aslında çok basit bi olay, adını vermiyim bi site aracılıgı ile istedikleri kişi adına e-mail atıyolar örnek : info@joymax.com, mail in içine kendi hazırladıkları fake site linkini veriyolar
bende bi ara alper abiye takılıodum böle ( heretic )
saol bilgilendirdigin icin
Üst Konu Olsun bence.. Bilgiler için sagol dostum
Saol Bilgilendiğin İçin.
iyide joymax hem neden açtırsınki banlı üyelikleri oradan ben yutmam zaten
Paylaşım İçin Saol.
quote:
Orjinalden alıntı: QuickPlay iyide joymax hem neden açtırsınki banlı üyelikleri oradan ben yutmam zaten
Hesabınız 24 saat için banlanmıştır diyor. Orda tablo vermiş sebepleri açıklıyor. Hakaret küfür vs.den dolayı banlandınız diyor. Açtırmak için aşaıdaki işlemleri yapın diyor.Yani çok iyi hazırlanmış bi şey. Tema ve görünümün aynı olması insanı şüpelendirmiyor
böyle bir konu açman iyi olmuş... insanlar gelip burada konu açıyorlar charım haclendi, keyloger yollamışlar, yapan adam çok büyük hacker ben herşeye dikkat ediyorum, herşey joymax'ın suçu vs. gibi... hatırlarsanız geçen sene Joymax üyelerini bu tür mailler ve joymax taklidi siteler hakkında uyarmıştı... ve adamların herzaman söylediği birşey var kesinlikle oyun bilgilirenizi GM dahi kimseye vermeyin... zamanında GM_ şeklindeki accler açılırken adamlar milletin id ve şifresini istiyordu sazanarda hemen veriyorlardı...
Paylaşımın için gerçekten sağol bende hemen balıklama atlardım mail süper hazırlanmış çok dikkatli olmak lazım
ALLAH razı olsun hacım bilgilendirme için
quote:
Orjinalden alıntı: luckyone böyle bir konu açman iyi olmuş... insanlar gelip burada konu açıyorlar charım haclendi, keyloger yollamışlar, yapan adam çok büyük hacker ben herşeye dikkat ediyorum, herşey joymax'ın suçu vs. gibi... hatırlarsanız geçen sene Joymax üyelerini bu tür mailler ve joymax taklidi siteler hakkında uyarmıştı... ve adamların herzaman söylediği birşey var kesinlikle oyun bilgilirenizi GM dahi kimseye vermeyin... zamanında GM_ şeklindeki accler açılırken adamlar milletin id ve şifresini istiyordu sazanarda hemen veriyorlardı...
Burda sazanlık meselesi pek yokta biraz dikkat meselesi. Gerçekten çok iyi hazırlanmış. Bir çok kişiyi eminim bu yöntemle hacklemişlerdir..
Bu arada görmeyenlerde görsün Up ^^
Fake Mail güzelde hazırlamışLar xD
quote:
Orjinalden alıntı: LouisVuitton
Fake Mail güzelde hazırlamışLar xD
Evet Cok Guzel hazırlanmıs
Fakeleri Genelde Frabs Video Cekmeye Koyuyorlardı Şimdi ise Bu Yöntem Bilmeyenler için % 100 hack
Musti Bunu Ben Yapabilirim :)
Bundan Emin Ol
www.ayyildiz.org Burda Zamanında Korgenaral Görevim Vardı Html Kodlamada
Hackle Alakam Yoktu Webmasterlik yapıyordum Ama Sonradan Site Kapandı Yani Benim üstte Acıkladıgım Acık Bişey
İstediğim Adamla Şaka Yapabilirim :) Ben Char Hacklemem O yonden rahat olun :)
Forumda Char Sattıgım Cok Arkadas Var
bu tur hileleri genelde banka bilgilerini yada sirket bilgilerini calmakta kullanirlar. sahsen herhangi bir sekilde bu tur bir zirvaligi yemem ama tecrubesi olmayan arkadaslar o anki heyecanla atlayabilirler.
bi arada globelden bedava gold silk veren sitelerin reklami yapiliyordu. bunlara bile kaniyorsan insanlar bu tip bir maile hayli hayli kanar.
ayrica unutulmamasi gereken birsey var. hackerler size zarar veremez siz kendinize zarar verirsiniz.
genelde ya meraktan yada beles olunca atlar insanlar.
iyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme