Şimdi Ara

Infamous | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çeviridir :

AccountNGT'nin söylentileri doğruysa yeni bir Sly Cooper veya InFamous oyununun geliştirilmesi başka bir stüdyo tarafından ele alınabilir. Bununla birlikte, bu popüler PlayStation franchise'larının sözde geri dönüşüyle ​​ilgili resmi bir açıklama yapılmadı veya açıklanmadı, bu nedenle hayranlar Sony veya Sucker Punch'tan yeni bir Sly Cooper veya In Famous devam filminin yolda olduğunu teyit etmek için bizi izlemeye devam etmeli.

Bir sonraki InFamous oyunu geliştirme aşamasında (Shpeshal_NICK tarafından onaylandı)

• Infamous | PS5 | ANA KONUAccountNGTtwitter
    “Recap on what I said this month: - Forspoken delayed (confirmed) - Sly Cooper & Infamous are coming back - New PlayStation event this month (could be delayed) - Sly Cooper will most likely be announced Q4 - Hogwarts Legacy trailer coming this month (gameplay)”
    https://twitter.com/accngt/status/1500877277009174534
  • Her oyununu zevkle oynamıştım. Hatta SS ve FL yi bir kere daha bitirme isteğim var ama zamanım olmadığı için yükleyip 3-5 oynayacağım. Çıkarsa anında alırım.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal geliyor hocam. :) Second Son'u severek 2 defa bitirmiştim. FL'yi bir kere bitirme şerefine layık oldum.

Önümüzde ki Showcase'de bir duyurusunu bekliyorum. :)

• Infamous | PS5 | ANA KONUAccountNgttwitter
    “@NextGenPlayer This source also thinks that Infamous will be announced this year”
    https://twitter.com/accngt/status/1528867378708512768
  • İlk 2 oyun çok güzeldi. Umarım bu oyunda onlara benzer olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.