Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.567
Cevap
132
Favori
574.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suicide

her tarafini kurcaladim int. bankaciliginin oyle bir menu goremedim. aktif kullanmayanlar icin mi var acaba bilemedim simdi...

mobilde de eturuncu acabilmek icin mevcut turuncu hesap bakiyeniz musait degildir diyor.(belkide hesapta para oldugundandir) en temizi baska isimle yeni hesap acmak sanirim, 3 gun sonra hosgeldin faizi vermiyoruz o sadece yenilere deme ihtimalleri cok fazla.

o ihtimal benim de aklıma geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamkaya H kullanıcısına yanıt
    bende ayni hatayi aliyordum mobilde, parayi once destek hesaba aktardim daha sonra eturuncuya cevirip tekrar yerine koydum. tahmin ettigim gibi icinde para varken degistirmiyor hesabi. bakalim % kac verecek yarin belli olur artik.

ek: beklemeye gerek yokmus, int. subesinde yaziyor %10 diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 8 Mart 2016; 13:31:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ING Bank ile yaşadığım geçmiş deneyimler sebebiyle ürünlerini kullanasım gelmiyor. Minik minik masraf vb. aramakta üstlerine yok, kredi çekerken hayat sigortası yanında (belki de şubenin kotası vardı) benden habersiz ikinci bir sigorta yapıp kredi için yapılan hayat sigortasına imza atarken arada imza attırmaları bardağı taşıran son damla olmuştu.
  • Arkadaslar googleda ing e turuncu yazdiginizda cikan ilk sayfada eft havale ucretsiz yaziyor zaten. Ben hesabi actigimda bunu fark etmedim ve gunluk hesabi da actimaya calistim telefon ile. Kimlik ve adres bilgileri teyit edilmedigi icin acamadi adam ama otomatik odeme talimati vermis bulundum oncesinde. Bu gunluk paket internet bankaciligina girdigimizde sayfamizda gozukuyor mu. Gozukuyorsa kolayca iotal edilebiliyor mu. Madem e turuncuda eft ve havale ucretsiz o halde gunluk pakete gerek yok. Bir de yakin zamanda eft havale ucreti ve hesap isletim ucreti getirwbilirler mi oyleyse dursun gunluk paket.

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal4802

başvuru yaptım ama kurye gelmedi henüz gelen var mı?

Bana da kurye henu gelmedi ama internwt bankaciligindan kontrol edin. Mobilde hesabin yaninda turuncu bir portakal cikiyo pcden girince ise e turuncu hesap diye yaziyo yatirimlarimda. Ben akbank direkt serbest hesaptaki tum parami eft ile e turuncu hesabima gonderdim. Akbanktan arayip teyit ve guvenlik amacli eftyi benim yapip yaomadigimi sordular, (eftyi yaptiktan 1 saat sonra) evet ing banktaki hesabima eft yaotim dedim ve hemen ardindan para e turuncu hesabima gecti. :D Ee akbank ve diger bankalar da boyle guzel bir kampanya yapsinlar. Ellerindeki musteriyi kaciriyorlar.

• bizde internetten basvuru yaptik henuz gelmedi kurye, siz int. subesine nasil girdiniz daha onceden hesabiniz mi vardi ing de?

• Aman uzak durun ing banktan.. her şeye ücret alıyor ve istediği zaman sözleşmesini değiştiriyor.
    O nedenle en para en iyisidir.

• Arkadaşlar cepteteb mi ing e turuncumu? Ne gibi farklar var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

bizde internetten basvuru yaptik henuz gelmedi kurye, siz int. subesine nasil girdiniz daha onceden hesabiniz mi vardi ing de?

Evet 2007de ben askerdeyken oyak bank hesabı açılmıştı. (ing oyağı satın alıp yeni bankamatik kartı gönderdi sonra bana) Hiç de kullanmamıştım bu hesabı, banka kartı şifresini sms ile istedim, şubeye giderek adres ve telefon bilgilerimi güncelledim ve internet bankacılığını kullanmaya başladım.
  • anladim. buarada kurye geldi sozlesme imzalandi fakat m.hizmetlerinin dedigine gore musteri numarasi almak icin illa subeye gitmek gerekiyormus. boyle salakca is gormedim, madem oyle niye subesiz bankacilik diyorsun...

• Benimde iki ay önce 12,5 faiz ile aldılar turuncu hesabı,fakat 2 ay dolunca e-turuncudan hiçbir şekilde faydalandırmadan 9'luk bir oran alabilirsiniz diye dalga geçer gibi bilgilendirdiler.
    eski müşterilere çöp gözüyle bakılıyor anladığım kadarıyla.
    Enpara şuanlık en iyisi gibi görünmekte...
  • * Hoş geldin faizi daha önce Turuncu Hesap açmamış kişiler için geçerlidir ve piyasa koşullarına göre değişir. 12 ay boyunca, güncel hoş geldin faiz oranı geçerlidir.
    Bu notu okuyan oldu mu arkadaşlar, yıl boyu %13 sabit değil ne yazık ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divxer

* Hoş geldin faizi daha önce Turuncu Hesap açmamış kişiler için geçerlidir ve piyasa koşullarına göre değişir. 12 ay boyunca, güncel hoş geldin faiz oranı geçerlidir.
    Bu notu okuyan oldu mu arkadaşlar, yıl boyu %13 sabit değil ne yazık ki...

Evet ama 1 yıl boyunca hoşgeldin faizi verecekler ve bu hoşgeldin faizi de %12 nin altına düşmez kolay kolay çünkü bankalar arasında rekabet var.
  • az önce geldi kartım yakında başvuranlarında gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

Arkadaşlar cepteteb mi ing e turuncumu? Ne gibi farklar var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Cepteteb hesap işletim ücreti almayacağını sözleşmede belirtiyor. Teb'te en azından ücret süprizleri yok. İng %20 faiz verse gene bulaşmam.

• Millet en para falan demis de en para sanirim gecelik degil 32 gunluk para eklenemeyen ve cekilirse faiz alinamayan vadeli hesap aciyor.

Turuncu, e turuncu, akbank direkt serbest hesap vsde ise gecelik faiz isliyor istedigin an para ekleniyor, para da cekiliyor ve faiz bozulmuyor. Yuklu yatirim yapanlar icin en para iyi degil. 5-10 bin icin iyi olabilir.

• day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sagolasin

• duygusal4802 D kullanıcısına yanıt
    kart derken? bana gelen kurye sadece sozlesme imzalatti kart yok :S

• bana banka kartı da geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

Millet en para falan demis de en para sanirim gecelik degil 32 gunluk para eklenemeyen ve cekilirse faiz alinamayan vadeli hesap aciyor.

Turuncu, e turuncu, akbank direkt serbest hesap vsde ise gecelik faiz isliyor istedigin an para ekleniyor, para da cekiliyor ve faiz bozulmuyor. Yuklu yatirim yapanlar icin en para iyi degil. 5-10 bin icin iyi olabilir.

Gecelik faizli hesap hem Cepteteb'te hem enpara'da var. Ama tabi ki 32 günlük vadeli hesap daha çok getiri sağlıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.