Şimdi Ara

infiniti fx35? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
47.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben çok araştırdım sadece Üsküdarda bi yerde bulabildim. Yerinde montaj hizmetide veriyolar benim evimin önünde yaptılar montajı.
    Varan Car Audio diye bi yer. Ekrem usta gerçekten işinin ehli :)
  • Merhaba. Bu aracin test verilerine baktim sehir ici 13.9 litre benzin sarfiyati varmis. Bende de su an Merco clk 200 kompressor var. Clk nin test verisi 13.4 litre sarfiyati var. Tabi surerken bunlar artiyor haliyle. Yani biri 13.9 biri 13.4 fark az degil mi ya :)) 3500 motor nerede 2000motor nerede.
  • 2004 model accord sahibiyim.. bu arabayı alırken ölümlük diye aldım ve satmayı düşünmuyorum.. sahibinden de ilanı var 32500 den keyfi keder..

gelelim FX35 e.. bu arabanın sıkıntısı ne yakıtta.. ne parçada.. nede bakımında... günümüz dünyasında internet ile her parçayı tedarik edebilrisin.. sıkıntının biri gitti... yakıt diyorsan 3500 motor 2 tonluk bir araba aramazsın .. annası bakire kız yok bu dunyada.. :d bakım olayı da kendi aracım için soyluyorum 6 ayda yağ su ve filtreler 250 -300 tl tutuyorsa (orjinal servis bakımlı) bu arabada 400-500 tuttsun..
    konfora gelince yüksek bir araç.. fakat icine bindiğiniz zaman kupa daha alçak olduğu için ve daha geniş olmasınında avantajı ile beraber
    araç virajlarda ve yüksek hızlarda ne sallama yapıyor.. ne de yan yatması oluyor.. araçın lastikleri buyuk ebat oldu icin yüksekte duruyor. bu arac zaten bir suv değil.. SAV teknolojisi ile üretilmiş..
    gelelim performansa , herkesin dilindeki o motor sesi alfada yok.. ferrari ile aynı ton..
    gaza küçük dokunuşlarla 20 sn civararında 200 ü yakalayabiliyor..
    yakıt ne kadar performans o kadar litre... gaz ve benzin fark etmez..
    max 250 i gördüm kendim bizzat ama dahası cesaret edemedim ama daha gideceğinden adım gibi emindim... cünkü yol bitmişti :D

anlayacağınız.. arabada ihtişam var..
    performans var..
    ekonomi var..
    ses desen hayko çepkinden ibrahim tatlısesin sesinin cıktığını düşünun...

bu verileri ben abimin arabasından edindim.. şimdide düşük km li bir tane arıyorum..

kendimi şımartmak için alacağım..

• delijoule D kullanıcısına yanıt
    Bu durumda FX35 in tadına varmak isteyenler Kanada'ya gitsinler çok memnun kalacaklar...!! :))) bende çok beğeniyorum keratayı taa ilk günden ama malum bütçe,yakıt,bakım masrafı..öle uzaktan seviyorum...platonik aşk yani..
  • 2. el olarak piyasada hızlı koşan bi araba değil tamamen zevk ve tercih meselesi.
    Bakım ve yedek parca konusunda sıkıntı cekmezssin cunku butun nissan yedek parcacılarda %50 parcayı bulurssun. Bu aracların en buyuk sorunu cok cabuk disk bozuyor cunku fabrikasyon olarak diskler kucuk hatta yeni modellerde bilen bu sorun devam ediyor
    http://www.frozenrotors.../frozen-rotors-slotted/
    linkini verdigim urunu amerikadan getirtebilirssen gercektten cok kaliteli bi disk ben 2-3 farklı marka denedim en uzuun sure stabil kalan bu urundur.
    Lpg tuketimine gelince 45lt lpg ile sehir içi 200-215km
    uzun yolda ise 140-160 gidersen 250km
    sakin olarak surersen 100-120km hızla 290-300km yol yaparssın

