Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1.0.8 gps fix üzerine Tsunami yükledim memnunum. Kitkat çıkınca önce yorumları bekleyeceğim. Zaten Tsunami de bir güncelleme yapacaktır muhtemelen. Ben 1 adet orjinal batarya 2 adette w8 bataryası sipariş ettim. Orjinal olan postacıya zimmetlendi umarım yarın getirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Ben 1.0.8 gps fix üzerine Tsunami yükledim memnunum. Kitkat çıkınca önce yorumları bekleyeceğim. Zaten Tsunami de bir güncelleme yapacaktır muhtemelen. Ben 1 adet orjinal batarya 2 adette w8 bataryası sipariş ettim. Orjinal olan postacıya zimmetlendi umarım yarın getirir.

Siparis edeli kac gun oldu? Gumruge takilmadigina sevindim.en kisa zamanda bende siparis edecegim.gun icerisinde oyun falan oynuyomusun ? Ben oynamazsam 1 gunu rahat cikartiyor

• batarya ne kadar yasaklı olsa da şimdiye kadar laptop bataryası da dahil hiçbir batarya takılmadı.
    Rahat olun hepsi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

batarya ne kadar yasaklı olsa da şimdiye kadar laptop bataryası da dahil hiçbir batarya takılmadı.
    Rahat olun hepsi geliyor

Batarya yasaklı ürün değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuher

quote:

batarya ne kadar yasaklı olsa da şimdiye kadar laptop bataryası da dahil hiçbir batarya takılmadı.
    Rahat olun hepsi geliyor

yanılıyorsun, bataryalar yasak hatta bazı çin sitelerinden bataryayı sepete ekleyip satın alma ekranına gelince uyarı veriyor " seçmiş olduğunuz ürünün ülkenize girmesi yasaklı ürünler arasında yer aldığı için gönderemiyoruz" vs yazılar yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

Orijinalden alıntı: nuher

quote:

Rahat olun hepsi geliyor

yanılıyorsun, bataryalar yasak hatta bazı çin sitelerinden bataryayı sepete ekleyip satın alma ekranına gelince uyarı veriyor " seçmiş olduğunuz ürünün ülkenize girmesi yasaklı ürünler arasında yer aldığı için gönderemiyoruz" vs yazılar yazıyor

Çin ve honk kong postaları batarya, taşımıyor çindeki gümrük mevzuatı değişti 1 yıldır batarya ve bataryalı ürünleri china post ve honk kong post kabul etmiyor. Singapur veya diğer postalarla gönderiyorlar. Zira bizim ülkemize batarya girişi yasak değil. Bizim gümrük mevzuatını aç oku öğren yasaklı ürünler neymiş. Böyle yanlış bilgiler vermeyelim lütfen zira 5 dolarlık bataryayı ülkemizdeki uyanıklar 50 tl ye satar yoksa...

• Arkadaslar merhaba
    Bende inew v3 kullanicisi olarak araniza katildim.
    Telefonun uzerinde 1.09 var en stabil rom sanirim 1.08 fix dogrumudur?
    Son olarak 1.08 in + lari -leri kisaca nelerdir?
    Simdiden tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: voto

Arkadaslar merhaba
    Bende inew v3 kullanicisi olarak araniza katildim.
    Telefonun uzerinde 1.09 var en stabil rom sanirim 1.08 fix dogrumudur?
    Son olarak 1.08 in + lari -leri kisaca nelerdir?
    Simdiden tesekkur ederim.

Hayırlı olsun, gözün aydın...
    Bir kere gps sorunundan kurtulursun, batarya sorunu kısmen düzelmiş olur...
  • Tesekkur ederim Rasim hocam.
    Oncelikle1.0.8 fix yukleyip kitkat cikana kadar idare edecegim anlasilan.
    Thl w8 (2000mA) bataryasindan bahsedilmis konuda da daha yuksek kapasiteli batarya bulsak daha kesin cozum olacak sanki ama uygun olculerde olmasi gerek tabi.

• voto V kullanıcısına yanıt
    W8 bataryası işlemden geçiyor yoksa büyük aslında. Youtube da aratın nasıl yapılacağı anlatılıyor. 1.0.8 gps fix üzerine Tsunami kurun memnun kalırsınız.

• Tesekkur ederim bilgi icin.
    Orjinal kilifini memmunmusunuz?
    Aliexpress'de cok kilif secenekleri yok gibi.
    Slim armor tarzinda kilif kullananiniz varmi?

• İnew V3 525 ₺ sıfır ürün. Mersinde oturuyorum ve mersinde bir telefoncuda gördüm şuan iphone 4 8gb kullanıyorum uzun süredir gmd düşünsemde iphone kadar stabil olmaz diyerek beklemeye karar verdim. Bu cihazı iphone 4 e tercih etmelimiyim sizce ? Bmim için oyun performansı kamera arayüz stabilliği batarya performansı gibi şeyler önemli ne yazıkki iphone um yavaş yavaş sona gidiyor :) son sorum bu cihazın garantisi yedek parçası aksesuarı nasıl olur ?? Herkese teşekkürler

• Omercetinnn O kullanıcısına yanıt
    Sizin ilk karar vermeniz gereken androidmi ios mu olur bence. Çok farklılar ve android cihazlar ios kadar stabil değildir. Aspat 8 oynuyorum cihazda ve sıfır takılma onu söyleyeyim. Pil de sıkıntı var orjinal pili yerine thl w8 pilini alıp modifiye etmeniz gerekiyor performans için. Ve son olarak inew v3 tr de quatro f1453 olarak satılıyor. O telefoncudaki kaçak telefondur ve imei kaydı yoktur bilginiz olsun ha alır imei çakar kullanırım diyorsanız sıkıntı yok ama garantide yok olur o zaman. Quatro markalı ürün ise şuan stoklarda yok ve gelmesi ise min 1-1,5 ay olacak benim bildiğim kadarı ile. Yabancı sitelerde aksesuar var bolca. Tercih sizin.
  • voto V kullanıcısına yanıt
    Orjinal kılıfını postacı 4 gündür getiremedi onun için birşey diyemiyorum :( Ebay a yada diğer yabancı sitelere de bakabilirsiniz alternatifler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Orjinal kılıfını postacı 4 gündür getiremedi onun için birşey diyemiyorum :( Ebay a yada diğer yabancı sitelere de bakabilirsiniz alternatifler için.

Youtube incelemesine filanda baktım cihaz çok güzel duruyor

Cihaz çok ince ve kibar gören istiyor :) ben yedek pil ve harici şarj cihazı siparişi geçtim. thl w8 pillerim daha gelmediği için onların performansını bilemiyorum. Postacı kılıfı şimdi getirdi ben beğendim. Sorunuz olursa cevaplarım.
    Cihaz çok ince ve kibar gören istiyor :) ben yedek pil ve harici şarj cihazı siparişi geçtim. thl w8 pillerim daha gelmediği için onların performansını bilemiyorum. Postacı kılıfı şimdi getirdi ben beğendim. Sorunuz olursa cevaplarım
  • w8 pillerinden verim alınırsa kullanılası telefon olur. Şu anda en öncemli sorun şarj olayı. Cihazın tasarımı herkesin hoşuna gidiyor.
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    w8 pilini deneyince bilgi veriseniz hocam yedek pil yerine direk w8 e yöneliriz. modifiye videoları var çok zor görünmüyor ama değecekmi onu görelim sayenizde
  • mbaydogan kullanıcısına yanıt
    Satıcı gönderdiğini iddia ediyor 13 gün oldu tranking takibe düşmedi :( yarına kadar müddet verdim bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.