Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
16.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana mesaj geldi bugün bonus kartına yüklencek diye 2 tane çeyrek almıştım.
  • BENİMKİDE YATTI ....

İLAÇ GİBİ GELDİ =)

• benimki de yatmış..altın falan almamıştım...eee şimdi nerde kullancaz bu puancıkları? ):) internetten alışveriş mi yapsam yoksa benzin mi alsam diye düşünüyorum...hangisi optimal olur bilemedim :)
  • ben gibi altıncılar biraz bekleyecek zannedersem yatmamış henüz
  • evet ben de altın almıştım, müşteri hizmetleri yatacak demişti.. bekliyoruz..
  • Mavi
    Mudo
    Fenerium olmak üzere 3 alışveriş. Bugün yatmış benim bonus. Güle güle kullanın arkadaşlar.
  • Beklemedeyiz hala...

• altın alanlardan değilim.. bonus yatmış benim..
  • Puan yatmis. Benim alisverislerde altin degildi.

• altın alışvrşi ile alan varmı banada yatmamış
  • Yatmis. Altin yok

• altın almıştım, yatmamış daha.
  • altın almadım yatmış
  • sabah baktığımda yatmıştı,altın almadım,güzel alışveriş oldu benim ki2 alışveriş yaptım 1 tanesinide arkadaşın postan çekip parasını almıştım,2 alışverişin biri bedava olmuş oldu
  • ING Bonus'la Yilbasi Kampanyasindan kazandiginiz 125 TL bonusunuz yuklenmistir. Bonuslarinizi 15 Ocak'a kadar kullanabilirsiniz.

altın yok.

• Altin almadim

Yatmis

• yatan bonusları sorgulayabileceğimiz bir yer var mı? ingbank online işlemler vs, yoksa gidip bir post cihazından mı kontrol ettireceğiz? Bir de ayın 31 inde yapılan alışveriş kabul ediliyor mu? Çünkü ben son alışverişimi 31 inde yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fermat06 -- 6 Ocak 2014; 18:44:05 >
  • İnternet şubesi, cep şube veyahttps://www.bonubon.com/bonus bu adresten sorgulayabilirsiniz.
    Tabi pos cihazında da görünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fermat06

yatan bonusları sorgulayabileceğimiz bir yer var mı? ingbank online işlemler vs, yoksa gidip bir post cihazından mı kontrol ettireceğiz? Bir de ayın 31 inde yapılan alışveriş kabul ediliyor mu? Çünkü ben son alışverişimi 31 inde yaptım.

Evet ayin 31 i kampanyaya dahil. Internet subesi kullanmiyorsaniz mh yi arayaip ogrenebilirsiniz puaninizi veya dediginiz gibi bir pos cihazindan sorgulatabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.