Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
131
Favori
576.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gece itibarı ile %12 olmuş bende dün %11.50 idi (hafta sonu da dahil)yani p.tesi sabah 11.50 den işlem görmüş siz arkadaşlar nerden haberiniz oldu hemen
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    dun sabah reklamlari bile donmeye baslamisti tv de. hosgeldin 12 diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet suanda benim de %12ye yukselmis durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

10000 tl kredi cekip %13 faize atip aylik olarak ana paraya dokunmadan bu kredi borcunu odemek sizce mantikli mi arkadaslar.Amac birikim yapmak

bankaların mevduat faizi ile kredi faizleri arasında fark çok. bu şekilde bir işlem yapmayı denersen +ya geçemezsin.
  • Bnm 5.5??

• 500 binden sonra faiz oranının 4'e düşmesinin mantığı nedir? Daha da artması gerekmiyor mu? Banka bana para yatırmayın diyor resmen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: üç f

500 binden sonra faiz oranının 4'e düşmesinin mantığı nedir? Daha da artması gerekmiyor mu? Banka bana para yatırmayın diyor resmen :)

E-Turuncu hesap olarak dediğiniz doğru, E-vadeli(internet Şube-Telefon) üzerinden açılan hesapta 32-35 gün vade seçeneğinde %10 faiz oranı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

quote:

Orijinalden alıntı: üç f

500 binden sonra faiz oranının 4'e düşmesinin mantığı nedir? Daha da artması gerekmiyor mu? Banka bana para yatırmayın diyor resmen :)

E-Turuncu hesap olarak dediğiniz doğru, E-vadeli(internet Şube-Telefon) üzerinden açılan hesapta 32-35 gün vade seçeneğinde %10 faiz oranı var.

Peki neden böyle?
  • üç f Ü kullanıcısına yanıt
    Neden böyle olduğu konusunda fikir belirtecek kadar bilgi sahibi değilim. Bankacı arkadaşlar bilgilendirirse öğrenmiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sume

quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

10000 tl kredi cekip %13 faize atip aylik olarak ana paraya dokunmadan bu kredi borcunu odemek sizce mantikli mi arkadaslar.Amac birikim yapmak

bankaların mevduat faizi ile kredi faizleri arasında fark çok. bu şekilde bir işlem yapmayı denersen +ya geçemezsin.

Tesekkurler hocam

• Arkadaşlar E-turuncu hesabı şubeden açtırma imkanımız var mı? Yoksa illa bizi ziyaret etmeleri mi gerekiyor?
    Bir de İNG'nin cep uygulaması nasıl?
    Sizce Enpara mı? E-turuncu mu? Bakınca Enpara fırsatlar açısından daha iyi geldi.Ama beni ziyaret edebilecekleri sabit bir yer olmadığı ve yüklü de bir param olmadığı için enpara ile uğraşmak istemiyorum.
  • üç f Ü kullanıcısına yanıt
    Daha çok müşteri kazanmak olabilir ama genel olarak vadeli yaparsanız buna yakın rakamlar alabilirsinizz gibime geliyor ing faizi artırması benide cezbetti ama düşünüyorum hala beklicem biraz daha %1 faiz için kendimi firenliyorum fibabankında %13 güzel.
  • Az önce müşteri temsilcisi ile görüşüp bankamatikten en fazla ne kadar çekebilirim dedim, her müşteri için 1500 TL dedi,galiba daha fazlasını çekmek için şubeye gitmek gerekiyor.İşi zorlaştırmasalar olmaz sanki...!

• systemexp kullanıcısına yanıt
    butun bankalarda boyle sanirim, ziraat dalga gecer gibi 1000 tl veriyor gunluk...

• suicide kullanıcısına yanıt
    Hadi ziraat dersin ki devlet bankası müşteri yoğunluğu çok (bu bile geçerli bir sebep değil), çoğu bankada da 3000 - 7500tl aralığında seyrediyor iken e mevduat hizmeti verdiğini iddia eden bankanın 1500 TL max. demesinin izah edilebilir bir tarafı yok, bence bizlerin de faiz oranı değerlendirmesi yaparken bankaların para çekme limitlerini de göz önünde bulundurmamız gerekiyor, kolaylık sağlayan banka ile zorluk çıkaran banka arasında bir tercih yapmamız gerekiyor ise faizden az da olsa ödün verilebilir bunu da şahsi düşüncem olarak belirtiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 3 Ağustos 2016; 16:21:31 >
    Cumartesi gunu cep telefonu almak icin bankamatikten tek seferse 3000 tl cekmistim. Musteri temsilcilerinin dunyadan haberi yok.

dogru bir mantik degil, o konuda hemfikiriz fakat benim icin cokta problem degil acikcasi. nasil olsa eft ucretsiz, kendime esime vs. gonderip baska baska hesaplardan cekebiliyorum cok lazim oldugunda. Faiz oraninin yuksekligi daha cazip geliyor bana.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Telefona çıkan mt bana çok amatör geldi, 2 - 3 kez birilerine bir şeyler sormak için bekletti ve hatta kredi kartınız olsaydı ona da 1500 TL tanımlardık dedi (yeni kapattırdığım bir kredi kartı vardı) bunu görerek mi söyledi bilemiyorum, yani dediğiniz gibi olabilir... Yalnız limit üstü çekimleri ücret kesebilir dikkat etmek gerek... 👍

• suicide kullanıcısına yanıt
    Şu açıdan benim için önemli, mahallemde 100 mt uzaklıkta kendi bankamatiği var ama diğerleri 10 km uzakta yani durup dururken 20 km yol yapmama sebep oluyor bu durum benim için gereksiz zorluk oluyor yoksa eft'yi bende yapıyorum... 👍

• 12 ye çıkmış çok iyi

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.