ING'den yeni bir promosyon kampanyası geldi. |
ING 4,000 TL Nakit Promosyon
-
-
Hiç inandırıcı gelmiyor nedense
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sigorta yaptırın şartı olmayaydı iyiydi. Yokum diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sigorta zaten 4bin tl den çok daha fazla tutar.
boş beleş kampanya.
-
İndirimli sigorta kampanyası gibi bir şey olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
31 Aralık 2024 tarihinden itibaren Turuncu Hesap’ta bakiyesi bulunmayan diyor ve promosyonlar vadesiz hesaba yattı bence eğer hesabı kullanmadiysaniz olması lazım ama işte sigorta parası var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"ve ilk kez Turuncu Hesap açacak olan"
Yeni müşteri kampanyası bir nevi, turuncu hesap açmıştır ingsi olan herkes
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiden kampanyadan yararlanacak arkadaşlar varsa parayı gönderdikten sonra 24 saat hesapta tutun sonra diğer promosyon konusundaki bir iki arkadaş gibi üzülmeyin ✅
"Gönderilen paranın 1 takvim günü boyunca ING hesabından başka bir banka hesabına gönderilmemesi, Turuncu Hesap’ta tutulması gerekir. Para girişinin sağlandığı gün vadesiz hesaplar ve Turuncu Hesap’lardaki toplam net para girişinin minimum 17.500 TL olması gerekir. Turuncu Hesap’a giren toplam para girişi tutarı ile Turuncu Hesap ya da vadesiz hesaptan toplam para çıkışı (EFT/FAST/HAVALE ya da ATM’den para çekimi yolu ile) arasındaki fark 17.500 TL’den küçük ise kampanya koşulu sağlanmış sayılmaz."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 15 Ocak 2025; 19:21:38 >
Sartlarda su madde neyi ifade ediyor? Anlayan bir arkadaş minimum limit 17500 üzerinden bir örnek ile aciklayabilir mi?
Para girişinin sağlandığı gün vadesiz hesaplar ve Turuncu Hesap’lardaki toplam net para girişinin minimum 17.500 TL olması gerekir. Turuncu Hesap’a giren toplam para girişi tutarı ile Turuncu Hesap ya da vadesiz hesaptan toplam para çıkışı (EFT/FAST/HAVALE ya da ATM’den para çekimi yolu ile) arasındaki fark 17.500 TL’den küçük ise kampanya koşulu sağlanmış sayılmaz.
hesaba 17500 attın bir kısmını fatura ödedin kalanını çektin çekilen 15000 ise kampanya koşuluna aykırı 2500 daha atıp 17500 çekecen şark kurnazlığı :P
Hay maşallah ketenpereye getirmek icin alternatif maddeler.
Deprem sigortasini sormak lazim. 1000-1500 tl bandinda olursa yapılır gibi.
uygun sıgortalı bısı yok mu :d
-
Tam da 31 Aralık ta çekmişim parayı turuncu hesaptan.tuh ya.
ocakta para atıp çekmiştim bana da gelmiş hesabı kullanmamış olmalısınız diye madde de yok zaten
-
Adamlar sigorta satıyor
-
"Kampanyadan ilk kez Turuncu Hesap açan veya 31 Aralık 2024 tarihi itibarıyla Turuncu Hesap’ta bakiyesi bulunmayan ve 31 Aralık 2024 tarihi itibarıyla ING'de açık kredisi bulunmayan ING’liler faydalanabilir"
Cok degisik bir banka bu, adamlar turuncu hesaba para sokmamamız için bizi manipüle ediyor. 1tl getirmem daha turuncu hesaba. Düzgün bir kampanya icin pusuya yatarım
80 bin teminat 2.400
92 bin teminat 3.600
103 bin teminat 4806
Çıkıyor
bıktım bu ing nin turuncu hesap da bakiye olmaması gerekiyor maddesinden daha hiçbir kampanyasından faydalanamadım kapatacağım hesabımı
-
Öyle olsa ilk kısım olmazdı yani zaten ilk kez açacaklar yazsa yeter ilk kez acacak kişinin nasıl hesapta bakiyesi olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sigorta zaten 4bin tl den çok daha fazla tutar. boş beleş kampanya. |
Sigorta yaptırın şartı olmayaydı iyiydi. Yokum diyorum
|
Benzer içerikler
- qnb nakit ödül promosyonu
- ziraat süper şube nedir
- pratik finansman kart nakite çevirme
- enpara youtube premium
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X