Şimdi Ara

infaz koruma memuru 5bin alım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba adalet bakanlığı 5bin infaz koruma memuru alımı yapacak 15 nisan 2016 son basvuru ben ortaöğretim mezunuyum kpss93ten 72 puan aldım başvuru için taban puan 70 istiyorlar benim mülakatlara çağırılma durumum nedir puanım 72 ?? önceki alımlarda benim gibi puanı olup çağırılan var mı ?

• Başvurduğunuz yerdeki yoğunluğa ve açılan kadro sayısına bağlı. Katiplikte de genellikle 70 puan istiyorlar, ama başvuru çok olunca 78'le kapattığı zamanlar bile oldu. Keza en az 90 kelime yazılmasını istiyorlar, ama kadro ve başvuruya göre 98-100 kelimeyle kapattığı da oldu. Biraz şans işi bu maalesef.
  • Ben Adana'dan başvuruyorum adanada gardiyan alımı yok ben adliyede başvururken genel başvuru olarak olmuyor mu ? Türkiyenin herhangi bi yerine yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onurunuz kullanıcısına yanıt
    Benim de kpss puanı 75 dalgasına girmistim zaten. Benim bulundugum il de de kadro yok merkez çünkü giren cikmaz. İstediğin yere tabiiki basvurabilirsin tabi ama sadece 1 komisyona ve boy kilo ölçütleri sartlar var onlara bak ona göre gir unutma onları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.