Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şansınız varsa geçer geçmezse ürünü geri çekerim
    dönüş ücretini keseriz diyor
    link şuinew v3
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim535

bugün aliexpress den 4-5 satıcı ile görüştüm sadece 1 tanesi türkiyeye gönderim yapıyoruz dedi.
    Gümrük sorunu ne olacak dedim cevap alamadım
    bende ürünü almadım
    sağlam bir satıc bulursam bu tel kaçmaz...

Telefonu 5 gündür kollanıyorum şahane gören hasta kalıyor şiddetle tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

quote:

bugün aliexpress den 4-5 satıcı ile görüştüm sadece 1 tanesi türkiyeye gönderim yapıyoruz dedi.
    Gümrük sorunu ne olacak dedim cevap alamadım
    bende ürünü almadım
    sağlam bir satıc bulursam bu tel kaçmaz...

hocam bende ali expresten sipariş düşünüyodum ama ali expressde gümrükte takılma olunca sıkıntı yasarım diye ve paypal yok diye buycoinsten almayı düşünüyorum .buy coinsten 2 adet alım yaptıgımda 170 $ verecek düşünürseniz buycoins ile pazarlıga oturalım 3 telefon alıcaz diyip.

bu arada paypall ile aldıgımızda gümrüge takılırsa kargo parası ödemiyoruz dimi ?

3 telefonunu gümrüğe takılma oranı daha fazla artmazmı
    bence sıkıntı yok toplanıp alalım

• rasim535 R kullanıcısına yanıt
    ayrı ayrı alacaz .ayrı adreslere sadece buycoins bize extra indirim yapacak 2-3 kişiyiz diyince .

179 $ idi 2 tane alınca 171 $ vereğini söldi türkiye satış temsilcisi.

aliexpress para aidesini cok gec yaptıgını sorunlar oldugunu okudum .

ama buycoinste paypal oldugu için içim rahat sipariş düşünüyorum yoksa gümrük olayı malum

http://www.aliexpress.com/item/INEW-V3-in-stock-MTK6582-quad-core-NFC-OTG-5-0-FHD-Screen-1-3GHz-Android/1711660970.html burda 150 $ ama satıcı itibarı yok ve sitede paypal yok . birde gümrük konusunda buycoins sitesinin daha iyi oalcagını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achillus79 -- 24 Mart 2014; 23:04:20 >

• geronimo.35 G kullanıcısına yanıt
    hocam hangi siteden almıstınız . ?
  • Orijinalden alıntı: achillus79

hocam hangi siteden almıstınız . ?

Ben çine iş seyahatine giden bir arkadaşıma aldırdım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo.35 -- 24 Mart 2014; 23:12:53 >
  • bir kaç kişi daha olursak fiyat biraz daha düşebilir bu durmda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Daha önce benzer soruları cevaplamıştım yine cevaplayayım.
    Normal kullanımda 32-38 saat, yoğun kullanımda 18-20 saat, çok yoğun kullanımda 6-10 saat şarj süresi oluyor.

Hocam sanırım yeni yazılım var 1.0.7 yazıyor
    test etmek isterseniz link şu
    v3 Rom
  • quote:

bir kaç kişi daha olursak fiyat biraz daha düşebilir bu durmda...

hocam ben aliexpresten bu güne özel tellerde indiirm var ve ayrıyeten bende 120 $ da 20 $ indirim vardı bu şekilde 134 $ gibi bi rakama geldiği için aliexpress den siapiş verdim. bakalım gelecekmi. gümrüğe takılmamaıs adına kutusuz gönderin kutu içeriğine gps falan yazın dedim ama kısmet artık

linkhttp://www.aliexpress.com/item/Original-Inew-V3-MTK6582-Quad-Core-Mobile-Phone-5-0-IPS-Screen-1G-RAM-16G-ROM/1723055318.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achillus79 -- 25 Mart 2014; 18:25:20 >

• quote:

quote:

hocam ben aliexpresten bu güne özel tellerde indiirm var ve ayrıyeten bende 120 $ da 20 $ indirim vardı bu şekilde 134 $ gibi bi rakama geldiği için aliexpress den siapiş verdim. bakalım gelecekmi. gümrüğe takılmamaıs adına kutusuz gönderin kutu içeriğine gps falan yazın dedim ama kısmet artık

linkhttp://www.aliexpress.com/item/Original-Inew-V3-MTK6582-Quad-Core-Mobile-Phone-5-0-IPS-Screen-1G-RAM-16G-ROM/1723055318.html

20$ indirimi kişiye özel miydi hocam.
    daha önceden alış veriş yapanlara verildiyse benimde 5-6 alış verişim var o sitede

yok bi arkadaş 1$ a satın almış bir zamanlar o verdi sağolsun . pek bilgim yok . ama bu gün aliexpresste cok telefonda 20-25 $ ayrıyeten indirim var.
  • Inew V3 mini inceleme (incelemeden çok ön izlenim oldu)
    Telefonlar dün elime geçti (yurtdışında yaşamanın güzelliği, gümrük derdi yok). Bugün ise sabah erkenden gitti. O yüzden detaylı inceleyemedim ancak geçenlerde Doogee DG2014 incelemiştim ve onunla kıyaslamak istedim.

