Şimdi Ara

infiniti fx35? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
47.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizeli var 3000 motor acaba o da keyif verirmi?....
  • 2004 2005 fx35 arıyorum. kazasız ve az kmde tercih ediyorum..

tüp takılmamış olması 1 şart.. galericilerden aldığım bilgi doğrultusunda

2, eli yavaş ve 55-57,000 arası fiyatlar çok temizi 60,000 tl

bende bu fiyatlara almak niyetindeyim..

sahibinden gibi sayfalara uçuk fiyatlar var.( sadece bu araç için değil hepsi için )
  • arkadaslar bır bılen veya bır fx35 bınen varsa bulup getırın:)
    cok ınfınıtı almak ısteyen arkadasım var malum ucuz va karızmatık ve keyıflı bı arac oldugundan ama otesınde tam bı kapalı kutu ne yakar ne yer ne ıcer nerde bakılır kıme goturulur kım anlar dılınden neye mal olur parca vsvs bakım km ? gıbı bı cok detay...ve bu ara ılgılenmıs yakıtını dusurmus yakıt tasarufu konusunda
    su an cıddı cıddı almayı dusunuyorum yardımcı olucak arkadaslar ıcın mesajlar beklıyorum.....

infiniti fx35?
  • Arkadaşlar ,

2004-2005 model İnfiniti FX 35 arıyorum , araç sahipleri veya araç hakkında detaylı bilgileri olanlar bilgilerini benimle paylaşırsa memnun olurum , benzin hesabı yapmayacak kadar param çok değil , illaki lpg takacağım ama 5-10 liranın hesabını yapmayacak kadar da az çok gelirim var , lütfen bu tip bir araç bakıyorsun neden yakıt hesabı yapıyorsun sorusunu sormazsanız sevinirim , fizik olarak kilolu , iri yarı biriyim bundan dolayı konfor herşeyin önünde dir , performans benim için önemsizdir bu veriler ışığında aracın artı ve eksi yönleri hakkında sizlerden yorum bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: landlord

Arkadaşlar ,

2004-2005 model İnfiniti FX 35 arıyorum , araç sahipleri veya araç hakkında detaylı bilgileri olanlar bilgilerini benimle paylaşırsa memnun olurum , benzin hesabı yapmayacak kadar param çok değil , illaki lpg takacağım ama 5-10 liranın hesabını yapmayacak kadar da az çok gelirim var , lütfen bu tip bir araç bakıyorsun neden yakıt hesabı yapıyorsun sorusunu sormazsanız sevinirim , fizik olarak kilolu , iri yarı biriyim bundan dolayı konfor herşeyin önünde dir , performans benim için önemsizdir bu veriler ışığında aracın artı ve eksi yönleri hakkında sizlerden yorum bekliyorum...

Yukaridaki arkadas en temizi 60bin tl demis.

Ben o arkadasa sesleniyorum en temizini 60bin tl ye al bana 65bin tl ye sat

Bende araci almak niyetindeyim cayenne turboda alternatiflerimin arasinda sikisik trafikte 20lt ama normal trafikte 16lt degerlerini yakaliyor uzun yolda 11lt civari.

Aracin bilinmis en kronik hastaligi aracin on goguslugunde catlaklar olusmasi ve derilerinin cabuk catlamasi.

Piyasada cogu fx35 arkadan itisli ama 4 cekerlileride mevcut.

arac q5den biraz buyuk q7den kucuk , 20 inclik jantlari nedeniyle sarsiyor Cok konfor beklememek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Arkadaşlar ,

Yukaridaki arkadas en temizi 60bin tl demis.

Ben o arkadasa sesleniyorum en temizini 60bin tl ye al bana 65bin tl ye sat

Bende araci almak niyetindeyim cayenne turboda alternatiflerimin arasinda sikisik trafikte 20lt ama normal trafikte 16lt degerlerini yakaliyor uzun yolda 11lt civari.

Aracin bilinmis en kronik hastaligi aracin on goguslugunde catlaklar olusmasi ve derilerinin cabuk catlamasi.

Piyasada cogu fx35 arkadan itisli ama 4 cekerlileride mevcut.

arac q5den biraz buyuk q7den kucuk , 20 inclik jantlari nedeniyle sarsiyor Cok konfor beklememek lazim.

