Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon artık hanımda ondada paket yok ama bendeyken sıkıntısızdı hız konusunda hatırladığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Telefon artık hanımda ondada paket yok ama bendeyken sıkıntısızdı hız konusunda hatırladığım.

bende normal kullanımda yavaşlığı hissetmiyorum ama youtube'da 720p video izlerken yavaş yüklendiğini farkettim sonra hız testi yapınca yavaş olduğunu anladım
  • bende denedim 10 geciyor 11 zorluyor internet paketi avea...

• quote:

Orijinalden alıntı: asi.orhan

bende denedim 10 geciyor 11 zorluyor internet paketi avea...

Birşey daha soracağım suanki kullandığın imei numarasını hangi telefondan aktardın?

• 3310 vardı onun imei attım kardes

• sonuclari atıyorum htc one ve inew v3 internet hız testi 2 Side avea mobil internet
     iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi.orhan -- 19 Temmuz 2014; 4:30:08 >

• iyide 3310 imei'ini atsan inew'dan internete giremezsinki, 3310 3g özelliği olmayan bir telefon ve imei kaydındada 3g yoktur diye kayıtlı, dolayısıyla o imei'i inew'a atınca onda da 3g özelliği yoktur diye görünecek ve operatör internet bağlantısına izin vermeyecektir.Daha önce bu sorunu yaşayan kişiler görmüştüm...

test sonuçlarına gelince anlamış değilim bende H+ hızında bağlanırken 3.76 mbps, sende H hızında 5.37 mbps.Sorunu çözebilmiş değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 19 Temmuz 2014; 5:25:43 >
  • O sorunu kimlerde gördün bilmiyorum ama benim thl t11 dede eski samsung un imei si çakılı ve 3g de en ufak bir sıkıntı mevcut değil. Samsung da 3g siz çok eski bir modeldi. Operatör turkcell

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 19 Temmuz 2014; 6:14:06 >
  • Forumdan 2-3 kişide gördüm bu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

iyide 3310 imei'ini atsan inew'dan internete giremezsinki, 3310 3g özelliği olmayan bir telefon ve imei kaydındada 3g yoktur diye kayıtlı, dolayısıyla o imei'i inew'a atınca onda da 3g özelliği yoktur diye görünecek ve operatör internet bağlantısına izin vermeyecektir.Daha önce bu sorunu yaşayan kişiler görmüştüm...

test sonuçlarına gelince anlamış değilim bende H+ hızında bağlanırken 3.76 mbps, sende H hızında 5.37 mbps.Sorunu çözebilmiş değilim

Onemli olan kullandığın telefonun özelliği imei hiç birşey ifade etmez. İstersen takoz ericson yükle. 3g ye bağlanırsın.

• quote:

quote:

mkdroidtools ile deneyin mkdroidi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın şuradaki resimlerdeki gibi cwm yi tekrar kurun mkdroid ile backup ta alabilirsiniz uygulama ile
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44660171&postcount=417&nocache=1&z=5052684010006487

malesef yine aynı sorun devam ediyor,dediğiniz program ile yeni cwm'i kurdum, sonra sp flash tool ile yeniden rom atmayı denedim, herşeyi tamamlayıp ses açma + power butonuna basınca yükleme başlamıyor ve telefon kendisini açıyor

Hocam ne yaptın rom atabildin mi?
    Bir ara bende atamamıştım flash dosyası ile alakalı çıkmıştı aklıma o geldi
    Bendeki flash sürümü SP_Flash_Tool_v5.1352.01
    Benim ROM v3_inew_v1.0.8_GPS-Fix_MNShop.cz

• quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

quote:

quote:

mkdroidtools ile deneyin mkdroidi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın şuradaki resimlerdeki gibi cwm yi tekrar kurun mkdroid ile backup ta alabilirsiniz uygulama ile
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44660171&postcount=417&nocache=1&z=5052684010006487

malesef yine aynı sorun devam ediyor,dediğiniz program ile yeni cwm'i kurdum, sonra sp flash tool ile yeniden rom atmayı denedim, herşeyi tamamlayıp ses açma + power butonuna basınca yükleme başlamıyor ve telefon kendisini açıyor

malesef, rom ve flash sürümü sendeki ile aynı versiyon ama hala atamıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki telefonu usb kablo ile pcye bağlayınca durum çubuğunda saat simgesinin oraya PdaNet iconu geliyormu
     iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki telefonu usb kablo ile pcye bağlayınca durum çubuğunda saat simgesinin oraya PdaNet iconu geliyormu

evet geliyor, pdanet programı telefonu algılıyor.

• rasim535 R kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam; telefonu kapatıp usb bağlı bir şekilde mi recovery moda girmeye çalışıyorsunuz yoksa usb takmadanmı. bazı telefonlarda usb takılı olması gerekiyor güç için. ayrıca önce ses açma tuşuna basılı tutarken sonra güç düğmesine basılı tutmaya başlayın. flash tool ile yükleme yaparken telefonun pilini çıkarın önce usb yi bağlayın bilgisayarda bağlandı sesi ve arkasından çıkarıldı sesi gelir sonra usb yi çıkarın. flash tool programını çalıştırın gerekli ayarları yaptıktan sonra rom yükleme firmware - upgrade ikonuna basın ve telefonu usb ile bağlayın yükleme olması lazım. şimdilik aklıma gelenler bunlar. bazen windows 7 ve üzeri sürümlerde sıkıntı olabiliyor. xp olan bir bilgisayarda driverleri tanıtıp yaparsanız daha sağlıklı olur gibime geliyor. PdaNet kursanızda mtk6582 driver dosyalarını indirip manual olarak tanıtmak gerekebiliyor bazen. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 20 Temmuz 2014; 19:51:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuher

merhaba hocam; telefonu kapatıp usb bağlı bir şekilde mi recovery moda girmeye çalışıyorsunuz yoksa usb takmadanmı. bazı telefonlarda usb takılı olması gerekiyor güç için. ayrıca önce ses açma tuşuna basılı tutarken sonra güç düğmesine basılı tutmaya başlayın. flash tool ile yükleme yaparken telefonun pilini çıkarın önce usb yi bağlayın bilgisayarda bağlandı sesi ve arkasından çıkarıldı sesi gelir sonra usb yi çıkarın. flash tool programını çalıştırın gerekli ayarları yaptıktan sonra rom yükleme firmware - upgrade ikonuna basın ve telefonu usb ile bağlayın yükleme olması lazım. şimdilik aklıma gelenler bunlar. bazen windows 7 ve üzeri sürümlerde sıkıntı olabiliyor. xp olan bir bilgisayarda driverleri tanıtıp yaparsanız daha sağlıklı olur gibime geliyor. PdaNet kursanızda mtk6582 driver dosyalarını indirip manual olarak tanıtmak gerekebiliyor bazen. kolay gelsin.

Cevabınız için teşekkürler, ancak sorun yaşayan ben değilim.

• sorun yaşayan benim, tavsiyelerin doğrultusunda, anlattığın şekilde tekrardan deneyeceğim, sonucu yazarım teşekkürler
  • arkadaslar bir sorunum var ben belcikada yasiyorum..

telefon bugun elime gecti. hersey guzel calisiyor telefon ¨surumu v1.1.2 olarak geldi.

telefona hat taktigimda sebeke geliyor ama R isareti olarak yani roaming yaziyor.. ne yaptiysam roaming den cikaramadim.

yillardir kullandigim hat sacma bir sekilde direk olarak roaminge geciyor elle sebeke ariyorum hattimi seciyorum ama yine R isareti cikiyor.. bir turlu sorunu cozemedim yardimci olursaniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifremen

arkadaslar bir sorunum var ben belcikada yasiyorum..

telefon bugun elime gecti. hersey guzel calisiyor telefon ¨surumu v1.1.2 olarak geldi.

telefona hat taktigimda sebeke geliyor ama R isareti olarak yani roaming yaziyor.. ne yaptiysam roaming den cikaramadim.

yillardir kullandigim hat sacma bir sekilde direk olarak roaminge geciyor elle sebeke ariyorum hattimi seciyorum ama yine R isareti cikiyor.. bir turlu sorunu cozemedim yardimci olursaniz sevinirim.

veri dolaşımını etkisiz hale getiriseniz düzelir galiba.
  • nuher N kullanıcısına yanıt
    dediginizi yaptim olmadi baska bir hatla deniycem..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.