Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_86382897/tm.htm
  • Cihazdan memnmusun hala ? Yazılım stabilletisi nasıl ?
  • Hiç sıkıntı yok gayet güzel pil yüzdesi belirttiğim gibi alt seviyelerde birden bitiyor. Yani 8% olduğunda 10dk içinde 0% olabiliyor. Ama artık normal kullanıma geçtiğim için her şarjda 2 günü deviriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki günü şarjının çıkarması iyi bu telefon için.
  • Ama bazı özelliklerinin çalışmadığı söyleniyor doğruluk payı nedir bilmiyorum. Mesela nfc çalışmıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dykmen -- 2 Şubat 2014; 13:31:43 >
  • NFC ilk firmware den beri sorunsuz çalışıyor, zaten 1 kere denedim bir daha da ihtiyacım olmadı.
    Sorun arka kapakta yer alan NFC anteninin tırnaklarının içe gömüklüğünden yani temassızlığından kaynaklanıyormuş tırnakları biraz kastırınca düzelmiş herkeste.
  • Geniş bir kullanım sonrası incelemeyi aşağıdan da bulabilirsiniz.

http://www.gizchina.com/2014/02/03/complete-inew-v3-review/
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Geniş bir kullanım sonrası incelemeyi aşağıdan da bulabilirsiniz.

http://www.gizchina.com/2014/02/03/complete-inew-v3-review/

Ben bu telefonun tasarımının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum.
  • Fiyat performans olarak bakıldığında çalıntı değil özgün tasarımı var bir kaç detayı esinlenilmiş ama gerçekten tok bir kasaya sahip, plastik olduğu için kapağı sürekli tak çıkar yapılırsa gıcırdamalar kaçınılmaz ama yinede GG2 telefona çok şey katmış.
  • quote:

Fiyat performans olarak bakıldığında çalıntı değil özgün tasarımı var bir kaç detayı esinlenilmiş ama gerçekten tok bir kasaya sahip, plastik olduğu için kapağı sürekli tak çıkar yapılırsa gıcırdamalar kaçınılmaz ama yinede GG2 telefona çok şey katmış.

Tasarım olarak şu ana kadar gördüğüm en iyi tasarım ThL t100'de. Ayrıca videolardan bile bana sağlamlık hissi veren tek telefon. Bu telefonda hoşuma gitti ThL t100'ün yarı fiyatı olması da cabası. Keşke telefon getirtmek yasak olmasaydı da şöyle telefonları herkes kullansaydı. Samsung telefonun ekranına 300-400 lira fiyat biçiyor. Bu telefonun ekranı kırılınca yeni bir tane alırsın hiç olmazsa. Şu anki kurla 380 lira gibi bir fiyata geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 4 Şubat 2014; 14:49:43 >
  • quote:

cxq_v3_inew_v1.0.4 yayınlandı bir kaç hata daha giderilmiş.

1. 16GB tek bölüm oldu.
    2. Tüm diller açıldı.
    3. Düşük şarjda ki şarj problemleri giderildi.
    4. Çevirici temaları, Çağrı kaydetme ve kişiler görselleri düzeltildi.
    5. Alarm kapatıldıktan sonra tekrar çalması engellendi.
    6. Türkçe kamerada galeriye geçiş ile ilgili sorun düzeltildi.
    7. Sim SMS'lerini düzenlerken gelen arama engelleme ve SMS gönderememe sorunu düzeltildi.

Arkadaşlar bugun inew v3 elime ulaştı. Son sürümün linkini ve nasıl yükleyeceğimi detaylı bir biçimde anlatırsanız sevinirim.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Hayırlı olsun hangi siteden almıştın acaba?

Sorunun cevapları ilk mesajda firmware yükleme bölümünde mevcut, 1.0.4 versiyonu linkini de güncelledim.

Artık forumda tek olmadığımı bilmek güzel bayağı yalnız hissediyordum
    İkinci bir göz olarak izlenimlerini beklerim.
  • quote:

Hayırlı olsun hangi siteden almıştın acaba?

Sorunun cevapları ilk mesajda firmware yükleme bölümünde mevcut, 1.0.4 versiyonu linkini de güncelledim.

Hocam
    5. Şimdi bilgisayara taktığımız USB kablonun bir ucunuda telefona takıyoruz, şimdi download tuşuna basıyoruz.

Bu aşamaya kadar herşeyi yaptım ancak USB kablosunu telefona takınca Aygıt yüklenemiyor diyor , preloader moduna geçmiyormu yani ?

Normalde telefon açıkkan aygıtı tanıyor yani yüklü ama telefon kapatınca öyle ne yapıcam ?

Yani güncelleyemedim

@adimavi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mch26 -- 4 Şubat 2014; 19:26:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mch26

quote:

Hocam
    5. Şimdi bilgisayara taktığımız USB kablonun bir ucunuda telefona takıyoruz, şimdi download tuşuna basıyoruz.

Bu aşamaya kadar herşeyi yaptım ancak USB kablosunu telefona takınca Aygıt yüklenemiyor diyor , preloader moduna geçmiyormu yani ?

Normalde telefon açıkkan aygıtı tanıyor yani yüklü ama telefon kapatınca öyle ne yapıcam ?

Yani güncelleyemedim

@adimavi

Cihazı hangi siteden aldın dostum.
    Şanslısın geçmiş.Herkesin bende dahil olmak üzere takıldı bu dönemde.

• Driverların eksik preloader moduna giremiyor bir de aklında bulunsun 1 kere SP Flash açıkken download işlemini yapmaz ise bilgisayarı baştan başlatman gerekiyor, aynı şekilde telefonu kapatıp pilini çıkarman işlemi başa alman gerekiyor (Tüm MTK lar için geçerli).
  • serdalm kullanıcısına yanıt
    pandawill
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

quote:

Orijinalden alıntı: mch26

quote:

Hocam

Yani güncelleyemedim

@adimavi

Cihazı hangi siteden aldın dostum.
    Şanslısın geçmiş.Herkesin bende dahil olmak üzere takıldı bu dönemde.

Senin Lenovo'da mı takıldı?

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Yok henüz o takılmadı yolda.
    Beklemedeyim.
    Diğeride hala geri gitmedi sanırım kaç gündür hareket yok.

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..
  • @Adimavi Hocam çok teşekkür ederim bu konun , cevapların sayesinden hallettim işi çok yararlı bir başlık iyi geceler...
    @Adimavi
  • Tarih ve saat ayarlarini nasil hallederiz.Hata veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.