Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bendeki hala Tsunami de hocam onun için net cevap veremeyeceğim ama v3 lerde birkaç farklı versiyon ve onların da farklı romları var. Bendeki ilk seri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Maui Meta 3G MTK ile imei bilmiyordum sagol. Son mesajinda resetlendi demissin, Maui Meta 3G MTK ile yapilan imei de mi resetlendi?

Şöyle açıklayayım hocam İmeilerin hangi şartta silinirse silinsin, Maui Meta 3G MTK programıyla imeilerini yazdığın zaman herhangi bir formatta yada resetlenmede silinmiyor..Taki farklı bir şekilde imei uçurana kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Bu sabah gördüm ama sıkıntılar var onun için paylaşmamıştım. Birkaç kişinin telefonu brick olmuş onun için acele etmeyin bence.

Evet kasai hocam bende romu çok farklı varyasyonlarla yüklememe rağmen Boot img.dosyası ve Recovery dosyalarını değişmek gibi ama açılışta telefon normal başlamasına rağmen siyah ekran gözüküyor..İmage dosyasında sorun var sanırım.Bencede en mantıklısı şuan yüklenmemesi Maazallah cihaz geri dönülemez hale getirilebilir..
  • inew romları için şu site oldukca başarılı:

http://www.chinaphonearena.com/forum/Forum-iNew-v3-ROM-Firmware
  • arkdaşlar merhaba bende inew dünyasına yeni katıldım. telefon harika lakin şarj problemi hepimizin sıkıntısıymış. daha önce htc hd2 kullanmıştım. ona room falan atabiliyodum. fakat bununla ilgili internette zibilyon tane video vardı. açıkcası en baştan sona kadar okudum forumu room lar ile ilgli çok şey yazılmış herkesin eline sağlık ama o kadar uzak kalmışız ki kullanılan kelimelerin çoğunu hiç anlayamadım. benim gibi olayı çözememiş arkdaşlar vardır mutlaka videolu bi anlatım yapabilen olursa çok müteşekkir oluruz:D güncel olarak gerekli program linkleri sıralı bi şekilde veriebilirmi. bize biraz daha ilkokul seviyesi lazım sanırım:D

tsunami room güzel diye okudum. ortada çok fazla link dolanıyo. şu an güncel olan bi tsunami link verebilirmisiniz. video yapabilen olmasada adım adım anlatılırsa pek güzel olur :) velevki bu roomu kurmaya çalışrken bi aksilik oldu telefon taklaya gelirmi:D içinde ki imei giderse en başta okuduğum yönergelerle aynı imeiyi atabilirmiyim. içinde 1.1.2 sürüm var. bu sürüm genel olarak güzelmi. icap ederse geri nasıl yüklerim. aydınlatın bizi ey dostlar:D firmwire denilen dalga en son kaçta kaldı. güncelle diyorum güncel diyo. başka bişiler mi indirip yapmak lazım. bi de bu gps ile ilgili. çalışıyo mu çalışmıuyo mu nerden bakıyoruz. için de navigasyon diye bi yer var ordan mı. arkdaşlar uydu bulmaktan falan bahsetmişler. telefonun neresine girerek yapıoruz. 2 sn de kitlencekmi bakalım bizde:)

birde google playde bizim telefonlar için şarj süresiyle ilgili olabilir arka plan room temizleme ile ilgili vs kamera cart curt kullanıpta telefonu daha işlevsel ve performanslı hale getiren arkadaşlar varsa paylaşırlarsa isimlerini makbule geçer. room işi biraz tehlikeli:D zaten şu şarj süresini halledemezsem bilgi veririm burdan almak isteyen bi arkdaşa veririm. içine room mu atıyonuz napıyonuz bilmem. ben bu konularda biraz odunumdur:D ben düz temel kullanıcı işte :D bi de türkiyede yedek bataryasını bulma durumumuz nedir. işe yarar mı. elimizde patlamasın o da:D cümleten şimdiden teşekkür ederim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafii -- 31 Temmuz 2014; 17:20:55 >

• Selam arkadaşlar inew w3 aldım google arama motorunu kaldıramıyorum kalkmıyor sanırım roota ihtiyaç var ve ben hayatımda hiç root yapmadım açıklamayıda hiç anlamadım karışık geldi ayrıca orada 2 link de boş ne olur yardım edin bu root nasıl yapılır...????
  • quote:

Telefondan bağımsız olarak telefonun bug fixlerini araştırıken telefon sayesinde Android kullanımında level atlamış bulunuyorum.
    Greenify kullanıyordum, Xposed ve GravityBox'a şimdiye kadar ihtiyaç duymadığım için hep es geçmiştim ama hata etmişim. Artık custom rom'a ihtiyaç kalmadan Stok Firmware üzerine kendi kişiselleştirilmiş romunuzu oluşturabiliyorum, bu modlardan sonra pil ile ilgili bir değişiklik olursa buradan yayınlarım.

