Şimdi Ara

İnfestation için ekrankartı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sistemim
    cpu:Pentium dualcore E5200 2.50ghz
    ram: 3Gb
    ekran kartı: ATI Radeon HD 4300/4500 Series 1791 MB
    sistem: w7 (değiştirme opisyonum yok)

şimdi ben sadece ekran kartını değiştirerek infestation adlı oyunda fps değerimi yükseltebilirmiyim ? sanırım amd kartları pek sevmiyomuş oyun bu sistemle 10-12 fps görüyorum
    sistemimdende anlaşılacağı üzere pek bi bütçem yok 150-200 lira arası bi alacağım kartla bu oyunda fpsmi 50-60 yapmam mümkünmüdür ?

• yalmanmfp Y kullanıcısına yanıt
    Infestation un sistem gereksinmlerine baktım minimum olarak e6600 işlemci istiyor,yani hem ekran kartın yeterli gibi,oyundayken işlemci ve ekran kartının % kaçını kullandıgınızı bi programla öğreniseniz daha iyi olur
  • R7 240 yada butceni zorlayip r7 250 alabilirsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu söyleyim amd düşünmüyorum oyun nvidia kartlara daha uygun geyiği dönüyo forumlarında bencede mantıklı amd renk konusunda uzman nvidia modelleme ve oyunda aham şaham bi renklendirme yok

cpu menüde 80 94
    oyunda 80 100 grafik kartının durumuna bakamadım ama fps 10 olduna göre oda rahat değildir :)
    bide oyun rami 4 yap diye uyarıyo oun başında kocaman bi haritası var çünkü ama çok önemli olduğunu sanmıyorum önceden pvpsini oynuyodum onda bi sorun yoktu 50-60 fps görüyodum
  • 2 gun oynayip skilacagin bir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınıza saygım var :) ama daha önce pvpsini oynadım ve beğendim şahsen ayrıca diğer oyunlarıda en düşükte oynamaktan yada yine düşük fpsden dolayı oynayamamaktan sıkıldım ekran kartı konusunda yapıcı yorumlar yapılırsa sevinirim :)
  • yalmanmfp Y kullanıcısına yanıt
    işlemci %100 de çalışıyorsa ekran kartına darboğaz yapıyordur,yani tam tersi olması lazım ekran kartının %90-100 işlemcinin ise daha düşük olması lazım normal bi sistem böyledir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki ne yapmalıyım hocam işlemcimi alayım ? belki ikiside ağır yükte çaşışıyodur ekrankartımın durumuna nasıl bakabilirim ?
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    yalmanmfp Y kullanıcısına yanıt
    Hocam saçmalamayın. E5200 HD4300'e mi bottleneck yapacak? Az biraz mantık.

Soruya gelecek olursak ekran kartınız dandik hocam. Şu anki güncel bir ekran kartını aldığınızda da işlemciniz darboğaz yapar büyük ihtimal. Düşük bütçede AMD şart gibi oluyor nVidia'nın en alınabilir düşük seviye kartı GTX 750 o da 345 TL. İşlemciniz de bottleneck yapacaktır. Yani kökten sistem değiştirmeniz daha hayırlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 4 Temmuz 2014; 12:29:24 >
  • anlıyorum hocam uzun zamandır düşünüyorum zaten pc'yi değiştirmeyi oyun için laptop önerirmisiniz ? ben monsterdan almayı düşünüyorum bütçemde yaklaşık 2500 civarı
    Hala bu sistemle infestationu rahat oynarsın diyen arkadaşlarında yorumuna açığım şak diye bilgisayar alıcak halim yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.