Şimdi Ara

İnfaz koruma memurluğu mu cezaevi katipliğimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yüzbaşıya kadar mı yükseliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son çıkan kanunla sözleşmelilerde albay yarbay olabiliyor abi yeni çıktı dediğim kanun

• Bizim arkadaşın ablası gardiyan. Mesela orada zengin bir kadın yatıyormuş. (anlatmıyor da ablası kadını yalıyor tabi ki) Buna sormuş işte ne eksiğin var? (ablası evleniyor bu arada) Buna X,Y, Z almış kadın.

Ha seni tanımam etmem. Böyle işlere karşıysan (ki bak bu verdiğim örnekte yasa dışı bir şey yok bile) kesinlikle gardiyan olma.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

Tek hedefim bi iş kapısı öyle işlerde gözüm yok

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Alternatifin varsa onu seç, yoksa bunu. Ben yaşadığım için yazdım. Herkes pislik yaparken sen yapmazsan diğerleri sana ucubeye bakar gibi bakar. Ha alternatif yoksa ülkenin hali malum. Zombi gibi mi bakacaklar ucube gibi mi varsın baksınlar, kaçırma.

Fabrikada asgari ücrete çalışmaktansa bu iyidir heralde bölümümle alakalı iş bulamadım.

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Girebiliyorsan gir. Sonra iş mi kurmak istiyorsun, özel/kamuda kendi alanında çalışmak mı istiyorsun vazgeçme çaba göstermeye devam et. Olursa istifa edersin geçersin olmazsa en azından işsiz kalmazsın.

Atıyorum sivil memurluğa girmeyi düşünüyorsun. Sivil memurluk yapana soruyorsun. Sana bir sürü olumsuz şey anlatıyor. Git dışarıda asgari ücretle çalış daha iyi diyor. Sorsan başka iş yaptın mı. Yapmamış. Okulu bitirmiş oraya girmiş. O yüzden kimden akıl aldığına da dikkat et.

Bu arada malum memur sitesinde bu konu mutlaka açılmıştır. Oraya gardiyanlar ve katipler de bir şeyler yazmıştır. Kararını vermeden orayı da incele istersen.

Adam diyor polis olma polislik zor ama milyonlarca insan fabrikada asgari ücretle sürünüyor adam devletin üniformalı adamı 17-18 bin para alıyor ama fabrikada çalışmak iyi diyor çözemedim valla

Kimse yaptigi isten memnun degil ama adami yanlis yonlendiriyon. Bir ise girersin uzmanlasirsin emekli olana kadar calisir hayatini kurarsin sabit aktif bir gelirin olur yoksa surekli arayis surekli yeni cevre surekli duzensizlik insani bezdirir yipratir ve bunaltir. Bak askerlere surekli tayin şu bu derken adamlar +10 yil yaslaniyorlar.

Is kurmak zor ticaret icin cevre lazim, dalavere yapacan uckagit yalan dolan yoksa tutunamazsin. Gardiyanlikta yalama mevzusu her yerde var maddi ve makam olarak refaha ermek istiyorsun yapacaksin burasi Turkiye. Yoksa 3 kurus paraya talim eder yasar gidersin. Gardiyanlik katiplikten iyidir katipin atarlar dosyayi onune yaz bunu derler gece gunduzun olmaz fazla mesai yaparsin elektrik gider pc bozulur is stresi yetistirme telasi yazim imla yanlisi savcisi falan derken bunalirsin.

Siyasi bir mahkumla tanisirsin gardiyan olunca adamla kafan uyusur cikinca sana kiyak yapar bakan bile olursun Turkiye sartlari böyle bak mitin basindaki Hakan Fidan nerden nereye geldi. IKM iyidir katiplikten vardiyan biter ceker gidersin katip oyle degil dosyayi onundeki isi yetistirmeden bitirmeden gidemezsin.

Benim çevremde de infaz memuru var içerde para yok diyorlar. Bu senin anlattığın gibi şeyleri sordum ona da yok dediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kateplek yaz.. üniformalı meslek çok daha zor

• Bana sorarsan hiçbiri yapılmaz çünkü alacağın para 12 bin lira. yanında yol yemek vs hiçbirşey yok birnevi asgari ücret. İllaki olucam diyorsanda masabaşı iş erkeği sıkıyor ikm olmak daha iyidir.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Ben kimseyi hiçbir yere yönlendirmiyorum.