Bilgilendirme için çok saol ama bende araştırdım 59 dahi bulabiliyorsun sahibinden den bakabilirsin biraz pazarlıkla dahada inebilirsin fakat konfor olayı benim için çok önemli vücut yapımdan dolayı araç konforlu olmalı , şu an 2006 accord um var ondan konforlu vya aynı konforda olsun bana kafi , birde lpg li fx35 ler hakkında detaylı bilgin var mı?

• internette 59bıne bulabılıyorsun aracı fakat bu aracların kmlerı 80-90bın mılde ve komple boyalı

2006 accord ustundekı 16ınc jantlar ıle bu arac ustundekı 20ınc jantların aynı konforda olması mumkun degıl en buyuk yanak olcusu 45dır kı sızın aracınızda 55 olmalı.

Lpglı fx tavsıye etmıyorum sesı dırekt degısıyor kı bu arac bence sırf sesı ıcın alınır

lpg olarakta 300*450 arası yakar dıye tahmın edıyorum
  • quote:

internette 59bıne bulabılıyorsun aracı fakat bu aracların kmlerı 80-90bın mılde ve komple boyalı

2006 accord ustundekı 16ınc jantlar ıle bu arac ustundekı 20ınc jantların aynı konforda olması mumkun degıl en buyuk yanak olcusu 45dır kı sızın aracınızda 55 olmalı.

Lpglı fx tavsıye etmıyorum sesı dırekt degısıyor kı bu arac bence sırf sesı ıcın alınır

Değerli bilgiler verdin çok saol fakat cahilliğime ver çünkü arabaların teknik bilgilerinden pek anlamam şu anki accord umun mu daha konforlu olduğunu söylemek istedin? eğer öyle ise bu aracı almamın bir anlamı kalmaz ...

• quote:

quote:

internette 59bıne bulabılıyorsun aracı fakat bu aracların kmlerı 80-90bın mılde ve komple boyalı

Değerli bilgiler verdin çok saol fakat cahilliğime ver çünkü arabaların teknik bilgilerinden pek anlamam şu anki accord umun mu daha konforlu olduğunu söylemek istedin? eğer öyle ise bu aracı almamın bir anlamı kalmaz ...

yerden yuksek arabaların agırlık merkezı daha yuksek oldugu ıcın vırajlarda yatması daha fazla olur. Ve konforlu olmaz suan 2010 q7 dizel aracımız 2011 a6 dızel aracımızdan daha konforsuz

yalnız bırısının ustunde 21ınc bırının ustunde 17ınc jant var.

• Aşağıdaki aracın fiyatı çok uygun ama belde aşağı boyalı , birde arkadaşlar tanıdığı olan varmı bu aracı satan bide galerici komisyonu ödemek istemiyorum direk sahibinden alırsam her iki tarafta kazanır...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-infiniti-2005-infiniti-fx-35-teknoloji-paketli-siyah-ici-taba-42249538/detay
  • quote:

Aşağıdaki aracın fiyatı çok uygun ama belde aşağı boyalı , birde arkadaşlar tanıdığı olan varmı bu aracı satan bide galerici komisyonu ödemek istemiyorum direk sahibinden alırsam her iki tarafta kazanır...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-infiniti-2005-infiniti-fx-35-teknoloji-paketli-siyah-ici-taba-42249538/detay

Vallaha kardeşim belden boyalı tam bir bombaa ne çıkacagı bellı olmuyor. Bu aracları tanıdık ile halledemezsın sahıplerı aracı bırakıyor galerıye gidiyor.

Zaten galerılerde bu aractan en fazla 1000tl kazanıyor , sana tavsıyem daha temız bır arac bulman. Amerıkanın sorunlusu adamı kanser eder.

• quote:

quote:

Aşağıdaki aracın fiyatı çok uygun ama belde aşağı boyalı , birde arkadaşlar tanıdığı olan varmı bu aracı satan bide galerici komisyonu ödemek istemiyorum direk sahibinden alırsam her iki tarafta kazanır...

Vallaha kardeşim belden boyalı tam bir bombaa ne çıkacagı bellı olmuyor. Bu aracları tanıdık ile halledemezsın sahıplerı aracı bırakıyor galerıye gidiyor.

