Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.facebook.com/AntElifecom/photos/a.362842410445518.86776.327330187330074/673696892693400/?type=1&theater irtibata geçebilen olursa yazarsa sevinirim bana dönmediler gönderim şartları için
  • adimavi kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi aliexpressten gelmezse ürününüz satıcının elinde hic itiraz hakkı olmuyor .. Ancak şu aralar telefon almamakta fayda var ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş verdiğim bir telefondu, ne yazik ki gümrüğe takıldı ve geri dönüyor :(
  • 06.01.2014 tarihinden beri kullanıyorum. tek şarj sorunu yaşıyorum. öteki türlü bu telefonu mükemmel bir telefon. gps 2 sn sabitliyor. kamerası cok kaliteli. kesinlikle tavsiye ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Alışverişte komisyon kesiyor biraz araştırısan bayağı bir makalesi mevcut internette.
    Kendi sitelerinden de Türkçe bilgiler bulailirsin.

Merhaba, bende çinden telefon getirtmeye karar verdim. 5-6" telefonlar arasında tavsiyen hangileri olur.(İMEİ senin yardımınla çözeceğim:) Hangi siteden ne şekilde kredi kartı ile alış veriş yapmalıyım? Bu konuda yardımcı olursan sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofagun

Sipariş verdiğim bir telefondu, ne yazik ki gümrüğe takıldı ve geri dönüyor :(

hangi siteden almıştınız telefonu
  • merhaba bende aldım cıhaz muthıs cok memnunum fakat flip cover da bulunan ust taraf kapagı kapatınca aktıfoluo fakat dokunmatık ıslemı gerceklesmıyor.cozebildinizmı bu sorun google play den s vıew programınıda ındırdım denedım aynı sorun .sanırım flıp coverda kullandıkları cam veya mıka nese ondan kaynaklanıor.farklı yollar deneyıp cozebılen varmı?
    tesekkurler
  • aliexpress
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofagun

aliexpress

aliexpress parayı ödedi mi geri ben küçük bir parçada sıkıntı yaşamıştım gelmemişti para
  • arkadaşlar ben şimdi galaxy ace kullanıyorum ve maalesef temple run ve subway surf gibi oyunları oynayamıyorum bu yüzden yeni bir telefon almayı planlıyorum bütçem 500 tl 1 haftadır lg l5 i araştırıyorum çok beğendim aslında ama kullanıcı yorumlarına baktığımda istediğim oyunları kastığını gördüm ve yıkıldım sence nasıl bir telefon almalıyım Huawei Ascend G301 güzel ama kamerası kötü Motorola atrix te fena değil Yni bu bütçeyle ekranı 4.0 olan istediğim oyunları kasmayan bir telefon önerin ÜTFENN
  • Bende çinde bulunan bir arkadaşıma aldırdım inew v3.inewin kendi mağzasından 230 dolara almış sanırım biraz pahalı aldık :):) ancak yanında 2 adet kılıf 1 adet yetek batarya ve 5bin kusurluk bir powerbank hediye etmişler sizce nasıl :)
  • Biraz pahalıya almışsınız fark hediyelerinden çok mağaza kirası çalışan aylığı işletme giderleri vs. den geliyor.

Hayırlı olsun.
  • muhteşem bir inceleme, teşekkürler.
    vaktinizi ayırıpta bu bilgileri bizlerle paylaştığınız için.

bende almayı düşünenlerdenim, ancak halen tavsiye eder misiniz ?
  • Sadece Gorilla Glass 2 için bile alınabilir, bu fiyata ekran ve kamera kalitesine değinmiyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Biraz pahalıya almışsınız fark hediyelerinden çok mağaza kirası çalışan aylığı işletme giderleri vs. den geliyor.

Hayırlı olsun.

Teşekkürler hocam telefon daha elime ulaşmadı.Batarya konusunda biraz sıkıntılar olduğu söyleniyor çok aşırı telefon kullanan biri değilim normal kullanımda günü çıkarmayacak kadar kötümü batarya performansı ?
  • Daha önce benzer soruları cevaplamıştım yine cevaplayayım.
    Normal kullanımda 32-38 saat, yoğun kullanımda 18-20 saat, çok yoğun kullanımda 6-10 saat şarj süresi oluyor.
  • Acaba root işlemi yapmadan imei değiştirme işlemi yapabilirmiyiz yoksa mutlaka cihazın rootlumu olması gerekiyor imei değişimi için
  • bugün aliexpress den 4-5 satıcı ile görüştüm sadece 1 tanesi türkiyeye gönderim yapıyoruz dedi.
    Gümrük sorunu ne olacak dedim cevap alamadım
    bende ürünü almadım
    sağlam bir satıc bulursam bu tel kaçmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

bugün aliexpress den 4-5 satıcı ile görüştüm sadece 1 tanesi türkiyeye gönderim yapıyoruz dedi.
    Gümrük sorunu ne olacak dedim cevap alamadım
    bende ürünü almadım
    sağlam bir satıc bulursam bu tel kaçmaz...

hocam bende ali expresten sipariş düşünüyodum ama ali expressde gümrükte takılma olunca sıkıntı yasarım diye ve paypal yok diye buycoinsten almayı düşünüyorum .buy coinsten 2 adet alım yaptıgımda 170 $ verecek düşünürseniz buycoins ile pazarlıga oturalım 3 telefon alıcaz diyip.

bu arada paypall ile aldıgımızda gümrüge takılırsa kargo parası ödemiyoruz dimi ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.