6 Ağustos 2014; 17:08:26 >
  • Arkadaşlar bir şey soracağım
    Cihaza "cwm clear battery stats" yapmak istiyorum.
    Cihazı ses kısma tuşu+power ile açıyorum ama tamamen Çince menü geldiği için hiçbir şey yapamıyorum.
    Varmı bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş ?
  • Ses acma+power yapmalisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni room atmanın en başından adım adım detaylı bi şekilde anlatılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. eğitim şart :)
  • merhaba arkadaşlarhttp://m.aliexpress.com/item/1950215183.html bu kılıfdan kullanan varmı almayı düşünüyorum da uygun bir satıcı bulamadım ücretli kargo cogu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi.orhan

merhaba arkadaşlarhttp://m.aliexpress.com/item/1950215183.html bu kılıfdan kullanan varmı almayı düşünüyorum da uygun bir satıcı bulamadım ücretli kargo cogu

aynısından bende aldım ama halen gelmedi gelince yazarım
  • hangi satıcıdan aldın kardeş link verirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi.orhan -- 9 Ağustos 2014; 18:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi.orhan

hangi satıcıdan aldın kardeş link verirmisin

http://www.aliexpress.com/item/New-High-Quality-Genuine-Filp-Leather-Cover-Case-For-iNew-V3-Phone-iNew-V3-Case-iNEW/1963941831.html

burdan aldım kardeş
  • borabey06 B kullanıcısına yanıt
    Kargo ücretsiz olanı yok herhalde biraz tuzlu neyse araştırmaya devam

• Arkadaşlar acil yardım lütfen.

İnew v3 telefonu 1 aydır kullanıyorum. Telefonun sorunu şarj bittiğinde şarja takıyorum beyaz ekranda inew yazısı geliyor 5-10 sn sonra siyah ekran olup tekrar beyaz ekranda inew yazısı çıkıyor bu işlem hep tekrarlanıyor. Telefon 10 saattir böyle daha önce de 2 defa da böyle olmuştu daha sonra düzeldi. İlk defa bu kadar uzun süre böyle oldu. Yardımlarınızı bekliyorum tatilde rezil oldum

• Firmware güncellemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Firmware güncellemeni öneririm.

Cevap için teşekkürler. Cehaletime verin firmware derken rom mu atmam gerekiyor. Bi de bu inew v3 güvenli modda nasıl açılıyor

• Telefon bu şekilde 10sn sonra siyah ekran olup 2sn sonra yine inew yazısı çıkıyor. İlk mesajımda da dediğim gibi daha önce de 2 defa oldu düzeldi şimdi düzelmiyor
     iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..

• Telefon boot loop oluyor anladigim kadari ile rom guncellemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonla ilgili gps ayarı nasıl yapılıyor dostlar. forum da şu kadar uydu buldu falan denilmiş ama o uydular nerden bulunuyo. 2 saniyede kitlendi falan diyosunuz. nedir bu işlemin sıralaması. sanırım ben o işemleri yapmadığım için navigasyonu kullanamadım. yandex navigasyon yukledim ama gps açık olduğu halde görmedi. yardımcı olursanız sevinirim. nette yaptığım bi araştırmada mobileuncle tools diye bi uygulama ile bişiyler yapıyodu eleman. onu mu yüklemem lazım. o proğram ne işe yarar. hergangi bi zararı dokunurmu. biraz ileri düzey bi uygulamaya benziyor. teşekkür ederim şimdiden..
  • İlk mesajda GPS bölümünün altında mesaj içinde kalan bir link var sanırım farkedilmiyor.

Linki;
    http://www.youtube.com/watch?v=ZnY_425NgB0
  • merhaba inew v3 kitkat cıktımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi.orhan -- 17 Ağustos 2014; 23:23:15 >
  • Resmi olarak yayınlanmadı ama bazı ekranları destekleyen custom rom yayınlandı genel olarak ekran driverı sorunu yaşayanlar hariç romun başarılı olduğu söyleniyor.

Desteklenen ekran kartı driverları;
    OTM9608A
    HX8394A

Desteklenmeyen (benimki ilk part)
    NT35512

Ekran kartı driverını nasıl görüntüleyebilirsiniz;
    MTK Droid Root & Tools programını indirin telefonunuz root lu olsa dahi root yapın ardından işaretli bölgede LCD driverını görebilirsiniz.

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adimavi -- 18 Ağustos 2014; 9:11:56 >

• merhaba inew telefonumun ön menü ışıkları yanmıkyor ne yapabilrim,bilen varmı yazılımsal mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.