Şimdi Ara

INFINITY DS7300 METAL EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DS7300 FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ

USB'DEN ŞARJ DS7300

kolay şarj olma özelligine sahiptir. Herhangi bir bilgisayar,veya notebook ile kolayca şarj edebilirsiniz.

FM RADYO VE RADYODAN HAFIZA KARTINA KAYIT

DS 7300 fmradyo ile dinlerken,beğendiğiniz şarkıyı daha sonra dinlemek için kayıt edebilirsiniz

TAŞINABİLİR DİSK

DS7300,aynı zamanda yüksek kabatiseli depolama görevide görür. Çektiğiniz resimleri,mp3 dosylarınızı yada kaydettiğiniz video ları kolaylıkla DS7300 ile saklayablir,taşıyabilir ve bilgisayara akratabilirsiniz

GELEN CAĞRILARDA SIM1 VE SIM2 İÇİN FARKLI SİL SESLERİ

DS7300,çift sim kart teknolojisi ile,her iki simkartınıza gelen aramalarda ayrı ayrı zil sesi kullanabilirsiniz

MPG4 ÇALMA VİDEO KAYDI MP3 VE SES KAYDI
    MP3 LERİ ZİL SESİ YAPABİLME
    HANDSFREE ÖZELLİĞİ
    2" EKRANGENİŞLİĞİ
    ÇİFT SİM KART
    BLUETOOTH
    İNCELİK 12'9mm (Benim en cok hoşuma giden kısmıda bu arkaladaş lar kibar olması )

Arkadaşlar telefonu şuna kulanıyorum telefon güzel cokta hoşuma gitti gidip NOKIA alacagıma cok az para verdim ve bunu aladım iki sim kart kulanıyorum neden iki telefon taşıyalım haksız mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gumele -- 24 Temmuz 2008; 13:33:32 >

• Mesaj yazarken harflere tepkisi hızlı mı ve tuşlar ses çıkarıyor mu acaba?
  • bende şarjının nekadar gittiğini soracaktım
    biyerde çok az gider diye yazıodu_?

vede herhangi bir kötü özelliği varsa sölermisiniz

herşey için teşekkürler
  • Eline Sağlık
  • tuşlar hızlı arkadaşım mesaj yazmada kolay ve hızlı ben genelde arkadaş larla mesajlaşıyorum ve şarj gelelim şuana kadar 3 gün gidiyor ama cok oynarsam 2.5, 2 gün felan gidiyor zaten içinden iki patarya cıkıyor buda cok iyi biri bittimi digerini hemen tak ve kullanmaya devam et
  • çok teşekkür ederim...

peki herhangi bi kötü bi özelliği varmı sence_?
  • gumele sen nerdesin
    görüşme imkanımız varsa diye_?
  • gumele bu telin yazılımında sorunlar olduğunu söylemiştin. şu anda sen kullanıyorsun herhengi bir sorunu varmı acaba. memnunmusun telden. artılarını ve eksilerini bizimle paylaşabilirsen sevinirim.
  • merhaba, bu tlf 2 farklı tür mü? Yani metal edition başka düzü başka şekilde mi satılıyor. Ben koysepete.com da gördüm bundan fakat metal edition mı, degil mi anlayamadım. Eger hepsi metalik kasaya sahipse almak isterim dogrusu...
  • Değerli arkadaşlar Telefonu kullanan varsa bluetoht kulaklık modunda çift hattı destekliyormu? bana bilgi verebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbgs14

gumele sen nerdesin
    görüşme imkanımız varsa diye_?

arkadaşımben ankaradayım mail adresimi vermek isterim ama mail paylaşmak serbestmi burda bilmiyorum
  • neyse ben istanbuldayım
    evet bende mailden veya hotmailden konuşmak isterim ama yasak olup olmadıgını bende bilmiyorum...
    benim ismim heryerde aynı eklersen sevinirim
  • Arkadaşlar bu tel kullana varsa çift hatda bluetooht desteği varmı? Cevap verebilirseniz sevinirim selamlar
  • Selam arkadaşlar;

ds7300'u dun "koysepete"den 250ytl ye aldım. Ürünün iyi yönleri elbette çok var ama kötüleri merak ettiğinizi düşünerek sizinle paylaşmak isterim;

Birincisi, telefonda, internet sitelerinde yazdığının aksine bilgisayarla senkronizasyon için bir yazılım çıkmıyor. Bu nedenle pc deki telefon rehberinizi atamıyorsunuz. Nokia ve sonyericsson telefonlarımdan ayrı ayrı rehberlerimi bluetooth ile göndermeye çalıştım ama olmadı, infinity bu kayıtları kabul etmiyor. yani sim kartınızla taşıma yapmak zorundasınız rehberinizi, ama bu durumda da kart kayıt standardı nedeniyleaynı kişiye ait 3 telefon varsa 3 ayrı kayıt olarak gözüküyo rehberde. Telefon üzerinden teker teker üşenmeyip çoklu kayıtları toparlamak gerek tek isim altında.