• Uzun zamandir kibrista ilk gordugum gunden beri 2005 takibindeyim bu aracin suan bmw 116i m var ama daha buyuk bir arac istiyorum tasarim olarak harika bi arac. Herkes kasko vergiden bahsetmis ama bunu kullanan arkadaslar ne kdar vergi ve kasko oduyor? Yakit lpg ile problem degil ama kasko olayi kapali kutu. 2005 modelini dusunuyorum genelde sehirici ve izmirden aydin koy yada bodruma gidiyorum en fazla oda bir yilda 10 u gecmez izmir cevresi kullanim olacak. Bu araci kullanan arkadaslar 2005 modelini tavsiye ederler mi? Bilgilendirirseniz benim gibi kullanicilari daha kuskusuz bu araca yonelmelerini saglarsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hort olsun, varsa kullanıcısı bizleri bilgilendirsin. Pişmanmılar, özellikle alıp satmak istesek ne kadar zarar yazdırır. Zararı kabullendim de. Çok mu uğraştırır. 70-75k ya servis bakımlılara güvenilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_jayjay -- 3 Haziran 2017; 1:37:47 >
  • Merhaba arkadaşlar 2004 model 79 bin milde araç aldim.sorusu olan varsa yanıtlarım.

• maybel M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeyi nasip etsin yaradan. Türkiye de malesefki bırak almayı bakmaya bile korkuyoruz (vergiler,artan akaryakıt fiyatları vs )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybel

Merhaba arkadaşlar 2004 model 79 bin milde araç aldim.sorusu olan varsa yanıtlarım.
    Aracınız hayırlı olsun , aracın genel durumu(boya-değişen , donanım) nasıldır fiyat olarak kaça aldınız , eski aracınız hangi modeldi ? çok soru sordum gibi , bende almak istiyorum.

Daha önce kullanan bu aracı bilen arkadaşlar , bose ses sistemi var bazı modellerde standart ses sisteminden çok farklı mıdır ? 3 farklı döşeme var siyah bej ve taba , 1 aydır bu araçlara bakıyorum önceliğim taba deri bose sistemli siyah renkli Prins LPG li bir FX 35 .

• Teşekkürler daha iyisi senin olsun :) eski aracım 2013 model seat Leon Fr modeli idi.aracimda boya değişen yok.hatta kapıdaki ve bagaj çıtasındaki mavi etiketler bile duruyor.aracim 80 bin civarına geldi.bose ses sistemi standart diye biliyorum bagajda stepnin orda bas sistemi var ses sistemi gerçekten güzel. yurt dışında bazı modellerde jant 18 anahtarsız giriş yok diye gördüm.turkiye ye genelde dolu modelleri geldi.taba rengi deri çok ince ve çatlak oluyor diyorlar.koltuklar gerçek deri ve bakım gerekiyor.bazi modellerde arkada eğlence ekranı yok benim gibi çocuklu aileler için çok güzel özellik. ikinci el de adaptif Cruise contole dikkat etmen gerekiyor.cogunda bozulmuş yada ufak kazada yenisi takılmamıs oluyormuş.

• bu aracı değerlendirebilirmisiz? Almak itiyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: halil48

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-infiniti-2005-model-zavoli-lpg-li-r-isli-139.000-mil-de-77.500tl-603205371/detay bu aracı değerlendirebilirmisiz? Almak itiyorum da
    Öncelikle bu araçlarda km değil mil olarak yazıyor.139 bin milde yazmış sorup teyit ettirmek lazım mil ise 223 bin km'de araç.bu araçlarda kronik olan göğüs kabarması var sanırım göğüs ve direksiyon kaplanmış.değişen parçalar kontrol edilip alınabilir.kasa genel olarak düzgün duruyor.bu araçlarda aktif cruse kontrol var ve çoğu araçta önden ufak kazada parça pahalı olduğu için değişmediğinden çalışmıyormuş o kontrol edilmeli.Bende 2004 model boyasız 83 bin milde var hanım kullanmakta zorlanıyor satmayı düşünüyorum ama kıyamıyorum :)

• Parası olmayıp hava atmak isteyenler için birebir araç
    Tüp takınca 1 liraya yol alırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DoUqAnSfK D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımda range Rover autobiography var onun farlarda aynı fiyatlarda... Hamama giren terler... Bence infinity için değer... Bazıları 350z motoru yazmış zaten reno Nissan ortaklığındaki motor Laguna coupe de bile kullandılar...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.