🎲 Nedir? Infinitum, Shadowlands ek paketinin çıkışının hemen ardından 2021 yılında, Twisting Nether sunucusunda kurulmuş, ⚔️ Rated Battleground odaklı bir Horde guildidir. ❓ Biz kimiz? Kadromuzda ⚔️ PvP yapmayı seven ⚔️ Rated Battleground ve 🥊 Arena odaklı oyuncular yer almaktadır. 🕹️ Ne yaparız? Shadowlands 9.1 patchi itibariyle öncelikli aktivitemiz ⚔️ Rated Battleground haline gelmiştir. Bununla birlikte, kalan zamanlarda 🥊 Arena, ⚡ Raid ve ➕ M+ gibi aktiviteler de gerçekleştiriyoruz. 🎯 Amacımız Topluluk dahilindeki oyuncularımıza, eğlenceli ⚔️ Rated PvP deneyimi sunabilmek ilk hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda, ☣️ toksisiteye sıfır tolerans bizim için büyük önem arz etmekte. ➡️ Nasıl katılırım? Mevcut olarak ⚔️ Rated PvP takımımıza alım yapmakla birlikte ✌ sosyal oyuncuları da kabul etmekteyiz. Tek yapmanız gereken oyun içinden 🛠️ guild finder aracı vasıtasıyla başvuru yapmak. Ek olarak guilda alt karakterlerinizi de kabul etmekteyiz. 📧 İletişim Bize ulaşmanız gerekirse; battle.net: Bonesoul#2655 , discord: Bonesoul#8471 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlinthewiz -- 5 Nisan 2022; 15:58:24 > |
Infinitum Gaming - ⚔️ Türk PvP / Rated BG Guildi, Twisting Nether / Horde
-
-
Alımlarımız devam etmektedir.
-
ilk raid akşamımızda 6/10 normal clearladık.
Afliction lock, wv monk, unholy dk ihtiyacımız yüksek.
Diğer classlar içinde alımlar devam ediyor.
-
Adam şirketimin ismini guild ismi yapmış :) (Infinitum)
-
Discord adınız geçersiz sanırım, ekleyemedim.
-
guild olarak raidlere başladığımız ilk haftada normal clearımızı tamamladık. alımlarımız devam etmektedir.
-
3/10 HC ile alımlarımız devam etmekte.
Öncelikli alımlarımız
- healer
- unholy dk
- affli warlock
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlinthewiz -- 11 Ocak 2021; 12:29:40 > -
8/10 HC progress ile alımlarımız devam etmektedir.
Öncelikli alımlarımız
- healer
- unholy dk
- affli warlock
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlinthewiz -- 23 Ocak 2021; 1:54:27 > -
10/10 HC ile 9.1 için recruitlere devam etmekteyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlinthewiz -- 6 Mart 2021; 3:47:14 > -
yeni websitemiz yayında: https://infinitumgaming.gg/
-
220 ret paladin oynuyorum, eger ileride mythic raid progress yapma gibi bir hedefiniz var ise tanismak isterim. Tesekkurler.
-
CN HC farm runlarımız ve rated bg eventlerimiz devam etmektedir.
Hem pve hem pvp ekibimize üye alımına devam ediyoruz. Yeni content gelmeden curve almak isteyen arkadaşlar aramıza katılabilirler.
- battle.net: bonesoul#2655, discord: bonesoul#8471
- battle.net: demonaz#2802, discord: eray#9223
-
-
30 haziranda gelecek 9.1 patchinin duyurulmasıyla, raid kadromuzu tekrardan toparlamak için alımlara tekrardan hız verdik. İlgilenenler iletişime geçebilir.
-
günceldir, alımlarımız devam etmekte.
-
günceldir.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlinthewiz -- 28 Temmuz 2021; 11:4:54 > -
İlk gün 4/10 Normal progressımızla recruite devam ediyoruz.
-
7/10N.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlinthewiz -- 13 Temmuz 2021; 2:16:17 > -
10/10N.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X