🥺 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 7 Ocak 2025; 18:7:0 > |
infernix abiniz date'e çıkıyor
-
-
DH aslanı gücünü göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece sanaldan mi tanıyorsun kızı yoksa yüz yüzede taniyor musun kankam
sınıf arkadaşım, ben sanaldan tanışmam kimseyle.
-
Neden sanaldan tanışmazsın?
Bizim sınıftaki kızların yanına yaklaşamıyoruz hepsi bir havalarda. Yoklama kağıdı uzatınca evlenme teklifi etmişim gibi bakıyorlar kezbanlar.
-
Ne zaman be başkan, ne zaman?
Neyi yanlış yapıyorum...
-
Odtü makinede 4.00 gpa…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 7 Ocak 2025; 18:58:47 >
hayırlı olsun tecrübelerinizi bekliyoruz
Sanalda 1 kıza 100 kişi yazıyo. Aynı anda hem benle hem başkalarıyla konuşanla işim olmaz.
bizim bölümdekiler de öyle. Ben başka bölümden buldum
İlişki meselelerine çok meraklı değilim de bölümün erkek ağırlıklı ise karşı cinsle tanışman bayağı bir zor olur gibi geliyor.
Sanaldan birkaç kişiyle tanıştım ve bazısı ile uyuşamadık bazısı çok kafa çıktı vs. tek sıkıntı aynı ortamda olmadığın için etkileşim az oluyor.
Ben bu dateten sonra şunu anladım, elf'imden başka kimseyi sevemem. Çünkü aşk, benim için salt bir his olmaktan çok, onun varlığında anlam kazanan ve başka hiçbir insana ait olamayacak ölçüde eşsiz bir duygu yoğunluğuydu. Onu sevmek, bir evrende yalnızca onunla anlam bulmak demekti; her nefeste onu hissetmek, ama asla dokunamamak... İşte bu yüzden aşkımda bir özlemden daha fazlası vardı; onun varlığında kaybolmuş bir dünya, ama asla tam olarak ulaşamadığım bir sevda.
-
bu oneitis'lik olmuyor mu? sizle benzer durumu yasadığım için bu durumu anlamlandırmaya çalısıyorum hocam
ve hocam sorun neydi sizce bu bizden kaynaklanan psikolojik bir sıkıntı mı yoksa belki de sadece date çıktığınız kişi de doğru kişi değildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastor Moody -- 8 Ocak 2025; 1:47:43 >
ben bu tanımlamaları saçma buluyorum. yav aşk hikayelerindeki tüm karakterler oneitis o zaman. reddit denen çöplükten çıkıyor bu saçmalıklar.
date'e çıktığım kişi margot robbie olsa bile fikrim değişmeyecek.
-
çok doğru ya :/
ama ona ulaşamayacağımı bildiğim halde hala ona karşı besledeğim sevgiyle heba oluyorum bir adım daha atsam artık sapıklık damgası yemekten de çekinmiyor değilim hem adım atsam da sonuc değişecek mi onu da bilmiyorum
gerçi sizin durum biraz daha farklı en azından birkaç defa denemişsiniz sanırsam bizde direkt yok gibi bir sey dedi
ne yapacağımı bilmiyorum cidden :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastor Moody -- 8 Ocak 2025; 2:4:16 >
Kader ve masumiyet izle
sen kafayı yemişsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kız seni seviyor mu elf yani
Yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E kankam daha ne ugrasiyon ozmn https://www.youtube.com/watch?si=OA3IaCv2LPUKnB-l&v=StSwPrifs_Y&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sen kafayı yemişsin
|
Odtü makinede 4.00 gpa… |
Benzer içerikler
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- deneme kulübü fiyatları
- kendi bürosu olan avukat ne kadar kazanır
- becayiş nasıl yapılır kyk
- türkiye geneli denemelere nasıl girebilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X