< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 10 Haziran 2014; 16:57:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 10 Haziran 2014; 16:57:51 > |
Arkadaşlar merhaba,
Ben Okan Şen. Umarım First Light için yerelleştirme çalışmalarımızı beğenmişsinizdir. Bu ve bunun gibi Türkçeleştirilen PlayStation oyunlarının proje yöneticiliğini yapmaktayım. 23 Studios ekibi olarak çalışmalarımız sürekli devam ediyor ve çıtayı her projede daha da yukarı çekmeye kararlıyız. Projelerle ilgili öneri, görüş ve eleştirilerinizi ayrıca bana iletebilirsiniz. Buna ek olarak ekip arkadaşlarım Gökhan Halil Düzgün ve Said Sürücü, BSC ekibi ile bir süre önce bir röportaj gerçekleştirdi. Sanırım ilerleyen günlerde bu röportajı BSC sitesinde görebilirsiniz. Türkçeleştirme çalışmaları, Türkçeleştirilen oyunlar ve bu projelerin işleyişi ile ilgili bilgiler bulacaksınız. Ayrıca umuyorum ileride sadece Sony tabanlı değil, diğer büyük şirketlerin oyunlarının Türkçeleştirilmesi ile ilgili de güzel haberler verebiliriz. Temennimiz ve tüm gayretimiz AAA tabanlı oyunların Türkçeleştirilmesine yönelik ve hiç kuşkunuz olmasın bu konuda adımları sürekli atmaya devam ediyoruz. Firmalar zaman geçtikçe dil sayısını artırmaya başladı, geçmişe nazaran ülkemiz daha fazla orijinal kullanıma yönelmeye başladı. Bunlar da yeni gelecek AAA oyunların Türkçeleştirilmesi yönünde firmaların yeşil ışık yakmasını sağlayabilir. Röportajda bu konularla ilgili bilgiler de göreceksiniz. Herkese iyi oyunlar dilerim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 3 Mart 2013; 1:58:53 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 14 Haziran 2013; 17:06:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 23 Şubat 2013; 2:01:16 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |