Şimdi Ara

Infinity DS880 [Çift Hat] konuşurken diğer hat kapalı (çözdük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
13.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde "infinity ds 880" model çift hatlı cep telefonu var. samsung d880'nin birebir kopyası diyebiliriz(sadece inf'nin kamerası 2mp). fiyatı güncel olarak 280 civarında. samsung ise 399'a kampanyalı olarak bulunabilir.

telefonun alalı bir kaç gün oluyor, ilk ve tek karşılaştığım sorun şu oldu. sim 1 ile görüşme yaparken o sırada sim 2 yi birisi ararsa "aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor" diyordu. internette saatlerce aradım fakat kimse telefonun böyle bir sorununu nasıl giderilebileceğini yazmamış. en azından çözümü olduğunu bilen birisinin yazısına da rastlamadım. uzun uğraşlar sonunda sorunu halletim.

problemi olanlara yardım etmek için bu bilgiyi nasıl internette paylaşabilirim düşüncesindeyken bir blog açmaya karar vermiştim. firefoxu açtığımda parmaklarım donanımhaber'i tuşladı. istemsiz oluşan bu hareketi ardından burada paylaşmak daha mantıklı geldi.

işin hikaye kısmını geçip çözümü anlatmaya çalışayım.

*arama kaydı menüsünden "genel arama ayarlarına" oradan da "kurulum ayarları" na giriyoruz.

*bu menüde numara ayarlarına girip sim1 ve sim2 için kendi telefon numaralarımızı yazıp menuden çıkıyoruz. (ana ekranda üstte yazan sim1 altta ki ise
    sim2'dir)

*yine kurulum ayarları menüsünden "sim1 ayarı ve sim2 ayarı" menülerine ayrı ayrı girip "etkinleştir" diyoruz. (şuanda telefonumuza sim kartlarımızda hangi numaralar olduğu tanımladık)

*bir önceki menüye dönüyoruz. "genel arama ayarları"
    *burada da sim1 ve sim2 arama ayarları menülerine ayrı ayrı girip "arama bekletme" leri etkinleştiriyoruz. (her iki sim için de yapmayı unutmayınız)

işlemimiz tamamlandı. şuanda hangi hatla konuşursanız konuşun, siz görüşmenizi yaparken diğer hattınız aranırsa artık "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" demeyecek, telefon size "dıt" sesini verip diğer hattan arama geldiğini bildirecektir. arayan kişi ise hiç birşeyin farkında olmadan telefonun çağrı sesini dinleyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeaLzeBuB -- 16 Şubat 2009; 19:39:43 >

• güzel bi bilgi paylastıgın icin saol @BeaLzeBuB bende cift simli bi tel almayı dusunuyorum ttn begendim bi tane ondanda boyle bi problem varmıs ama bu yontemle belki oda giderilebilir en azından bi fikir oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFDB65F44 -- 17 Şubat 2009; 15:26:09 >
  • paylaşım için tşk Infinity ds7300 için nasıl bir uygulama yapmalıyız???Tşk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeaLzeBuB

elimde "infinity ds 880" model çift hatlı cep telefonu var. samsung d880'nin birebir kopyası diyebiliriz(sadece inf'nin kamerası 2mp). fiyatı güncel olarak 280 civarında. samsung ise 399'a kampanyalı olarak bulunabilir.

telefonun alalı bir kaç gün oluyor, ilk ve tek karşılaştığım sorun şu oldu. sim 1 ile görüşme yaparken o sırada sim 2 yi birisi ararsa "aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor" diyordu. internette saatlerce aradım fakat kimse telefonun böyle bir sorununu nasıl giderilebileceğini yazmamış. en azından çözümü olduğunu bilen birisinin yazısına da rastlamadım. uzun uğraşlar sonunda sorunu halletim.

problemi olanlara yardım etmek için bu bilgiyi nasıl internette paylaşabilirim düşüncesindeyken bir blog açmaya karar vermiştim. firefoxu açtığımda parmaklarım donanımhaber'i tuşladı. istemsiz oluşan bu hareketi ardından burada paylaşmak daha mantıklı geldi.

işin hikaye kısmını geçip çözümü anlatmaya çalışayım.

*arama kaydı menüsünden "genel arama ayarlarına" oradan da "kurulum ayarları" na giriyoruz.

*bu menüde numara ayarlarına girip sim1 ve sim2 için kendi telefon numaralarımızı yazıp menuden çıkıyoruz. (ana ekranda üstte yazan sim1 altta ki ise
    sim2'dir)

*yine kurulum ayarları menüsünden "sim1 ayarı ve sim2 ayarı" menülerine ayrı ayrı girip "etkinleştir" diyoruz. (şuanda telefonumuza sim kartlarımızda hangi numaralar olduğu tanımladık)

*bir önceki menüye dönüyoruz. "genel arama ayarları"
    *burada da sim1 ve sim2 arama ayarları menülerine ayrı ayrı girip "arama bekletme" leri etkinleştiriyoruz. (her iki sim için de yapmayı unutmayınız)

işlemimiz tamamlandı. şuanda hangi hatla konuşursanız konuşun, siz görüşmenizi yaparken diğer hattınız aranırsa artık "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" demeyecek, telefon size "dıt" sesini verip diğer hattan arama geldiğini bildirecektir. arayan kişi ise hiç birşeyin farkında olmadan telefonun çağrı sesini dinleyecektir.

hocam ellerine sağlık bende dün trabzon forumda gold açılışa özel yaptığı indirimden aldım bu telefonu 124.5 tl ye ve özelliklerinde en şüphe duyduğum buydu onu da sayende halletmiş olduk. sağolasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek hat, 2 modem; aynı anda
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.