Şimdi Ara

inFamous 2 Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
23.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme için teşekkürler. Güzel bir inceleme olmuş. Sizi tekrar aramızda güzel :)
    Ancak incelemedeki bir telaffuz yanlışını belirtmek istiyorum, oyunun adı (in)Famous - infeymıs şeklinde değil, infımıs diye telaffuz ediliyor.
  • turkce olması cok ıyı fakat oyunu hıc begenmedım.
  • Enchantedd doğru demiş ama önemli değel.
    Thankşekkürler.güzel oyun.
  • PS3 için inFamous 2 PC için Prototype 2

Birbirlerine benzeyen 2 oyun ve benzer şekilde Boss mücadeleleri, bu tarz oyunlar bana hiç çekici gelmiyor belli bir yerden sonra kendini tekrar ettiği için çabuk sıkılıyorsunuz.
  • Böyle sadece oyunu oynayıp komik olan yerini verdiğiniz sonları özlemişim. İnceleme için teşekkürler bir oyun daha eklendi alınacaklar listesine. :)
  • Oyun cok iyi. 8.2 az olmus. Bir cok kisi baya zevk alacaktir.
  • inceleme için teşekkürler sonu muhteşemdi,,hoş geldin erdinç iyikul
  • Türkçe dublajlı oyunlar çoğaldı demek Sony satışlardan memnun umarım Fifa 11 de tr spikerli gelir :(
    Türkçe dublajlı oyun görmek çook güzel birşey ya helal olsun SONY
  • microsoft olmaması moralimi bozdu ya xbox 306 cıksaydı gayet gzl olrdu saten ilk serisi sonye ckdı ama ginede oynıyamıcam bu oyunu :(((((((((((((
  • mıg mardeede olması yakısmamıs oyuna bnce arkadaslar
  • red faction gbi oyun bulduk denile blr arkadaslar :)
  • red faction gbi oyun bulduk denile blr arkadaslar :)
  • İnceleme çok güzel olmuş. Teşekkürler. Ayrıca Erdinç inde video incelemelerini özlemişiz.
  • cabelas incelemesinden sonra tekrar açıp izledim. Mutlaka oynamak istediğim harika bir oyun...
  • Oh be bu sefer 3DS Reklamı Çıkmadı
  • bence seslendirmeler o kadar güzel değil (tabi sadece incelemedeki bölümlere bakarak söylüyorum:)) ama yine de türkçe oyunlar görmek çok güzel.
  • bişey sorucam seslendirme ve altyazı ayarları birbirine bağlı mı? mesela seslendirme ingilizce olsa altyazı da otomatikman ingilizce mi oluyo yoksa ikisini farklı olarak ayarlayabiliyo muyuz??
  • guzell bekledıgım oyun hemde Türkçe hemde 26tl Psn fiyatı daha ne olsun BU arada kısa saclı halınde cok karizma olmus Erdinç bey cok yakısmıs
  • Guzel oyun.ben İngilizce olarak bile zevk alarak oynadım lakin bir süre sonra gorevler birbirini tekrar etmeye başlıyor ve süper kahramanımız çok kolay oluyor.zaten incelemedede belirtmiş.bu bazı gorevlerde sizi çok zor durumda bırakıyor.mesela üstünüze Akın Akın gelen düşmanlara karsı siz bir jeneratörü savunduğunuz bölümlerde inanılmaz kasmak gerek.heleki sonlara doğru.ben aldım - oynadım - bitirdim ve bugün takasliyorum..
  • Arkadaşlar merhaba,

Cuma günü elime geçen oyunu dün (malesef) bitirdim. Oyun hakkındaki görüşlerimi de sizinle paylaşmak istiyorum;

+ Grafikler muhteşem. İlk oyuna göre müthiş gelişmiş. Bazı detaylar karşısında ağzını açık kalabilir.
    + Oynanabilirlik çok çok iyi. Oyunu oynmamış olanlar oyunun videolarına aldanmasın. Oynanabilirlik inanılmaz rahat.
    + Türkçe dublaj için kusursuz diyemiyorum. Bazı yerlerde dublajlar karakterimizin ağız haraketleri ile bir olmayabilir. Kısacası Türkçe dublaj kusursuz değil ama çok çok iyi. Oyunu Türkçe oynamak oyundan aldığım keyfi ikiye katladı. Eğer imkanınız varsa kesinlikle ama kesinlikle Türkçe versiyonunu alın.
    + Atmosfer inanılmaz! Bazı bölümlerde şehirdeki o dehşeti birebir yaşıyorsunuz. Özellikle 2. ada atmosfer olarak benim çok hoşuma gitti. O varoşluk, bitmişlik, yıkık binalari çaresiz insanlar, şehrin su içinde kalması. Tek kelimeyle harikaydı.

- Oyunun bana göre tek eksisi 'bitiyor' olması. Bana ilk oyuna göre daha kısa geldi. Bunda oyunun ilk 14 saatini yemeden içmeden kesintisiz oynamamın da etkisi olabilir :) Bir de ilk oyundaki kadar olmasa da bazı yan görevler kendisini tekrarlayabiliyor. Görevlerin sıkıcı olmaması, aksine bazı görevlerin inanılmaz zevkli olması bunu eksi olarak görmemizi engelliyor.

İlk İnfamous'u ayıla bayıla oynamış, çok beğenmiştim. Öyle ki, GOW3 ve U2 gibi PS3'ün en iyi aksiyon oyunlarından daha fazla zevk almıştım. Aynı durum İnfamous 2 için de geçerli. Kesinlikle PS3'te oynadığım en eğlenceli oyun. Bana göre de PS3 için çıkmış olan gelmiş geçmiş en iyi 3 oyundan biri (diğer 2 oyun aklıma gelmiyor :).

Kısacası, PS3'ünü var ise, aksiyon oyunlarını da seviyorsanız, İnfamous 2 sizin için bulunmaz bir fırsat. Kesinlikle pişman olmazsınız.

Şahsi puanım 100 üzerinde 96.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.