İkincisi ve en canımı sıkanı, iki hat aynı anda açık fakat, Eğer "A" hattınız ile bir görüşme yapıyorsanız ve aynı anda "B" hattınızdan birisi sizi ararsa, "B" hattınız kapalıymış gibi sinyal yolluyor karşıya. Ta ki "A" hattınızla yaptığınız görüşme bitene kadar, diğer hattan ulaşılamıyorsunuz. Ki bu gerçekten çok can sıkıcı. ANKARADAYIM ve sanırım yetkili servisine götüreceğim. GUMELE sen nedersin bu durum sende de aynı mı?

Görüşme Ses kalitesi iki hat içinde iyi, fakat mesaj tonlarını değiştiremiyorsunuz (mesaj tonları çoook kötü). Kamera kalitesi 1.3MB için ideal, ama 2.0mb lık (ve üstü) telefonlara alıştıysanız, pek keyif vermiyo görüntü kalitesi.

Bunların dışında telefon da başka can sıkıcı bi özellik yok.

DÜZLTME: Arkadaşlar bugün durumu (iki hattın görüşme sırasında aktif olmaması) ana yetkili servise (İzmir) arıyarak yansıttım. Durum içler acısı... Telefonda sadece bir işlemci (!!!, Müşeri aldatma değilmidir bu !!!) olduğunu söylediler, yani sadece birisiyle aktif görüşme yapabilirsiniz dediler, düşük modellerinde (7700'de) çift işlemci olduğunu, fakat ses kalitesini korumak adına bunda tek işleciye döndüklerini söylediler (ses de hakikaten eko ve boğukluk yok, ses gayet net.). Durumu çözmek içinde bana iki telefonu, ulaşılamadığı durumlarda birbirine yönlendirmemi önerdiler!!! (Aveadan, Turkcelle yönlendirecekmişim, bu telefona para verdiğime göre yönlendirme ücreti zaten bana koymaz diye düşünüyorlar sanırım). Telefonun bu sıkıntısının yazılımla veya başka bişeyle düzelmesi mümkün değil arkadaşlar.

PC senkronizasyonu yazılımını sorduğumda önce bir bayan ısrarla "anladım ben sizin dediğinizi emailiniz verin, yollıyalım "MMS" (???) ayarlarını" diye tuturdu, kendisine PC senkronizasyonu nedir ne değildir başlıklı bir update geçtikten sonra, kafasındaki soru işaretleriyle birlikte beni başka birine yönlendirdi, ondan da anladığım şey, "yazılımı falan unut kardeşim, bizden sana hayır yok" gibi bişeydi. Bu arada telefonun kutusundan, ANkarada yetkili servisi olduğuna dair numaralar çıkıyor, arıyorsun "Sinerji Bakliyat" tadında bi durum çıkıyor. "Ha biz onların servisiydik de vazgeçtik artık değiliz, ankarada servisleri yok onların" diyo. Herhalde ürün ithal edebilmek için Çinden, bilmem kaçtane yetkili servis olması gerekiyor diye, 6-7 şehirde numaralar yazmışlar, arayan olursada "biz küsüsüz infinityle, artık bakmıyoruz, dersiniz" demişler.

Şimdi bi alt modeli alsam, ses boğuk gelecek, bunla devam etsem sevgilimle uzun konuşsam iş telefonum aktif olmayacak. en iyisi ben işten ayrılıyım.

İYİ DÜŞÜNÜN ALMADAN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalazulu1 -- 18 Ağustos 2008; 11:08:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ttturhan

Değerli arkadaşlar Telefonu kullanan varsa bluetoht kulaklık modunda çift hattı destekliyormu? bana bilgi verebilirseniz sevinirim

arkadaşım destekliyor kulanabiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalazulu1

Selam arkadaşlar;

ds7300'u dun "koysepete"den 250ytl ye aldım. Ürünün iyi yönleri elbette çok var ama kötüleri merak ettiğinizi düşünerek sizinle paylaşmak isterim;

Birincisi, telefonda, internet sitelerinde yazdığının aksine bilgisayarla senkronizasyon için bir yazılım çıkmıyor. Bu nedenle pc deki telefon rehberinizi atamıyorsunuz. Nokia ve sonyericsson telefonlarımdan ayrı ayrı rehberlerimi bluetooth ile göndermeye çalıştım ama olmadı, infinity bu kayıtları kabul etmiyor. yani sim kartınızla taşıma yapmak zorundasınız rehberinizi, ama bu durumda da kart kayıt standardı nedeniyleaynı kişiye ait 3 telefon varsa 3 ayrı kayıt olarak gözüküyo rehberde. Telefon üzerinden teker teker üşenmeyip çoklu kayıtları toparlamak gerek tek isim altında.

