Bazen beklenmedik olaylar, beklenmedik sorumluluklar getirir. Elinize süper bir gücü kontrol etme imkanı verilse, bunu iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi kullanmayı tercih ederdiniz ? Şimdi kararda, güçte sizin kontrolunuzde, ona yön verin.
Kesinlikle oynanması gereken bi oyun.
Oyun gerçekten harika kesinlikle oynanması gereken bir oyun Teşekkürler BSC...
Call of Booty :D Son süperdi.hem kaldırıo hem öldürüo.Tam şizofren işi :D
1. Oyunu sony sayesinde oynama şansı buldum pek hoşuma gitmedi ama oyun güzel . İncelemeyi izliyim şimdide .
Başarılı bir inceleme olmuş teşekkürler. Videonun başındaki şarkı nedir bilen varmı acaba?
PSN den ilk oyunu indirdim ama pek beğenmedim ama bu oyun gerçekten güzel gözüküyor hemide Türkçe :)) Yanlız karakter çok çabuk ölüyor o gerçekten kötü olmuş...
sonuda süperdi bebekleri yemek kimin aklına gelir ya :D
Elinize sağlık. Bakalım türkçe dublaj ile nasıl oluyormuş...
bsc ekibi incelemelerinizde kullandığınız müzikleri video sonunda cast kısmına yazabilirmisiniz:)) müzik seçimleriniz çok iyi gerçekten...
video incelemeler gittikçe kalitesini yükseltmeye başladı tebrik ederim sizi :)
Ayrıca sonu çok iyiydi en kısa zamanda almayı düşünüyorum :)
video incelemeler gittikçe kalitesini yükseltmeye başladı tebrik ederim sizi :)
eee Erdinç İyikul geri geldi, yükselmez mi ?
Oyunu 8 Hazirandan beri oynuyorum hayla bitiremedim oyunu günde 2 saat felan oynuyorum daha %40 diyor yan görevleri buldukcada yapıyorum etrafda silahlı soygun felan yapıyorlar arada onlara yardım ediyorum güzel oyun tavsiye ederim hepsisony.com' da oyun 129 tl düşmüş bence alacak olan kişiler kaçırmasın
İnceleme için Teşekkürler.Oyun yarın elime geçiyor.Oynamak için sabırsızlanıyorum.