Şimdi Ara

Infinite (2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Paramount+a eklenmiş. Bu da demek oluyor ki malum yerlerde de vardır. Başrolde Mark Wahlberg'ü görünce seyredeyim dedim. Bilim kurgu - aksiyon türünde ortanın biraz üstü bir film, seyredilebilir.

Bu arada filmden çok Paramount+ platformunun kalitesiyle büyülendim. Daha önceden essential paketine aboneydim, TV'de reklamsız seyretmek için premium'a yükselttim. Pakette 4K, Dolby Vision / HDR10 destekleride mevcutmuş. Netflix gibi düşük bitrate ile değil hakkını veren yükseklikte bitrate ile sunuyorlar. 4K DV veya HDR TV'nin şovunu yapabileceği bir streaming servisi.

• Evet malum yerlerde var. İzlendi. Filmin abartılı sahnelerini ve mantık hatalarını geçersek fena olmamış. Ancak Fast And Furious 6-7-8'e benzer abartılı aksiyon sahnelerine girmeyip daha ciddi bir yapım olsa çok daha iyi olabilirmiş. Bilim-kurgu fantastik kısmı da biraz yüzeysel geldi, derinliği yok. He 1 saat 45 dk'lık filmden de çok derinlik beklenemez tabi. Film çıkar çıkmaz IMDb puanı yeni çıkmış bir film için oldukça düşüktü. Filmi izledik, aradan geçen 2 saatte ortalama 5.8'e düşmüş. Bence biraz haksızlık olmuş sanki ama neyse.

• puanı niye böyle düşük acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Evet malum yerlerde var. İzlendi. Filmin abartılı sahnelerini ve mantık hatalarını geçersek fena olmamış. Ancak Fast And Furious 6-7-8'e benzer abartılı aksiyon sahnelerine girmeyip daha ciddi bir yapım olsa çok daha iyi olabilirmiş. Bilim-kurgu fantastik kısmı da biraz yüzeysel geldi, derinliği yok. He 1 saat 45 dk'lık filmden de çok derinlik beklenemez tabi. Film çıkar çıkmaz IMDb puanı yeni çıkmış bir film için oldukça düşüktü. Filmi izledik, aradan geçen 2 saatte ortalama 5.8'e düşmüş. Bence biraz haksızlık olmuş sanki ama neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, prodüksiyon kalitesi iyiydi fakat çok da derinliği olmayan çerezlik bir filmdi.

Biraz Jumper, biraz Mad Max, biraz Old Guard (2020) biraz da Matrix gibi duygular yaşattı.

Aslında dağınık bir filmdi, yan karakterlerin de derinliği yoktu.

Bir meta insan durumu mu vardı? varsa da neyin nesiydi? karakterin bireysel yeteneğiyle yaptığı şeye eminim kimse anlam verememiştir.

5/10 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 16 Haziran 2021; 1:14:10 >
  • Bu kadar berbat bir film yapılamazdı. Mark Wahlberg her filmini izledim hiç yakışmamış açık ara oynadığı en kötü film.

Uzun zaman sonra final sahnesine gelmeden filmi kapattım.

• Çerezlik bir film olmuş , ana konu güzel ama film çok kopuk ilerliyor.
    Dylan O Brien da çok az gözükmüş , gerçekten çok yetenekli bu tip filmlere çok uyan bir oyuncu. Teen Wolf dizisinden nerelere geldi ,

• berbat ötesi bir film ve aşırı saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Alıntıları Göster

• 1.5x ile izlerseniz sarıyor. Derinlik sıfır. Herşey yüzeysel. Kızlar güzel. Tahmin edilebilir son, değişmeyen kurgu.

Puanım 10/6.1

• off rezaletti. girişi dışında çöp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.