Doogee Dg2014 Inew V3 ün çakması, özellikleri hemen hemen aynı ancak dahili hafıza 16 yerine 8gb, sim slot yuvaları çok kötü tasarlandığı için tek microSim ile kullanmak mümkün, çift sim özelliği işe yarar halde değil. Inew de ise 2xsim ve microsd slotu gayet güzel tasarlanmış.
    Doogee nin kenarları daha ince ancak orta bombesi 8-8.5 mm civarında olmasına rağmen bunun üstüne birde kamera çıkıntısı var. Inew ise kenarları aşırı ince değil, genel olarak kalınlığı Doogee ile aynı ancak kamerası dışa çok çıkık değil.
    Doogee nin kamerası üzerinde gelen firmware ile biraz daha başarılı. Inew e yeni firmware kurup denemedim, üzerinde 25 şubat 2014 firmware i var (1.0.5) en yenisi ise 1.0.8 imiş. Söylenenlere göre son firmware de kamera çekim kalitesi daha iyiymiş. Elime geçecek 3.cü inew i daha sonra yeni firmware ile test ederim. Yalnız bu 1.0.5 firmware i ile telefonun kamerasında ciddi pozlama hataları var. Flaşla çekilen fotoğraflar çok kötü, dışarda ters ışık durumlarında pozlama hataları çok bariz. İçeride kontrollü ışığa sahip ortamda çektiğim fotolar ise gayet iyi.
    Doogee nin ekranı nedense bana daha iyi geldi. Tabi Doogee nin Ekranda GG2 cam yok. Inew V3 de ise Gorilla Glass 2 cam var.

Pil ömrünü test etme şansım olmadı ancak pilden şikayetçi olanlar her zaman yanlarında bir yedek pil yada daha iyisi bir powerbank bulundurabilirler. Telefonunu hergün şarj edenler için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim iNew yanında orjinal flip cover kapak geldi. Bu deri kapağı kullanınca mıknatıs yada bir sensör vasıtası ile takılı olduğunu anlıyor ve telefonun kılıfını aç kapa yapınca tıpkı Samsung Galaxy serisindeki gibi üstte saat görünüyor. Ancak ekran güç harcadığı için o kısım sürekli açık değil bir kaç saniye sonra kapanıyor. Kapağı açtığınızda ise telefonun ekranı açılıyor ve kilit ekranı geliyor ben bu özelliği çok beğendim. Yalnız kılıfı oturtmak için yapışkan yöntemini kullanmışlar o bazı kişilerin hoşuna gitmeyebilir.

Inew de altta çift hoparlör ızgarası var ancak onlar hoparlör değil, arkada ufacık hoparlörü var tıpkı diğer telefonlarda olduğu gibi. Doogee DG2014 de ise hoparlör çok büyük, ZTE telefonlardan bile daha yüksek ses veriyor ve bayanlar çantasında bile taşısa duymamaları imkansız. Hoparlör konusunda inew in diğer çin malı telefonlardan hiç bir üstünlüğü yok.

İki telefonuda çok az kurcaladım. Vaktim olmadı desek daha doğru olur. Detaylı pil testi vs yapabilmem için telefonu aktif olarak kullanmam lazım ancak Inew için forumda detaylı kullanıcı yorumları zaten mevcut. İki telefon arasında seçim yapmak gerekse, benim tercihim Inew e doğru olurdu çünkü yazılım desteği çok daha iyi gibi, birde NFC özelliği var (hiç kullanmasamda). Doogee nin fiyatı biraz daha düşerse (160 dolardan girdi, 165 e çıkardılar, sonra 150 ye kadar düştü) tercih edilebilir. 1750 mah pil ile Doogee biraz kullanıcısını üzebilir ancak hem ince telefon hemde büyük pil ikisi bir arada olmuyor :)

Telefonun fotoğrafları (Nikon D7100 + 50mm f1.8G - Büyük boy)
     iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..
     iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs..

Telefon ile çektiğim fotoğraflar (1.0.5 firmware ile, en son foto ön kamera ile deneme amaçlı çekildi)

• quote:

quote:

kardeşim dün bende siparişi verdim ve beklemeye geçtim.
    Büyük iihtimalle ikimizin ürünü de aynı tarihte yola çıkacak ve aynı tarihte istanbul PİM'de olacaktır.
    Kargo harketlerini buradan yazışalım bakalım gümrüğü geçebilecekmiyiz.

• quote:

quote:

quote:

Büyük iihtimalle ikimizin ürünü de aynı tarihte yola çıkacak ve aynı tarihte istanbul PİM'de olacaktır.

Rasim bey merhabalar Çankırı'nın neresindensiniz ?

linkteki fiyata bak yükseldi . sen dün 154 den aldın dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

quote:

quote:

Rasim bey merhabalar Çankırı'nın neresindensiniz ?

çankırılı değilim, çankırı da ikamet ediyorum.

• quote:

Daha önce benzer soruları cevaplamıştım yine cevaplayayım.
    Normal kullanımda 32-38 saat, yoğun kullanımda 18-20 saat, çok yoğun kullanımda 6-10 saat şarj süresi oluyor.

Hocam şuan en son versiyon hangisi acaba 1.0.8 ve 1.0.7 lerden bahsediliyor ama sizin bilginiz yada yüklediğiniz varmı ?

• Bu aralar çok yoğunum vakit ayıramadım ama 1.0.7'yi yüklemenin bir artısı olmayacağını belirtmişlerdi ben şimdilik 1.0.5 ile hiç bir sorun yaşamadım, kullananlardan bir kaç yorum olursa 1.0.8 deneyebilirim.
  • quote:

Bu aralar çok yoğunum vakit ayıramadım ama 1.0.7'yi yüklemenin bir artısı olmayacağını belirtmişlerdi ben şimdilik 1.0.5 ile hiç bir sorun yaşamadım, kullananlardan bir kaç yorum olursa 1.0.8 deneyebilirim.

Siz yeni firmware ile 1.0.5 i mi kastetmiştiniz fotoğraf kalitesini yükselten?
    Telefonda açılmama (biraz bekleyince açılıyor) gibi sorunlar varmış 1.0.5 de, sizde hiç sorun olmadımı?

V1.0.8 kurup kullananlar memnun mu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.