Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiye kadar çalışmayan hiç bir kısım olmaması ile birlikte takılma donma yaşamadım 1.0.5 ile.
  • 1.0.5 yüklü gelen inew de şöyle bir sorun vardı,
    telefonu kapattıktan sonra hemen veya bir kaç saat sonra açmaya kalktığınızda boot ediyor ancak kendi kendine kapanıyordu. Pili söküp takınca düzeliyordu yada biraz bekleyip (5 dk) tekrar açınca açılıyordu.

1.0.8 romunu OTA ile kuramadım, OTA için program yok içinde ?! Dahili gelen çin işi recovery de denedim o da başarısız oldu. Bende sp flash ile denedim, F9 hata verdi F8 ile yükledim herşeyi bi güzel sildi ve kurdu.

O açılmama sorunu düzeldi. Hemen kamerayı denedim ancak kamerası hala flaşlı çekimlerde fena çuvallıyor. Yazılımla düzeleceğe benzemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Şimdiye kadar çalışmayan hiç bir kısım olmaması ile birlikte takılma donma yaşamadım 1.0.5 ile.
    1.0.8 firmware yukledim.kullandıkça izlenimlerimi paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo.35 -- 30 Mart 2014; 1:21:26 >
  • Inew V3 e 1.0.8 rom güncellemesi yaptım, kamerayı tekrar denedim. Açıkçası kamera performansı beklentilerimin çok altında kaldı. Beyaz ayarını bir türlü tutturamıyor kamera ve çeşitli ışık şartlarında fena çuvallıyor.

18 Mp (interpolasyonlu, unutmuşum 12 ye almayı) örnekler:
     iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..
     iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..

12 Mp örnekler:

Not: Öndeki beyaz araba benim değil.

• Kamera için kendi uygulaması yerine kitkat tan portlanan bir aplikasyon kullanıyorum ben memnunum ama flaşlı çekilmler gerçekten içler acısı heryere nur inmiş gibi resimler oluyor

Bu arada uzun zamandır beklediğim Jiayu S2 satışa çıkıyor
  • quote:

Kamera için kendi uygulaması yerine kitkat tan portlanan bir aplikasyon kullanıyorum ben memnunum ama flaşlı çekilmler gerçekten içler acısı heryere nur inmiş gibi resimler oluyor

Bu arada uzun zamandır beklediğim Jiayu S2 satışa çıkıyor

Kitkat kamera uygulamasi fark yaratiyormu peki? Donanimsal birseyi cozecegini pek sanmiyorum ama?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir dene. Donanımsal problem dediğin eğer flaş ise onu çözmeyecek ancak netlik bana daha iyi geliyor kumlanma yok en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence bir dene. Donanımsal problem dediğin eğer flaş ise onu çözmeyecek ancak netlik bana daha iyi geliyor kumlanma yok en azından.

Zopo ZP980 / C2 da bulunan eşşek kadar sensörlü 13mp kamera yada ZP980+ / ZP998 ve ZP990+ da bulunan 14mp kamerayı test etseydiniz inew kamerası sizide hayal kırıklığına uğratırdı eminim.

Sony sensörlü, f2.0 lensli gibi sağlam iddiaları olmasa bu kadar üstelemezdim ancak beklentileri yüksek tutup isteneni veremeyince sonu böyle hazin oluyor.

inew elime 2 gün sonra tekrar geçince kitkat kamera ile deneme yaparım ancak fark olacağını sanmıyorum.
  • PM'yi açar mısın hocam?
  • Şu anda bu telefondan satan kimse var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteRock41

Şu anda bu telefondan satan kimse var mı?

8 gün beklersen ben gelirken getiricem beraberimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteRock41

Şu anda bu telefondan satan kimse var mı?

8 gün beklersen ben gelirken getiricem beraberimde.

Başka telefon getirecek misiniz?
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Getiricem, pm den iletişim kurabilirsiniz. Profil gizli ancak PM butonu aktif.
  • Arkadaşlar cihazı bugün bir abimden aldım yaklaşık bir hafta önce aliexpress ten hanımı için getirmişti. Yenge kullanamayınca apple a dönüş yaptı bu cihaz yaklaşık 3-4 günkullanılmıştı 400tl ye aldım imeilerde sorun vardı onlarıda elimdeki eski cihazlardan imei çaktım. Cihazı tam deneme fırsatım olmadı fakat ilk android cihazım olarak ve daha önce kurcaladığım cihazlara da bakarsam performansı gayet tatminlar. Sizlere kafama takılan bir kaç şey hakkında sorum olacak.

1. Duyduğum bazı fısıltılara bakılırsa 3G desteği olmayan bi cihazın imeisini bu cihaza çaktığımızda 3G kullanamadığımız söylentisi. Bunun aslı astarı var mıdır?
    2. Şuan cihazımdaki derleme sürüm numarası cxq_inew_v3_v1.0.5. Bir sitede ise official olduğu iddia edilen v1.0.8 sürümü mevcut. Linkini aşağıda veriyorum inceleyen kuran arkadaşlar var ise ne gibi değişiklikler var. Sürüm orjinal mi değil mi bilgilendirirse sevinirim. İlk android cihazım olduğundan dolayı direk güncelleme gibi bir deliliğe kalkışmak istemiyorum. (Bu arada v1.0.5 sürümünde hala ayarlar/tarih ve saat kısmına girildiğinde ayarlardan atıyor. Bug hala mevcut giderilmemiş bilginize.)

http://bicgatephone.blogspot.com.tr/2014/03/inew-v3-e-rom-android-422.html

• muratai kullanıcısına yanıt
    Bu hafta içi almam lazım ....
  • WhiteRock41 kullanıcısına yanıt
    O zaman bol şans size.
  • k15a K kullanıcısına yanıt
    Cihazın en son rom sürümü 1.0.8 dir
    needrom dan indirdim ben sp flash ile kurdum. daha önce yapmadıysanız bilen birine yaptırın derim sonra cihazı yakmayın.
    Bu cihazda sözde OTA update var ancak ne bir uygulama gördüm bunun için nede bir yöntem. Bilen varsa paylaşssın. update.zip i recovery ekranından kurmayı denedim hata verdi.
  • 1.0.8 Yazılımı stabilmi.Çalışmayan özellikler geldimi acaba.Led motion vb gibi.Şarj sorunları giderilmişmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0.8 sürümününde çok stabil olmadığı belirtiliyor. Tarih saat problemini gravity box ile giderebiliyorsunuz hatta cm gibi özelleştirebiliyorsunuz.

Pil bilgisi eskisi gibi normal kullanimla 28-30 saat çok yoğun kullanımda 12-16 saat.

Ben mevcut sürümden çok memnun olduğum ve çok özelleştirme yaptığım için stabil sürüm çıkmadan deneme amaçlı olsa bile sürüm yüklememeye karar verdiğim için 1.0.8 denemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gelen son 5 inew + ondan önce gelen 1 inew 1.0.8 idi. Onlardan önce gelen 1.0.6 idi ve ilk gelen 3 tanesi ise 1.0.5 ile gelmişti.
    Yeni üretilen telefonlarda 1.0.8 var ise daha stabildir, yoksa fabrika 1.0.5 kurardı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.