Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba lar.. uyku modlu flip cover kılıf kullanmaya başladım kılıf çok güzel ama aramalara cevap veremiyorum üstteki uyku ekranından kapağı açınca da bir süre daha alt tarafa gecmediginden çoğu zaman gelen aramaları cevaplayamiyorum. Böyle sorun yaşayan varmı aranızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murtok41 M kullanıcısına yanıt
    üstteki kısmın plastiğini çıkartın hocam yoksa algılamıyor ekran.
  • Bugün ki pil durumu. Wifi 3G hep açık, 1 saat telefon görüşmesi, 2.5 saat ekran kullanımı fena değil gibi.
     iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Üstteki jelatinden değil sanırım.. çağrı esnasında kapağı açıyorum bir süre daha üstte cevaplamak için kaydırma ekranı duruyor ama cevaplamak içim sürükleme yapamıyorum.. gelen çağrıyı kapağı açınca cevapla yapamaz miyiz acaba? Baktım ama bulamadım böyle bir menü.. bir de bu uyku kodunu nasıl yapmışlar sensor felan mi var? Hiç olmadı iptal edebilir miyiz acaba

• murtok41 M kullanıcısına yanıt
    Ben kapağı açınca hemen cevaplayabiliyorum. Birde ayar vardı bulamadım ses tuşları ile cevap vs..

• bir yakınım 1 ay sonra almanya'dan buraya gelecek.acaba aliexpress'ten tel.i alıp almanya'ya yönlendirsem tel.leri teslim alabilir mi?
    yoksa buradaki gibi bir sistem mi var?
    orada da telefon giremiyor mu içeriye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavci

bir yakınım 1 ay sonra almanya'dan buraya gelecek.acaba aliexpress'ten tel.i alıp almanya'ya yönlendirsem tel.leri teslim alabilir mi?
    yoksa buradaki gibi bir sistem mi var?
    orada da telefon giremiyor mu içeriye ?

arkadaşlar birbilen yok mu?
    dhl ile almanya'ya göndertsem kargoyu,girişte sorun oluyor mu bizimki gibi?
    girerse sadece vergi alıp da mı giriyor,acaba gift yazsak da sorun olur mu?
    bir bilen yok mu arkadaşlar
  • mavci M kullanıcısına yanıt
    dhl ile gönderirseniz bildiğim kadarı ile vergi alıyorlar. singapur post ve gibi normal yolarla gönderirseniz tel olduğu pek çakılmıyormuş vergi olmuyormuş diye yazıyor forumda arkadaşlar.
  • Hocam sizin W8 bataryasindan haber varmi?
    Bende batarya ve silikon kilif siparis gectim.

• voto V kullanıcısına yanıt
    gıcık oldum satıcıya bir takip no var ama pilipin postası hikaye gibi geliyor bana gelirse haber vereceğim zaten 2 adet aldım isteyene birini satacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

quote:

Orijinalden alıntı: k15a

Arkadaşlar cihazımın içerisinde gelen 16gb C6 micro SD kart rahmetli oldu. Bu cihazda 32gb C10 kart kullanan var mı? Destekliyor mu; sıkıntı yaşatıyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim.

Almayı düşündüğüm kartlar:

1.http://www.kliksa.com/urun/sandisk-16-gb-class-10-ultra-microsd-hafiza-karti-adaptor-sdsdqua-016g-u46a-/900379117
    30mb/sn okuma-yazma
    (Bir arkadaşım yükselteceği için uygun fiyata bırakırım diyor bunun aynısını.)

2.http://www.bimeks.com.tr/urun/126985/transcend-premium-16gb-microsdhc-class10-uhs-i-sd-adaptorlu.aspx
    45mb/sn okuma-yazma

3.http://www.kliksa.com/urun/sandisk-32-gb-class-10-ultra-microsd-hafiza-karti-adaptor-sdsdqua-032g-u46a-/900332213
    30mb/sn okuma-yazma

Kart konusunda sizin tercihiniz yada tavsiyeleriniz ne olurdu? (Uygun fiyatlı ve hızlı olmak şartı ile...)

Evet bende hafıza kartı alacağım kardeşimin yorumuna gelen cevaplara göre tercih yspmayı düşünüyorum

Hocam hala kart almadıysan ben 1. tercihteki SanDisk Ultra 32gb C10 30mb/sn olan kartı aldım kliksa'dan kesinlikle öneririm

İdarelik olarak kullandığım Kingston 8gb C10 ile yeni aldığım SanDisk Ultra 32gb C10 30mb/sn kartın okuma/yazma hızlarını karşılaştırdım görsellerini yüklüyorum.
    Belki karar vermen konusunda biraz yardımım olur.
     iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..

• Arkadaşlar gps olayını açıkça adım adım yazsanızda bizde yapsak anlatılanlardan fazla bir şey anlamadım desem yeri. Bu şekilde anlatım olursa benim gibi olanlar için harika olacak. Şuan için sadece okuyor ve anlamaya çalışıyorum . Tusunami romu 1.08 üzerine kurdum gerisi yok gps konusu malesef benim için çözülmesi gereken bir sorun. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartallımurat

Arkadaşlar gps olayını açıkça adım adım yazsanızda bizde yapsak anlatılanlardan fazla bir şey anlamadım desem yeri. Bu şekilde anlatım olursa benim gibi olanlar için harika olacak. Şuan için sadece okuyor ve anlamaya çalışıyorum . Tusunami romu 1.08 üzerine kurdum gerisi yok gps konusu malesef benim için çözülmesi gereken bir sorun. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

şimdi güzel kardeşim cihazın rootlu ise etc klasöründe gps.conf dosyası var üzerinde parmağını basılı tut
    open with detext editör seç
    açılan sayfada NTP_SERVER=cn.pool.ntp.org yazan ilk satırı cn yerine tr yap çıkarken kaydet
    tekrar gir bak tr olmuşmu?
    sonrasında root/data/misc/mtkgps.dat yazan dosyayı sil
    telefonunu yeniden başlat
    açık bir yere çık gps test programını başlat uyduları bulacaktır.
    bu arada wifi yada mobil ağ açık olsunki epo.dat dosyasını da güncellesin...

• quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

quote:

Orijinalden alıntı: kartallımurat

Arkadaşlar gps olayını açıkça adım adım yazsanızda bizde yapsak anlatılanlardan fazla bir şey anlamadım desem yeri. Bu şekilde anlatım olursa benim gibi olanlar için harika olacak. Şuan için sadece okuyor ve anlamaya çalışıyorum . Tusunami romu 1.08 üzerine kurdum gerisi yok gps konusu malesef benim için çözülmesi gereken bir sorun. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

şimdi güzel kardeşim cihazın rootlu ise etc klasöründe gps.conf dosyası var üzerinde parmağını basılı tut
    open with detext editör seç
    açılan sayfada NTP_SERVER=cn.pool.ntp.org yazan ilk satırı cn yerine tr yap çıkarken kaydet
    tekrar gir bak tr olmuşmu?
    sonrasında root/data/misc/mtkgps.dat yazan dosyayı sil
    telefonunu yeniden başlat
    açık bir yere çık gps test programını başlat uyduları bulacaktır.
    bu arada wifi yada mobil ağ açık olsunki epo.dat dosyasını da güncellesin...

Rasim hocam emeğiniz için teşekkür edrim . uyduları bulduk ama konumlama google haritalarda navigasyon proğramında gps çalışmasına rağmen konum bulamıyor yada üç dört sokak sağı solunda buluyor.Ne yapmam gerek şaştım kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartallımurat -- 4 Temmuz 2014; 9:10:55 >

• kartallımurat kullanıcısına yanıt
    mühendislik moduna girin yada mobileuncle tools programına girip oradan engineer mode
    mühendislik modunda sayfaları sola doğru kaydır Location başlığında Location Based Service-üsten epo- epo(idle) yazan yere tıkla
    Belki düzelir bu arada ben 2 ayrı şehirde denedim birinde 2-50 metre sapma yaparken diğerinde nokta atışı yapıyor.
  • Arkadaşlar 3g görüntülü görüşme yapamıyorum yapabilen varmı?
    Görüntülü aramaya bastığımda 3 servis alanı dışında arama yapılsın mı yazısı çıkıyor
    Avea ve vodafonle denedim olmadı, aynı yerde başka telefonla ve başka hatla oluyor

Sorun hatta imiş
    3G ve Görüntülü görüşmeye kapalı imiş
    Online servisten açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasim535 -- 5 Temmuz 2014; 10:39:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

mühendislik moduna girin yada mobileuncle tools programına girip oradan engineer mode
    mühendislik modunda sayfaları sola doğru kaydır Location başlığında Location Based Service-üsten epo- epo(idle) yazan yere tıkla
    Belki düzelir bu arada ben 2 ayrı şehirde denedim birinde 2-50 metre sapma yaparken diğerinde nokta atışı yapıyor.

Cevap için teşekkür Rasim bey olayı sayenizde çözdüm.Fakat çok fazla beklenti olmamalı GPS konusunda kopmalar çok oluyor benim beklentilerimi karşılamadı araç içinde dahi GPS görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartallımurat -- 5 Temmuz 2014; 18:34:52 >
  • merhaba arkadaşlar w8 bataryaları deneyen varmı bu şarj işine bir cözüm bulmak lazım birde benim cihaz da %87 gelince takılıyor sarj yani %87 kalıyor böyle sorun yaşayan varmı?

• arkadaşlar bu telefona rom kuramıyorum. SP flash tool ile gerekli işlemleri yapıp download butonuna basınca hiçbir işlem gerçekleşmiyor.%0 da saatlerce bekliyor.Yardımcı olursanız sevinirim
  • 1. Vcom Driverlarının yüklü olduğundan emin olun bu driverlar telefonun preloader moduna geçmesi için gerekli.
    2. Telefonu kapatıp pilini çıkarın birkaç saniye bekleyin pili geri takın telefonu açmayın.
    3. Firmware'ı klasöre çıkarın.
    3. İndirdiğiniz SP Flash Tool'u açıp klasöre açıp flash_tool.exe programını çalıştırın.
    4. Scatter-loading'e basıp cxq_v3_inew_v1.0.1 içerisindeki en alt klasöre gidip MT6582_Android_scatter.txt dosyasını tikliyoruz ve Firmware için gerekli tüm dosyalar Flash_tool'a yükleniyor.
    5. Şimdi bilgisayara taktığımız USB kablonun bir ucunuda telefona takıyoruz, şimdi download tuşuna basıyoruz.
    6. Flash tool da kırmızı bir işlem barı çıkıyor tamamlanıyor ardından mor barın çıkıp yavaşça tamamlanması gerekiyor eğer çok hızlı tamamlandı ise bir yerde yanlış var bilgisayarı yeniden başlatarak işlemi en baştan almak gerekiyor.
    7. Ardından sarı işlem barı yeni firmware'ın yüklendiği anlamına geliiyor bittiğinde yeşil bir daire çıkıyorsa işlem tamam demektir.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.