Zaten galerılerde bu aractan en fazla 1000tl kazanıyor , sana tavsıyem daha temız bır arac bulman. Amerıkanın sorunlusu adamı kanser eder.

Sende olmasan bilgilendiren almayacak))):: çok saol , bakıyorum piyasaya uygun bulursam alacağım ama dediğin gibi iyi araştırmak lazım ...

• @landlord

bende suan 2006 320d var ve aracım ıle kafa kafaya vermek ısteyen bır arkadas var 2005 fx35 60bın mılde ve arac belden asagı boyalı.

karşımıyım tabıkıde hayır ama araca bakmam gerek bu aracın alt takımı salıncakları vs vs degısmısmı dıye zaten degısenı yoksa dırekt alacagım aracı.

cıze bılıyorlar aracları benım aracımında tamponunu bırısı cızmıs gecende dırekt sokturup fırın boyaya verdım.
  • quote:

@landlord

bende suan 2006 320d var ve aracım ıle kafa kafaya vermek ısteyen bır arkadas var 2005 fx35 60bın mılde ve arac belden asagı boyalı.

karşımıyım tabıkıde hayır ama araca bakmam gerek bu aracın alt takımı salıncakları vs vs degısmısmı dıye zaten degısenı yoksa dırekt alacagım aracı.

cıze bılıyorlar aracları benım aracımında tamponunu bırısı cızmıs gecende dırekt sokturup fırın boyaya verdım.

Hayırlısı olsun senin için inşallah sorun çıkmaz takası yaparsınız , hani vardırya birşeyi görünce işte budur dersiniz bende bu fx leri gördüğümden beri hep aklımda idi uygun bir tane bulursam alacağım eğer benden önce bahsettiğin aracı alırsan yorumların benim için çok önemli , ben yurtdışındayım önümüzdeki ay geleceğim şimdiden ilanlara bakmaya sahiplerini aramaya başladım...

• ıkıncı eli zayıf, fiyatları uygun diğer jeeplere göre bir fx alınabılınır aslnda, özellikle yenı kasasında 3.0 d seceneğide uygun olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmT #

şehir içi ortalama 20 lt. civarı yakıyor.bundan aşşağısı biraz hayal gibi trafikte..şehirler arası yollarda 16-18 civarı.. araçta nissan 350z motoru mevcut hakkıdır bu kadar yakmak ....söylemeden geçemeyeceğim sesi harikadır..

Dün akşam dar ve zifiri karanlık bir sokaktan geçiyordum, deyim yerindeyse " çıt " sesi yoktu.

Birden GRİ renkli fx35 geçti CC plakalı (konsolos aracı) aracın sesi o kadar "tok" geliyordu ki anlatamam.
    Rölantide bile bir ihtiyar horultusu gibi ürkütücüydü..
    Diyorsun ki, lan bu araba neye kızmış böyle
    Kısacası etkileyici..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 9 Şubat 2011; 16:49:33 >

• bunların motor ömrü nedir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete445

bunların motor ömrü nedir bilen var mı?

1.000.000 + km
  • 2005 model fx35'ler mtv %5 muafiyet indiriminden yaralanabiliyor mu acaba? kasko değerini bulamadım da.
  • mrb arkadaslar yazmadan gecmeyim dedim ben kanadada yasiyorum ve malum buradaki kar ve soguk
    burada arabalar kisa omurlu oyle 10 yasinin altinda araba felan bulmak zordur
    tabiki belli isimler disinda
    burada american arabasina 10 yil
    alman arabasina 15 yil
    japon arabasina 25 yil binmek memkun
    benim de fx 35 im var
    bu hava sartlarinda yillardir bi masrafini gormedim
    lastik , yag degisimi vs disinda
    ama asil bahsetmek isdedigim su
    bmw x serilerine en yuksek kalite benzin almazsaniz ariza isigini yakar
    hatta bagzi arabalara jaguar vs... yuksek kalite benzine birde katki maddesi koymaniz gerekiyor
    ama fx 35 ne versen yakiyor
    bende birde honda civic var kis aylarinda geceleri garaja onu koymam gerekiyor yoksa benzin donuyor ama fx icin sabah kahvalti bitmeye yakin kumanda dan calistirdigim zaman bi hirlama sesi tik calismis
    ben burada ne acura suv ler ne lexsus suv ler gordum ama fx bi baska
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.