Örneğin sen kılıç yutabiliyor musun? X,Y, Z sebeplerinden dolayı yutamıyorsundur. Kılıç yutan birine sorsan çok basit der. İşte bazıları da A, B, C sebeplerinden dolayı yalayamıyor, çalamıyor vs.

Katipliğe benzer iş yaptım. Kesinlikle anlattığın gibi bir şey yok. Yazdığın yazılar benzerdir. Örneğin: (İsim)'ın (hesap numarası) nolu hesabına (neden) için (miktar) TL yatırılarak tarafımıza bilgi verilmesi hususunda gereğini rica ederim. Bu hazır yazı şablonudur. Parantez içindekileri değiştirirsin sadece. tabi ki tarih, sayı, kim imzalayacak, bir iki ufak yer daha.Yazmak bir dakikanı alır. 30 saniye de (iş arkadaşının eline yazdığını verirsin) kontrol. Bastırıp, imzaya hazır hale getirmen 5 dakika. Baştan yazacağın, (daha önce benzeri yazılmamış) yazı kırk yılın başında bir çıkar. Ha arşivlemeyi, benzer yazıyı bulmayı beceremezsen o zaman işin zor. Bir zahmet resmi yazı yazıyorsan da dil bilgisini bileceksin.

Dedigin dogru kilic mevzusu firlama uyanik dalavereci karaktersiz biriysen her turlu yolunu bulursun. Yoksa benim gibi cekingen pasif sunepe biriysen o dedigin cok zor niyetini karsindakini zaten lap anlar cikar iliskisi adam zaten insan sarrafi olmustur. Adliyelerde katiplik cok zor onu biliyorum ama cte dekiler nasil bilemem. Ama ikm kadro sayisi daha fazla girme sansi yuksek katiplikte az aliyorlar.

• Gel cezaevine rahatına bak bir zorluğu yok. Yok birisi içeriden birine bir şey aldırmış yok onu yapmış. İçeride para yok zaten kim kime ne alıyor saçmalık. Burda bilmeyen kişilere kulak asma git bi infaz koruma memuru arkadaş ile konuş sohbet et. Elbette zorluğu var. Hangi işte yok ki? Ama evet maaşlar düşük 13200 civarında alıyoruz. İnfaz koruma memuruyluğu tavsiye ederim katiplik denemiş birisi olarak da iyiki infaz koruma memuru olmuşum.

• andezitt A kullanıcısına yanıt

Hocam infaz memurunun Genel ve kısmi araması, sayımı, açık görüşte eleman eksik olduğunda oraya gitmesi, koğuş değişikliklerinde ve toplu sevklerde çok perişan olduğunu söylüyorlar.

Katipler içinde iş yoğun olsa bile belli bir işi yapması ve vardiya olmaması daha iyi diyorlar. Bide büyük cezaeviyse çok yoğun oluyormuş L tipi gibi. (Konuştuğum arkadaş Silivride çalışıyordu)

• Hocam servis varmış ve öğle yemeğide oluyormuş.

• braveheart92 kullanıcısına yanıt

Hepsi doğru hocam, ama zaten bunun için giriyorsun bu işe. Vardiya da çalışmak bana göre daha güzel. çünkü 12 24 12 48 şeklinde çalışıyorsun ay bazında bakınca bir ayda 15 gün çalışıyorsun 7 gün gece 8 gün gündüz şeklinde. perişan oldukları falan da yok öyle, evet zorluğu var ama çoğu kişi yatarak para kazanmak istediği için zor geliyor. açık görüş dediğin ayda bir oluyor onu da ziyaret birimi yaptırıyor. kısmi aramayı hazır kıta yapar. genel aramayı herkes yapar o da ayda bir defa. koğuş değişikliği hazır kıtanın işi. toplu sevkler de hazır kıta ve mahkum kabul birimi çalışıyor genel. arkadaş sanırım hazır kıtada çalışıyor. ben ziyaret birimindeyim şuan da açık görüş var ve burda sana yazabiliyorum. servis ve öğle yemeği var evet.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.