Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
16.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

ben tam 2 kere mesaj atmama rağmen mesaj atmadınız denilerek 125 tl bonus yüklenmedi . bide yalancı muamelesi gördük. galıba tek bende böyle bir sorun oldu

sms attıktan sonra onay mesajı geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reeguu

3. alışverişimi 31 aralık'da yaptım diye bonus yüklememişler bana? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

son günler hassastır ve birçok insanın bilmediği bir ince hassas nokta vardır orda... yapılan ödemenin muhasebeleşmesi, 1 ocağa ve 2 ocağa kalmışsa bundan dolayı olmamıştır... Banka, alışverişin değil, muhasebeleşen tarihe bakıyor..
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    gelmedi hatta müşteri hizmetlerini aramıştım sıkıntı olmaz demişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

gelmedi hatta müşteri hizmetlerini aramıştım sıkıntı olmaz demişlerdi

onay mesajı gelmediğinden dolayı kabul etmemişler... müşteri hizmetleriyle yaptığınız görüşmenin ses kayıtları onlarda mevcut, bunu kanıt göstererek itiraz edebilirsiniz... bana da gelmemişti ben sordum, gelmesi lazım dediler.
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    yok aga çözemezler yetkileride yok saten bizim 125 arada kaynadı sağlık olsun :)
  • Puanları harcamak için yarın son gün unutmayalım.
  • Arkadaşlar hesaplarınızı kontrol ediniz. Benim 125tl bonusu 07/01/2014 de yatırdılar 09/01/2014 petrolde kullandım bonus olarak ve 19/01/2014 de bu harcamayı normal harcama olarak gösterip bonusu geri almışlar. Sizde de bu şekilde bir durum var mı? Şikayetvar da 1-2 şikayet buldum bu konuda bilginize. bu kadar şerfsiz bir banka yok . M.H. inkar etmekte ve bende silipi atmışım kontol ettim çünkü bonuslar harcanıp harcanmadıığını bonus kamamıştı.
  • adem_2c kullanıcısına yanıt
    benim normal görülüyor

güya internet şubeyi yenilediler ama şimdikinden pek bir şey anlaşılmıyor ,eskisinde her şey çok açık şekilde belli oluyordu

birde bana 17 tl. bonus yüklemişler sonrasında geri almışlar ,nedense :)

birde gelecek dönem borçlara bakmak istediğimizde bazı aylar çift yazılmış ,misal Mayıs ayından sonra Haziran olması gerekirken ikinci bir tane daha Mayıs ayı var ama Haziran yok :) ,aynı şekilde 2 tane Temmuz var Ağustos yok

bunları düzeltmezlerse belkide ileride problemler yaşanacak
  • Ben kapatacak zaten kartı , kırdım birde böyle dünbaz banka yok. Finansbank ı geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.