hala greenify kullanıyomusunuz hocam. bende kurdum ve artık root yetkisini kendi veriyo. sanırım yeni güncellemelerle gelen bişeymiş. pil konusunda işe yarayan programlardan biri mi ? pil ile ilgili bi değişiklik olursa yayınlarım demiştiniz, işe yaradı mı ? özel ayarlarına girdiğimizde xposet kur diyo. kurarsak işe yarar mı. deneyimleriniz nelerdir bu noktada. şimdiden teşekkürler. ya da önereceğiniz pil konusunda bi uygulama varmıdır. yeni room atma muhabbetlerine biraz uzağım. uygulamlar işe yaramazsa son çare öğrenicez artık forumdaki dostlardan sizlerden yüklemeyi. on numara telefon ama şarjı bitcek diye kullanamıyoruz:D

• İşyerinde müsait olunca herkesin anlayabileceği şekilde root, sistem dosyaları değiştirme vb. (internette bolca var aslında) açıklamaya çalışırım.
  • adimavi kullanıcısına yanıt
    Şimdi markaya göre root farklı oluyormuş ya o yüzden inew w3 nasıl root oluyor bulamıyorum bu yüzden açıklamanızı bekliyorum
  • Tüm prosedürler ilk mesajda mevcut ben anlayamayan arkadaşlar için tekrar detaylandıracağım.
  • quote:

Tüm prosedürler ilk mesajda mevcut ben anlayamayan arkadaşlar için tekrar detaylandıracağım.

hocam sen en iyisi benim paylaşmış olduğum videoyu da ilk mesaja ekle rom yüklemeyle ilgili...
  • siyah inew v3 kitkat rom mu çıkmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slymnk -- 4 Ağustos 2014; 16:24:25 >
  • Tekrar merhaba arkadaşlar..
    Telefonu bizim oğlana kaptırdık, şimdi kendime başka tel bakıyorum.
    Pil yine problem.! Hatta şimdi şöyle bir sıkıntı var ;
    Telefonu şarja taktıktan sonra şarj yüzdesi hızla ilerliyor ve telefon 10dk. da %100 şarj olmuş gibi görünüyor. Ama gerçekte öyle değil tabi.
    Aynı sorunu yaşayan arkadaş varmı? Çözümü nedir ?
    Üzerinde gelen Romu değiştirmedim, 1.1.1 cihaz rotsuz.
    Yardımcı olmanızı bekliyorum.
    Bir de ; kitkat olayında bir gelişme varmı?
    Herkese selam ve saygılar..
  • http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-kk-twrp-2-7-0-0/

Ekran driverı uyuyorsa yüklenebilir fakat siyah ekranla karşılaşanlar var. Tecrübeniz yoksa denemeyin Official kitkat bekleyin.

• Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim sayın kasai
    Pil için ne diyorsunuz? Sizce daha henüz 10 günlük telefon için normal mi bu durum ?
    Şardan çıkarmayıp yaklaşık 2 saat şarjda bırakırsak 15 saat civarı gidiyor şarj... ilk günlerden daha iyi yani ...
    Ne dersiniz , yeni pil almak gerekir mi?
    Yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
  • Pil çok sıkıntı ise aliexpress den thl w8 bataryası sipariş edebilirsiniz. 2000 Mah. ve bu telefona uyarlanabiliyor. Kitkat da iyileşme var diye okudum bu arada.

• arkadaşlar bir türlü root edemedim telefonu . framaroot dan Failed :-( ... Try another exploit if available (Error #9) hatasını alıyorum . root genius %23 de kalıyor nasıl yapacagım ben bu root u
  • vroot u denedinizmi acaba? usb hata ayıklaması aktif değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshaply

Tekrar merhaba arkadaşlar..
    Telefonu bizim oğlana kaptırdık, şimdi kendime başka tel bakıyorum.
    Pil yine problem.! Hatta şimdi şöyle bir sıkıntı var ;
    Telefonu şarja taktıktan sonra şarj yüzdesi hızla ilerliyor ve telefon 10dk. da %100 şarj olmuş gibi görünüyor. Ama gerçekte öyle değil tabi.
    Aynı sorunu yaşayan arkadaş varmı? Çözümü nedir ?
    Üzerinde gelen Romu değiştirmedim, 1.1.1 cihaz rotsuz.
    Yardımcı olmanızı bekliyorum.
    Bir de ; kitkat olayında bir gelişme varmı?
    Herkese selam ve saygılar..

aynı sorun herkesde var sanırım.Bende de çoğu zaman oluyor, 15 dk içinde bi bakıyorum şarj %50'lere gelmiş,farkedince hemen bataryayı çıkartıp takıyorum ve doğru göstermeye başlıyor.Tekrar şarj ediyorum

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.