Şimdi Ara

İnfinity Erica'da Hirsizlik olayi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEyler bu gün erica'da oynayan arkadaslarada bu olaya sahit oldu elamanin biri "berkay" benim ismimi "dante" yi kullanarak bazi arkadaslaradan item koparmis...bu isi yapanin Turk olmasi cok içler acisi bir durum...ben hic bir zaman kimseden item istemedim bilmiyormusun benim zaten itemlerim var ben diye kendini tanitan birine itemlerinizi vermeniz cok saçma....

• infinity ede bole kisilerin gelmesi beni uzdu :(
  • Valla arkadaşlar belki bazıları kızıcak hatta saçma bile bulan olucak ama benim düşüncem eğer knight serverlarina bir çözüm bulamazlarsa ordan bu oyuna geçen sayısı artıcaktır, ben şahsen bu oyunla öğle tanıştım.Knight oynıyanlar bilir, ordan buraya geçerse o kişiler (o dan kastım hırsız olanlar) server arayıp dururuz
  • walla knight'ta işler nasıl yürür bilmem...ama öyle birini clanda ben veya arkadaşlarımdan herhangi biri yakalarsa...emin ol serveri değiştiren biz olmayız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

walla knight'ta işler nasıl yürür bilmem...ama öyle birini clanda ben veya arkadaşlarımdan herhangi biri yakalarsa...emin ol serveri değiştiren biz olmayız....

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

walla knight'ta işler nasıl yürür bilmem...ama öyle birini clanda ben veya arkadaşlarımdan herhangi biri yakalarsa...emin ol serveri değiştiren biz olmayız....

Biz bu server'ı hırsızlara teslim etcek değiliz.Dj_Gençkan'ın da dediği gibi kaçanlar biz olmayız

• tamam beyler bundan sonra daha tedbirli olalım hepimiz (2 gün ne oyuna ne foruma girdim düzen bozulmus hemen hos bende kendimde deilim ya durup durmadık yere pc ye format attım sonra götürdüm arkadasıma verdimüstüne bide burdan uzaklastırma yedikbu gece dönüyorum size bu arada item kaybeden arkadaslara duyurulur eksiklerini tamamlamak icin yardım ederim(beni taNIYAN BU NİCK LE DE TANIR TANIMAYANLARR DA BİLSİN BEN BlooDsS :ddd:d:d:d:d)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilim adami olma yontemleri yazin.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

++1912
  • bu olay benim canii cok sikti arkadaslar ve zaten allylerimizede bas bas bagirdik artik dikkatli olun diye kanitla o oldugunu diye ya biri mesale ben 2hotum dese? ben artik kanitla derim aslinda bi yandan ii oldu artik akillandik titan kardesimizede cok gecmis olsun...
  • kiz o hirsizin agzi bi baya bozuk haa terbiyesizi blockladim bu sefer all chat den agzini bozmaya absladi
  • Evet hirsizin azi bozuktu
    Ve ben o kişinin buyuk ihtimalle cocuk oldugunu tahmin ediyorum ve kngiht'tan geldigi belli zate o oyunn 50%si 9 yas ve ustu cocuklaradna olusuyor...
    Eger bu kisiler erica ya da gelirse bu server'inda knight tan bi farki kalmaz yine millet birbirine guvenmemeye baslayacak tipki knight taki gibi havada kufurler ucusacak...Bu tur bir olayin olmamasi için tabiki elimden geleni yapmayacakmiyim yapacam tabi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SweeTL4dy

Evet hirsizin azi bozuktu
    Ve ben o kişinin buyuk ihtimalle cocuk oldugunu tahmin ediyorum ve kngiht'tan geldigi belli zate o oyunn 50%si 9 yas ve ustu cocuklaradna olusuyor...
    Eger bu kisiler erica ya da gelirse bu server'inda knight tan bi farki kalmaz yine millet birbirine guvenmemeye baslayacak tipki knight taki gibi havada kufurler ucusacak...Bu tur bir olayin olmamasi için tabiki elimden geleni yapmayacakmiyim yapacam tabi..

bu oyun dayanışma ve birlik gerektirir..umarım dediklerin olmaz ...ama aksi durumda..uygunsuz davranan arkadaş..sürekli oyunun çimenlik kısımlarında..yatarak geçirir zamanını

• genckan a katılıyorum ole birisi bizim yanımızda kalamazlar
  • bakin arkadaslar o adam bi sivri zeka o adam mi o bile kesin deil bizim birbirimize bu kadar guvenmemizden faydalindi gizem seninde dedigin gibi onun azi cok bozuk ya niye hemen kufur edion kardesim ne gerek var??? neyse bakin ben size birbirinize guvenmeyin demiyorumki guvenin ama mesalae biiri geliyo ben sNaRe yim diyo ve senden item istiyo sende diceksinki kanitla ben hemen bi hatira anlatirim :D ozaman o benimdir emin olun ok? o adam her gun baska bi isimle gelir bilmezsinizdiceniz tek bisi su kanitla!!!
    diceklerim bu kadar...
  • Adam küfürbazın teki.Bugün gördük 3'ümüz peşine düştük.Destroyer bize bişey bırakmadı yatırdı adamı Daha sonrada berkay dedi ki:Siz görürsünüz şimdi kankimi çağırcam
  • allahalla saat kacta?

Cagirsa ne olacak ki allyce dalcaz adama oda sonunda olecek... Sonunda olen onlar olacak

sonra biz oyunumuza devam edecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: D3V1LM4G3TR

allahalla saat kacta?

Cagirsa ne olacak ki allyce dalcaz adama oda sonunda olecek... Sonunda olen onlar olacak

sonra biz oyunumuza devam edecez

yikildim keşke bende denk gelsem bi guzel yumzuklasam onu
    edit: forumda bayrammi var ne butun erica milleti burdalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 6 Eylül 2006; 21:39:45 >

• hehe bizde rica serverini buradan aldik valla bende bi denk gelsem diyorum bi guzel benzetsek
  • Sen uyanmadın ki.Sana uyan berkay burda gel yatıralım diye pm attım sen öyl oturdun Bizde üçümüz düştük peşine.
  • ben kahvalti ediyodum ozaman galiba yoksa neden gelmiyim ki dimi yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.