kiz o berkay i bi yakalrsam var yaa ne bicim konusuo o kiz agzindan cikanin 10 da 10 u argo bu ne bicim oyun kiz
O adam geldi karıştırdı oyunu.
ehehe dogru soledin bakin benim yeni oyundaki nickim RiGeLL kk?
ugrastirmayin pls bi goremedim onu varya kankasinida getirsin gorelim
ikisinide de kim yenilio gorelim...
beyler ben de ericada physkolog biriniz clan atın da rahatlayım yaw sap sap dolaşıyom tek başım (tabi ki bilader ile beraber) bıktım enchanttan full +1000 var ama +1000 üzeri var mı korkuyom basmaya :D bilen varsa cvp pls neyse oyunda hep olan birinin pm sini beklerim diger charmım XApAcHeX bunda enchatta olacağım
Beyler bugun bizim mekan basilmisti west gate colesyum tek tek buffer charla girip bizim elemanlara buff verip en son healciyi aldim ben habire heal basarken Bir baktim kimse kalmamis kacmis hepsi ben habire heal basiyorum bu arada sinirimden Reason arkadas az kötü laflar ettim kendisinden özür dilerim.Lafi uzatmadan olaya gecim Mekana basanlar arasinda bizim berkay 2 hafta önce bowumu alan shninig 1kbow Titan nerde diye ortalarda bagirip duruyor benim titan dedim trade atip Bowu geri verdi cok sagol dedim Ve kaldigim yerden devam heal vermeye devam ettim sanki ole bir olay olmamiski gibi suan bowum healci bishop charimda Bu arada dun gece Nightmare 1k set yaptim fazla begenmedim sette ref var diye yaptim ama getirdigi goturduklerinden az bende kirmizi seven bir arkadasima hediye ettim hayirli olsun arkadasima
quote:
Orjinalden alıntı: XApAcHeX
beyler ben de ericada physkolog biriniz clan atın da rahatlayım yaw sap sap dolaşıyom tek başım (tabi ki bilader ile beraber) bıktım enchanttan full +1000 var ama +1000 üzeri var mı korkuyom basmaya :D bilen varsa cvp pls neyse oyunda hep olan birinin pm sini beklerim diger charmım XApAcHeX bunda enchatta olacağım
Ben denedim basilmiyor kardes failed diyor hata veriyor yani
quote:
Orjinalden alıntı: XApAcHeX