|
ING Bank e-turuncu hesap (318. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet -
250 TL harcamayı tamamlayıp s sport plus kodu olup kullanmayacak olan varsa yardımcı olabilir mi ?
-
benim ing turuncu hesap %4 diyor %4 nereee %17 19 nere nerede hata yaptık acaab
-
Hoşgeldin faizi almayan ve Aylık 750 tutarda harcama yapmayanların oranları düşük
Harcama yapıp Hoşgeldin faizi almayanların oranları da hesaptaki liraya göre değişiyor şuan harcama ile beraber %19veriyor hoşgeldin faizi ile beraber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesap açmak için mutlaka şubeye gitmem gerekti. Online olarak 1 ayda açılmamıştı. Şubeden vadesiz hesap açıp. Uygulamadan e turuncu hesap açabilirsiniz. Şahsen öyle yapmıştım. Çokta hızlı oldu. Yalnız şubeden turuncu açtırmayın. Sadece vadesiz mevduat hesabı açın diye vurgulayın. O zamanlar şubeden açılan hesaplarda 3 ay gibi bir şey vardı. Kendiniz açarsanız 1 yıl oluyor hoşgeldin süresi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 26 Mart 2021; 22:50:31 > -
Bugün itibariyle 750tl harcama limitini 1000tl yapmışlar.3 yıllık sözleşme imzalamıştık böyle bir şey olabilirmi.Yarın 2000 e çıkardıkda diyebilirler.Nasıl bir yol izlemek lazım.
-
Vadesiz hesapta bakiye bırakma şartı yok değil mi hala ing de?
E turuncu hesapta bakiye olunca %19 görünüyor. Bu faizi alabilmek için vadesiz bırakmak gerekmez sanırım -
Sözleşme değişiklik olabilir bildirim yaptı banka bir ay önce. Kullanmayarak sözleşmeyi feshi edebilirsiniz başka çare yok maalesef. -
Dün gece 750 harcamayı yaptım aşağıdaki mesaj geldi şimdi bakıyorum 91 TL daha istiyor.
Bilgilendirme: Banka kartinizla Nisan ayinda 750 TL ve uzeri harcama yaptiniz. Mayis ayinda Turuncu Ekstra'nin tum ozelliklerinden faydalanabilirsiniz. Detayli bilgi: ing.com.tr SMS iptali icin RET yazin, 2230'a ucretsiz gonderin. Iletisim: 08502220600 MERSIS: 0876004224300365 B016 -
Emekli hesabı bizimkisi...Adı üstünde söz-leşme...Sözünden dönemezsin Zaten 1500 tl emekli maaşı alan adama yarın 1750 tl harcama yapman lazım derse ne olacak.İstemiyorsan çık diyebilirsin ama o zaman bugüne kadar aldıklarımı iade etmem lazım 400-500 tl nerden bulacak emekli adam artı diğer bankalar emekli promosyon fiyatını düşürdü.Yani banka mağduriyet oluşturuyor.Bu kadar kolay kabullenmemek lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: garcyBugün itibariyle 750tl harcama limitini 1000tl yapmışlar.3 yıllık sözleşme imzalamıştık böyle bir şey olabilirmi.Yarın 2000 e çıkardıkda diyebilirler.Nasıl bir yol izlemek lazım.
Aynen öyle çok haklısınız. Saçmalığın daniskası
her ay gereklilikleri yerine getirmeme rağmen bana %14,5 faiz veriyorlar. şaka mı bunlar
-
Emekli maaşı için mi turuncu ekstra için mi emeklilerde 750 vardı zaten o mu değişti ki
Değişse de doldurmak sorun değil yani
Bilgilendirme: Banka kartinizla yaptiginiz harcamanin iadesi geldigi icin Nisan ayinda harcamaniz 1000 TL altina dustu. Mayis ayinda Turuncu Ekstra ayricaliklarindan yararlanabilmek icin harcamalarinizin toplaminin tekrar 1000 TL'ye ulasmasi gerekir. Detayli bilgi: ing.com.tr/te Iletisim: 08502220600 MERSIS:0876004224300365 B016 -
Bu ay 1000 lira harcarsan Bi daha ki ay alırsın %2 yi
İkiside 1000 TL oldu. -
Emekli için nereden bildirim geldi peki?
Bildirim gelmedi şimdi baktım turuncu ekstrada 1000 TL harcama yapmak lazım diyor. -
Turuncu ekstra ayrı emekli 750 harcama ayrı
Hala 750 yazıyor ben garanti olsun diye 1000 e tamamlatırım 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X