İkincisi ve en canımı sıkanı, iki hat aynı anda açık fakat, Eğer "A" hattınız ile bir görüşme yapıyorsanız ve aynı anda "B" hattınızdan birisi sizi ararsa, "B" hattınız kapalıymış gibi sinyal yolluyor karşıya. Ta ki "A" hattınızla yaptığınız görüşme bitene kadar, diğer hattan ulaşılamıyorsunuz. Ki bu gerçekten çok can sıkıcı. ANKARADAYIM ve sanırım yetkili servisine götüreceğim. GUMELE sen nedersin bu durum sende de aynı mı?

Görüşme Ses kalitesi iki hat içinde iyi, fakat mesaj tonlarını değiştiremiyorsunuz (mesaj tonları çoook kötü). Kamera kalitesi 1.3MB için ideal, ama 2.0mb lık (ve üstü) telefonlara alıştıysanız, pek keyif vermiyo görüntü kalitesi.

Bunların dışında telefon da başka can sıkıcı bi özellik yok.

DÜZLTME: Arkadaşlar bugün durumu (iki hattın görüşme sırasında aktif olmaması) ana yetkili servise (İzmir) arıyarak yansıttım. Durum içler acısı... Telefonda sadece bir işlemci (!!!, Müşeri aldatma değilmidir bu !!!) olduğunu söylediler, yani sadece birisiyle aktif görüşme yapabilirsiniz dediler, düşük modellerinde (7700'de) çift işlemci olduğunu, fakat ses kalitesini korumak adına bunda tek işleciye döndüklerini söylediler (ses de hakikaten eko ve boğukluk yok, ses gayet net.). Durumu çözmek içinde bana iki telefonu, ulaşılamadığı durumlarda birbirine yönlendirmemi önerdiler!!! (Aveadan, Turkcelle yönlendirecekmişim, bu telefona para verdiğime göre yönlendirme ücreti zaten bana koymaz diye düşünüyorlar sanırım). Telefonun bu sıkıntısının yazılımla veya başka bişeyle düzelmesi mümkün değil arkadaşlar.

PC senkronizasyonu yazılımını sorduğumda önce bir bayan ısrarla "anladım ben sizin dediğinizi emailiniz verin, yollıyalım "MMS" (???) ayarlarını" diye tuturdu, kendisine PC senkronizasyonu nedir ne değildir başlıklı bir update geçtikten sonra, kafasındaki soru işaretleriyle birlikte beni başka birine yönlendirdi, ondan da anladığım şey, "yazılımı falan unut kardeşim, bizden sana hayır yok" gibi bişeydi. Bu arada telefonun kutusundan, ANkarada yetkili servisi olduğuna dair numaralar çıkıyor, arıyorsun "Sinerji Bakliyat" tadında bi durum çıkıyor. "Ha biz onların servisiydik de vazgeçtik artık değiliz, ankarada servisleri yok onların" diyo. Herhalde ürün ithal edebilmek için Çinden, bilmem kaçtane yetkili servis olması gerekiyor diye, 6-7 şehirde numaralar yazmışlar, arayan olursada "biz küsüsüz infinityle, artık bakmıyoruz, dersiniz" demişler.

Şimdi bi alt modeli alsam, ses boğuk gelecek, bunla devam etsem sevgilimle uzun konuşsam iş telefonum aktif olmayacak. en iyisi ben işten ayrılıyım.

İYİ DÜŞÜNÜN ALMADAN...

Çok uyduruk, çok ucuz ve çok bayağı bir pazarlama taktiği girmişler ise ve öylede gidiyorlar.
    Son modelde fiyatı düşürmek için zaten tek işlemciye geçmişler. Ben Alt modeli Yani DS 7700 modelini kullanıyorum ve kesinlikle ses kalitesinde bir bozukluk yok. Şu ana kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadım.

Son modelde yazılım iyileştirmesi bekleniyordu ama demek ki o da aynı.
    Bu telefonun zaten herşeyi bir yana En iğrenç tarafı Yazılımı. Daha önce başka bir başlıkta ta belirttiğim gibi Sanki bundan yüzyıllar öncesinden kalma bir yazılım kullanıyor hissi alıyorsunuz.

• Düzeltiyorum şimdiye kadar sorun yaşamamıştım ama çift hattan ikincisi gitti güme.
  • arkadaşlar merhaba
    ben de bu telefonu 2-3 yıldır kullanıyorum. telefon iyi bir telefon değil ama en azından çift hatlı. son zamanlarda bir problemle karşılaşmaya başladım. telefon şarj olurken aşırı ısınmaya başlıyor. bir kere de çantada durduk yere yanarcasına aşırı ısındığı oldu. artık şarja takmaya, yanımda taşımaya korkuyorum, patlama falan yapar diye. bu konuda ne yapabilirim?
    en azından yetkili servis numaralarını falan nerden bulabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.