Şimdi Ara

İnfiniti M30D S ve Diğerleri Arasında Tercih İçin Yardım Lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam madem 2. el, servis, yakit tuketimi derdiniz yok Infiniti cok iyi bir tercih.
    Mercedes ya da BMW'de bu segmentte (FX) araba yok.
    Ben 2003 Infiniti QX4 kullaniyorum, yasina gore muazzam bir araba, adamlar yapmis.

Gelelim modeline ?
    Infiniti dedin mi aklima 2 model geliyor, FX ve QX56.
    Diger modelleri iyi olsa da, baska markalarin (Mercedes, BMW) benzer modellerinden bir farklari yok.
    QX56 Turkiye'de olmadigina ve olsa bile asiri pahali olacagina gore siz FX dusunun.
    FX kesinlikle M30'dan kat kat iyi bir aractir.
    FX'in dis tasarimi bile M30'u elemenize yeterli sebeptir.
  • İnfiniti kullanan bir sürücüden İnfiniti'ye övgüler. Demek oluyor ki adamlar yapmış.

2 nci el problemim yok, biniciyim. Sonra satayım para kazanayım gibi düşüncem yok. Yakıt konusunda ise sanırım o cüsseye göre İnfiniti FX 30D 9.5 lt. ortalamalı mazot yakıyor diye biliyorum. Ben genelde uzun yol kullanacağım için bu değeri yakalarım sanırım ve bu değer de gayet doğal.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnfiniti M30D -- 4 Nisan 2012; 14:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnfiniti M30D

İnfiniti kullanan bir sürücüden İnfiniti'ye övgüler. Demek oluyor ki adamlar yapmış.

2 nci el problemim yok, biniciyim. Sonra satayım para kazanayım gibi düşüncem yok. Yakıt konusunda ise sanırım o cüsseye göre İnfiniti FX 30D 9.5 lt. ortalamalı mazot yakıyor diye biliyorum. Ben genelde uzun yol kullanacağım için bu değeri yakalarım sanırım ve bu değer de gayet doğal.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

noldu hocam, test surusu yapabildiniz mi, ya da araci aldiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZZ RAT -- 19 Nisan 2012; 10:05:40 >
  • Katalok rengi olan Midnight Mocha rengi maalesef istediğin zaman bulunmuyor. Başka firmalarda var ama Bayraktar Grup bu tarz araçlar için servis ve garanti konusunda işlem yapmıyor. İstanbul Bayraktar Grup nisan ayında gelecek demişti ama daha haber yok.

Benim acelem yok ama beklemek de oldukça sıkıcı bir durum.
  • iyi günler
    öncelikle İnfiniti M 30 dizel aracı olan bir arkadaşımdan dolayı aracı tanıyorum.( Benim AUDİ aracım var) Araçtaki iç ve dizayn bana göre çok güzel, müzik sistemi bose ( benim audi'de var) ve çok özel bir sesi var.Arkadaşımın aracında basit bir klima hadisesinde bile İnfiniti teknisyenleri kendileri gelip incelemişler. Öğrendiğim kadarı ile araç serviste uzun süre kalacaksa yerine eşdeğeri aracı ikame ediyorlarmış. ayrıca GARANTİ SÜRESİ 3 YIL imiş.
    umarım bu bilgiler işinize yarar.
  • BEN 1 SENEDEN BERİ FX 30 D S KULLANICISIYIM..HER MARKA ARACI TEST ETTİM VE KULLANDIM...HEPSİNİN AYRI BİR TADI VAR ,FARKLI ZEVKLERİ VAR.AMA İNFİNİTİ HEPSİNİ BİRARADA BARINDIRAN .. ŞU ANDA.. TEK ARAÇ
    SERVİS ÜCRETLERİDE DİĞER MARKALARA GÖRE UYGUN.BEN ŞU ANDA KULLANIYORUM KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.ORTALAM 10 LİTRE CİVARI YAKIYOR...YOK YOK..
  • 3 KURUŞ FAZLA VER YETKİLİ BAYİİDEN AL.BEN 2008 MODEL 5.20 D KULLANIYORDUM ARAÇ BORUSAN ÇIKIŞLIYDI.SERVİSE DE AVCILAR BORUSANA GÖNDERİYORDUM.ŞANZIMANDA PROBLEM ÇIKTI...YAKLAŞIK 10.000 EURO CİVARI DEDİLER AMA ARAÇ BORUSAN ÇIKIŞLI OLDUĞU VE SERVİSLERİDE BORUSANDA YAPILDIĞI İÇİN ŞANZIMANI DEĞİŞTİRDİLER VE PARA ALMADILAR...BAYİİ ÇIKIŞLI OLMAYAN ARABAYI ALMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.