Şimdi Ara

Infinity Blade II, Badland, Tiny Wings, Where's My Water? ve Sword & Sworcery Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan reyiz

Google Play ne zaman birşeyleri ücretsiz yapacak acaba ?

Yapılamaz. Çünkü ücretsiz yapılan bir uygulama tekrar ücrete tabi tutulamıyor Google Play'de. Uygulamayı kaldırıp tekrar'dan Google Play'e koyman gerekiyor.

.... Promo diye yeniden yayinlayip, süresi bitince siliyorlar. Bilmeden bos yorum yapıyorsunuz.
    bknz: carmageddon, carmageddon promo

Bahsettiğiniz Promoların hiçbir zaman güncelleme veya bir destek almayacak olduğunu da biliyorsunuzdur o zaman dolu dolu konuştuğunuza göre.

Ayrıca Carmageddon yeni çıkan bir oyundu ve sadece 24 saatliğine ücretsiz dediler. (Uzun süre yayında kaldı, hala yayında mı bilmiyorum.) They Need To Be Fed 2'de de aynı şey yapıldı. Fakat arkadaşın dediği ve benim dediğim ücretli bir oyunun ücretsiz yapılması. Bana boş boş konuşuyorsun diyorsun da...Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 9 Temmuz 2013; 13:49:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yapılamaz. Çünkü ücretsiz yapılan bir uygulama tekrar ücrete tabi tutulamıyor Google Play'de. Uygulamayı kaldırıp tekrar'dan Google Play'e koyman gerekiyor.

.... Promo diye yeniden yayinlayip, süresi bitince siliyorlar. Bilmeden bos yorum yapıyorsunuz.

Bahsettiğiniz Promoların hiçbir zaman güncelleme veya bir destek almayacak olduğunu da biliyorsunuzdur o zaman dolu dolu konuştuğunuza göre.

Sonuçta bedava yapılabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuçta bedava yapılabiliyor

Editlemiştim ekliyim yeniden.

Ayrıca Carmageddon yeni çıkan bir oyundu. Sadece 24 saatliğine ücretsiz dediler ve farklı bir sürüm, linkle elde edilebiliyordu. (Uzun süre yayında kaldı, hala yayında mı bilmiyorum.) They Need To Be Fed 2'de de aynı şey yapıldı. Fakat arkadaşın dediği ve benim dediğim ücretli bir oyunun ücretsiz yapılması. Örneğin 0,99$ ücreti olan bir oyun ücretsiz yapılamaz. Ha hiç mi yapılamaz? Eskimiştir adam ücretsiz yapar geçer. Örneklerini de gördüm. Fakat diğer türlü anca dediğin gibi promosyonu çıkar. Güncelleme falan da alamazsın. iOS'da ücretsiz olursa bir oyun kısa süreliğine güncelleme de alırsın istediğin gibi de oynarsın para vermiş gibi. Bana boş boş konuşuyorsun diyorsun da...Neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 9 Temmuz 2013; 13:52:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

Android indirim mi yapıyormuşki

Android'in olmadığı için haberin yok. Yazdığından bunu çıkardım. Android'de de çok güzel indirimler oluyor. Markette bazen gezerken denk geliyorum. Bizlerin denk gelme şansına kalmadan, haberlerde duyurulsa çok daha iyi olur ama sanırım haber siteleri de parası bol olanın haberini yapmak zorunda hissediyor kendisini. Merak ediyorum ziyaretçilerinin en fazla %10'una hitap eden haber vermek hangi mantığa sığıyor?

9 Android indirim haberi yapıldıktan sonra 1 tane iOS haberi yapılsa yeridir.

Kullandığım tablet ipad 4 telefonum xperia arc yani android kullanıyorum yanlış tespit yaptın

O zaman indirimlerden habersizsin.

Gerekte yok istediğimi internetten indiriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.