Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsisony'de normal sürüm ve collector's edition arasında 60 lira fark var bilginize..
  • beyler oyunlari 3-4 ay sonra almayi aliskanlik haline getirin %30-40 kariniz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

beyler oyunlari 3-4 ay sonra almayi aliskanlik haline getirin %30-40 kariniz olur

şakacı
  • tyler durden palamut T kullanıcısına yanıt
    Store üzerinden kitapçık bilgisine ulaşılabiliyor. Belki kitapçık bilgisi içerisinde dil Seçenekleri yazıyordur. Bit bakın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköy camiası halen bekliyor akşam bir daha arayın dediler de umut yok gibi bugün için yine.
  • roverman kullanıcısına yanıt
    aynen bugüne beklemek hayalcilikten öte değil o halde.neyse geç olsun da güç olmasın en geç cumartesi zaten benim için sınır,o zamana kadar da geçer ellerine herhalde.
  • bu oyunda grafiğe ve şahir tasarımına acıdım, neden mi? çünki bu oyundan çok iyi bir watch dogs yada gta yapılabilirdi. ben bu firmaları anlamıyorum, birincisi killzone titanfall gibi yapmadı, sen git 15 senelik oynanış tarzıyla bir multi yap. ikincisi, şimdide sucker punch git sen güzelim şehir tasarımı ve grafiği böyle çocukca bir oyun da harca. ha demiyorum ki bu tür oyun hiç çıkmasın, her oyun gta olsunkaç tane gta tarzı oyun var ki biri gta, mafia 2, saints row ki saints row soytarı oyunu oldu. bir de yeni çıkacak watch dogs bunların haricinde gta tarzı oyun yok. ama fps, istemediğin kadar var. ve sucker punch sony nin firması makinayı sattırmak istiyorsan ilk önce gta tarzı yapta makina satsın. madem amacınız para kazanmak ve bunun yanında oyunculara daha iyi oyunlar sunmak ilk önce gta tarzı oyun yap milyon dolarları götür sonra infamous second son ile böyle bir şehri ve grafigi çocukca oynanışla harca. adamlar resmen gta nın pastasından yararlanmak istemiyorlar anlamak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 19 Mart 2014; 17:07:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

beyler oyunlari 3-4 ay sonra almayi aliskanlik haline getirin %30-40 kariniz olur

Eyvallah :)

Yalnız 3-4 ay sonra oyununda anlamı kalmaz
  • HelodermaSuspectum H kullanıcısına yanıt
    Genel olarak fikirlerinize katılıyorum. Ben de oyunu bekleyenlerdenim. Ancak sadece grafik kalitesi ve konsolun gücünü görmek adına merak ediyorum.

Bu oyunun oynanış tarzını, türünü falan hala kavrayabilmiş değilim. Hopla, zıpla, oradan oraya uç, elinin içinden elektrik alev çıkar falan derken al sana açık dünya oynanışlı bir oyun dediler.

Normalde bu tip oyunlar neden çıkarılır onu bile anlamam ama konulu, mantıklı bir oynanışı olan sağlam bir oyuna şu motoru giydirip karşımza çıkarsalar bin kat daha iyi olurdu diye düşünmüyor değilim :)
  • sucker punch eğer oyunu ps 3 e çıkarmassa büyük bir güvenimi kaybedicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilbood

sucker punch eğer oyunu ps 3 e çıkarmassa büyük bir güvenimi kaybedicek

çıkmaz
  • 150 e dussun aliriz. Aceleye gerek yok

• 269 TL collector'a değermi arkadaşlar bence değer diye düşünüyorum
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    madem bu tarz oyun yapacam diye kafana koymuşsun o zaman şehir de değil de daha fantastik ortamlar, mekanlar da geçsinde bizde bu tarz oyun da şehir tasarımı ve grafik harcanmış demeyelim. sana sölim bunlar yeni bir süper kahraman yaratıp tarihe geçmeye çalışıyor tek amaçları bu herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 19 Mart 2014; 17:03:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

269 TL collector'a değermi arkadaşlar bence değer diye düşünüyorum

Zevk meselesi... mesala kendi adima oyun psnde bedava olsa bile indirmek icin ugrasmam goUmde oyle cop bir oyundur

• Berringer B kullanıcısına yanıt
    yediğin spoiler de cabası kalır yanında
  • Sanki daha önce PS3'e duyurup sonradan iptal etmişler gibi yazmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 19 Mart 2014; 17:14:43 >
    Yahu adamlar yapmış işte boş boş yorumlar atmaya gerek yok adamlar şehir içinde geçen fantastik bir dünya yaratıyo eğer başka bir yerde yapsalar niye buraya taşıdılar ki dersiniz ki bence oyun aşırı gerçekçi uzaylı saçma sapan canavarlar olucağına insanların üzerindeki mutasyonlar daha güzel ve yaratıcı.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Yukarıda birisi yazmış oyun alınmaz beş para etmez vs.. boşuna uzanamadığın güzelim ciğere mundar deme.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• d&r açmadımı hala sipariş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vio35 -- 19 Mart 2014; 17:18:54 >
    Sen önce yazdığını bil ve okuduğunu anla oğlummuş sen kimsin gow tanrıların geçtiği mitolojik bir dünya sen daha ikisi arasındaki farkı ayırt edemiyon sen kendi yazdığını anla.
    ------> sazan nedir ? sazan nerde kullanılır? oğlum kelimesinin anlamı nedir ? bunları akşam annene babana sor öğrendin mi diye teyit edicem. Seni banlamaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 19 Mart 2014; 18:16:43 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.