|
ING Bank e-turuncu hesap (313. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dogangoxel
Türkiye iş bankası ile anlaşma yapti , ing atmsi bulamazsaniz bu bankanin atmside isinizi gorur.Belki bu yuzden kapatiyor olabilir.👍
burgan bank ta iş bankasını kullanıyor
-
arkadaşlar kasım ayında 2.500 tl harcanırsa hoşgeldin faizi verileceğine dair kampanya yapılmıştı katıldım ve harcamalarımı bu kart ile yaptım fakat faiz oranı hala yüzde 13 olarak uygulanıyor ne yapmalıyım?
-
Hesabınız da o tutarda para var mı peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
var hocam nedense işlemedi
-
Ekran görüntüsü alsaydınız müşteri temsilcileri yardımcı olur belki
Aralık ayında diyordu kampanyada
müşteri temsilcisini aradım ve kayıt oluşturdum bakalım nasıl bir sonuç çıkacak
-
O teklif banada geldi evet dedim ama bir şey olmadı. -
abi bu ing'nin tam olarak amacı nedir? bir faizleri dibe çekiyorlar, eft'yi paralı yapıyorlar? daha sonra da eski sisteme geri dönüyorlar. bizi mi test ediyorlar? :D geçen ay gereklilikleri yerine getirmeme rağmen +%2 faiz vermediler, bu ay ise vermişler. kafalarına göre takılıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: garcia1905
Merhaba h.g faizi bitince devam faizi şuan için %14 veriyor.
Sorum şu bazı arkadaşlar paranın tamamını eft yaparken h.g faizine devam teklifi geldiğini belirtmiş.
Peki parayı yolladım bu teklifte çıkmazsa geri yolladıgımda %14 devam faizden yararlanabilirmiyim? Ona göre deneyeceğim.genelde bildirim geliyor hocam. 2-3 kere 3 aylık hg aldım. geçen ay da 5bin harca sonraki ay hg faizi all diye bildirim geldi ama benim için işe yaramaz bildirimdi
-
Eturuncu 75bin üstü devam faizi 15, 250bin üstü devam faizi 15,5 olmuş. Muhtemelen yarın da hoşgeldin faizini arttırırlar. Bence 1 puan artar 17 olur. 24 Aralık ppk toplantısına kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 9 Aralık 2020; 11:31:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bu ayın 18inde hoşgeldin faizim bitiyordu. E-turunculuyumda aynı zamanda %16 alıyorum.Fakat ayın 18i geçmesine rağmen halen 16 alıyorum.Ne zaman faiz düşer?
-
şartsız şurtsuz enpara ile devam ediyoruz siz hala ing de misiniz
-
Bu ing hala 16 veriyor ya faizler arttırıldı bu adamlarda hala tık yok neden böyle fikri olan var mı?
-
bende 13quote:
Orijinalden alıntı: Di RenovatioBu ing hala 16 veriyor ya faizler arttırıldı bu adamlarda hala tık yok neden böyle fikri olan var mı?
Bende 11 😀
Aynıyız hocam
Enpara bile %13.5 veriyor :)
Hoş geldin faizinden yararlanmanın başka yolu yok mu ?
-
hesap kapatıp açma belkiquote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Hoş geldin faizinden yararlanmanın başka yolu yok mu ?
Hoş geldin faizi bitti benim fakat her ay 750 tl harcama yapıyorum %15 faizim devam ediyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X