Şimdi Ara

inf marka ekran kartı duydunuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inf marka ekran kartı duydunuz mu? nasıldır? (fx 5200 ü)
    teşekkür ederim

• Duymadım...
    Ama satın almayı düşünüyorsan Fx5200 demişin..
    Aman uzak dur derim...
  • peki 60 70 $ civarı ne önerirsiniz? (ekran kartı)
  • ben duydum hemde 5200 'dü
  • 60-70$ civarında sana kesinlikle ati radeon 9550 yi öneririm

ama kesin msı al bu kartı ve 128 mb ve 128 bit al neden diye sorma çünkü emin ol ben doğru bilgi veriyorum bu kartın böyle alıncağını forumdaki tecrübeli arkadşlar bilir
    çünkü nedeni OVERCLOCK

• quote:

Orjinalden alıntı: berknos

60-70$ civarında sana kesinlikle ati radeon 9550 yi öneririm

ama kesin msı al bu kartı ve 128 mb ve 128 bit al neden diye sorma çünkü emin ol ben doğru bilgi veriyorum bu kartın böyle alıncağını forumdaki tecrübeli arkadşlar bilir
    çünkü nedeni OVERCLOCK

Çok haklı.Eğer fazla paran yoksa en iyisi MSI 9550..

• adam oc ile uğraşmıyorsa 9550 almasının bir sebebi olmaz, yani normal halinin verdiği performans o paraya değmez
  • evet uğraşmıyorum. zaten eski ekran kartım driver güncelleyince uçtu. bitanede o c yüzünden uçurmak istemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: theunforguven

evet uğraşmıyorum. zaten eski ekran kartım driver güncelleyince uçtu. bitanede o c yüzünden uçurmak istemem...

O nasıl oluyor ya? Yeni driver'ı yükleyince mi uçtu ekran kartı?
  • maalesef. ekran kartını zorlayınca çözünürlüğü değiştirdiğinde gidip gelmesi gibi sürekli siyah ekran çıkartıp düzeliyordu. sayfalar arası hızlı geçersen sürekli oluyordu... bende değiştirmeye karar verdim çünkü dayanılmıyordu. bazen renkleri kayıyordu... bir sürü driver denedim farklı zamanlara ait ama düzelmedi...
  • ilginç...
    quote:

Orjinalden alıntı: theunforguven

maalesef. ekran kartını zorlayınca çözünürlüğü değiştirdiğinde gidip gelmesi gibi sürekli siyah ekran çıkartıp düzeliyordu. sayfalar arası hızlı geçersen sürekli oluyordu... bende değiştirmeye karar verdim çünkü dayanılmıyordu. bazen renkleri kayıyordu... bir sürü driver denedim farklı zamanlara ait ama düzelmedi...
  • 128 MB 128 bit, 5200 cinsi bir şey genel olarak işini görür ama fazla bir şey bekleme... yani hl2 yi anca oynarsın artık karar senin... haa unutmadan anakart agp kaç X? 8X? 4X? ona göre kart seçmek lazım
  • anakart asus 8x. oyun oynamıyorum zaten. ama cad cam programlarında iyi performansı olsun kasıp durmasın isterim...
  • sen beni dinle 9550 al bu fiyata daha iyi bi kart yoook
  • peki öyle olsun. hepinize teşekkür ederim...

quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

sen beni dinle 9550 al bu fiyata daha iyi bi kart yoook
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.